Dålig uppdatering?

Fick precis höra att jag är lite dålig på att uppdatera bloggen. Så ska väl skärpa till mig eftersom folk tydligen tycker om att läsa om mina tankar och funderingar. Och såklart vad som händer i mitt liv. För att låta aningen självgod. Hehe.

Idag så har det faktiskt varit full fart hela dagen! Jag, Linda, Sofie och papporna åkte iväg till Örebro. Kan ju säga att det var något galet. Var ett tag sen jag skrattade så mycket! Pappa är ju expert på att säga helt sjuka saker. Och vi andra är experter på att skratta åt sånt som vi inte bör skratta åt.
Jag vet inte hur vi kom in på det. Men pappa sa något till Jonny om att han inte skulle veta om han blev skjuten imorgon. Sen så sa han: Det är väl inte roligt att bli skjuten?!
Då kunde vi inte hålla oss för skratt! Allihopa brast ut i världens asgarv. Kan ju tillägga att vi satt inne på IKEA-restaurangen just då. Och att vi fick en del blickar på oss. Men det bjöd vi så gladerligen på!
Jo förresten, anledningen till att vi var i Örebro var att vi skulle julhandla lite. Jag är ju dock klar med alla mina julklappar. Så jag shoppade lite åt mig själv i stället. Ett par nya jeans leggings love them!

När vi sen kom hem på eftermiddagen så bytte vi bil och hoppade in i bilen med mamma. Eller inte pappa och Jonny. Men jag och systrarna. Så åkte vi och handlade mat inför julen för ett par tusen.. Blev en väl överfylld kundvagn. Slank väl ner en och annan godsak också..

Väl hemma så blev det Paradise hotel för min del. Och efter det så har jag blivit kvar vid datorn.
Systrarna är upptagna..
Men ska väl kanske sätta mig vid tv:n och umgås lite med mamma snart!

Kom förresten till insikt angående en sak häromdagen! Det här kommer låta lite töntigt eftersom jag kom på det när jag tittade på Bonde söker fru. För er som inte sett det så är det en tjej med som heter Tilde. Och hon har träffat en kille där som hon blev jätteförälskad i. Och de blev tillsammans på en gång när hon hade gjort sitt slutgiltiga val. Och sen så flyttade han in hos henne så fort han bara kunde.
Minns ni mitt inlägg där jag skrev att jag tyckte att det var så konstigt hur folk bara kastar sig in i saker?
Jag har ångrat mig angående det och insett att vi lever ett liv. Och vi kommer göra misstag på vägen.
Om man vill kasta sig huvudstupa in i något så go ahead. Vad är det värsta som kan hända?
Våga ta en risk eller chans, kalla det vad ni vill, för livet är för kort för att tveka hela tiden.
Det kan antingen bli förjävligt eller helt underbart.
Jag tänker försöka leva lite mer så framöver. Inte fundera så mycket över vad som är rätt och fel.. För det finns egentligen inget rätt eller fel.
Man ska alltid följa hjärtats väg.
Så jag ber faktiskt om ursäkt över att jag var lite väl realistisk i mitt uttalande. För vad är realistiskt egentligen?
Lev livet.

(Har inte så intressanta bilder att lägga in. Men ni får några juliga bilder som jag knäppte häromdagen!)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0