Upp och ner.

Den senaste veckan har varit både upp och ner.
Har haft sån otrolig saknad efter Sundsvall! Saknar underbara Dan, kloka Micke, vackra Maaret, pratglada Karro och alla de andra!
Det blir så himla konstigt att bo hemma hos familjen igen när jag varit van att bo själv i över 3 år. Så det ska faktiskt bli otroligt skönt att flytta till min egen lägenhet snart igen!
Tror faktiskt att jag kommer befinna mig där större delen av juli. Hade tänkt bo hos min familj till augusti. Men blir nog faktiskt Västerås tidigare. Inget ont mot min familj. Men ibland blir det bara för mycket.
Har lite funderingar på en tripp till Sundsvall i mitten på juli också. Får se hur det blir med det. Men skulle vara så skönt att få umgås med vännerna igen! Hoppas innerligt att jag kommer träffa lika underbara människor i Västerås. För mina vänner i Sundsvall är verkligen de bästa!!

Snart ska jag i alla fall få ett litet break från Vingåker och familjen. För på tisdag drar jag ner till Gbg! Sen lite andra destinationer. Kommer bli kanon!

Nu ska jag dra mig utåt och se om solen tittat fram igen!



Liten uppdatering.

Var jättelängesen jag skrev så jag ska väl försöka mig på en liten uppdatering. Egentligen har jag påbörjat inlägg flera gånger. Men sen bara känt att; nej.
Min blogg påminner mig om Sundsvall. Och jag tror inte riktigt att jag fattat än att jag inte ska tillbaka dit. Känns som att jag faller längre och längre ifrån människorna där. Är otroligt dålig på att höra av mig. Det är absolut inte av lathet. Utan jag vet bara inte vad jag ska säga/skriva. Mest dumt känns det över Maarets och min sista sms-kontakt.. Jag har inte hört ett ord från henne efter det. Och jag har väl inte försökt nå henne nå vidare själv heller. Men jag tänker på henne varje dag!
Så om du läser detta Maaret; Jag har inte glömt bort dig! Absolut inte! Saker och ting känns bara så konstiga. Och det känns jättekonstigt att aldrig kunna ses spontant nå mer! Men mina tankar är hos dig och jag funderar hela tiden på om det går bra med graviditeten och hur du mår. Jag hoppas att du har det bra! Jag ska verkligen försöka komma upp till Sundsvall nått i höst och hälsa på!

Mindre än en månad kvar nu tills jag får nycklarna och flyttar in i nya lägenheten! Känns väldigt bra!

Hälsosamma Frida är på g också! Tränar så mycket jag bara kan! -3,5 kg än så länge. Det går lite segt med viktnedgången med jag mår mycket bättre och känner mig pigg av att leva hälsosamt. Om 6 veckor har jag som mål att ha gått ner 6 kg. Allt som allt alltså. Inte 6 kg på 6 veckor.. Haha.
Har solat mig fräsch och fin också! Första sommaren som jag kommer ha ordentligt med färg tror jag!

Imorgon åker jag förhoppningsvis ner till Göteborg och träffar Annika! Jättelängesen sist! Så det ska bli jättekul!
Blir bara borta över dagen, för sen på onsdag måste jag till arbetsförmedlingen.
På fredag blir det Västerås en sväng för att fira Robin som tar studenten!
Sen nästa tisdag då blir det Göteborg igen! Träffa en väldigt, väldigt saknad person!
Så det händer en del framöver! Skönt. Så inte dagarna bara flyter ihop.

Nu ska jag se lite på Hem till gården! Haha. Sen blir det ensam eftermiddag. Så får se vad jag hittar på resten av dagen!

Lite bilder från mina dagar här i Vingen!

(Jag, Linda och Peppen i Lyttersta.)



(Jag och Sofie tog moppen till Läppe och hade picknick bryggan!)



(Tog en tur till Fågeltornet med Linda och Sofie. Sjukt fint där!)





(Solen går ner i Hjälmaren.)


RSS 2.0