Fest i Motala.

I fredags så åkte jag iväg till Motala. Skulle åka dit för att träffa Daniella. Som jag pratat med över internet i 5 år, men vi har aldrig lyckats träffats. Så nu kände vi att det var dags!
När jag komdit så gick vi först till en pizzeria för Jenny och Daniella skulle äta lite, sen gick vi till ett mysigt fik. Efter lite om och men. Strömavbrott på systemet, Jennys för gamla leg, stå ute i kylan osv så kom vi tillslut hem till Daniella. Kvällen spenderades i hennes kök som passivrökare! Det fanns ingen fläkt heller, och jag kan berätta att precis alla var rökare. Så man luktade ju fint sen..
I vardagsrummet så satt lite annat folk. Vilka det blev lite flat-drama med senare. Oj, oj. Men det är så när det är för många flator på samma ställe. Det går inte att hålla sams tydligen.
Sen drog de flesta, då var det bara jag, Daniella och tre andra kvar. Vi bestämde oss för att dra ner till krogen! Så vi gick dit. Där blev det en del dans och socialisering med människor. Min syn på utelivet i Motala är i alla fall att alla blir dräggigt fulla.. Kändes nästan lite som att man skulle kunna jämföra Motala med Katrineholm. Alla känner alla, alla ser ut som slusk, alla super skallen av sig. Okej, snacka om att generalisera. Men ja, min syn på det hela.
När krogen stängde så följde vi med en av hennes kompisar hem till honom på efterfest. Där blev jag sittandes i soffan med en superschyst kille! Vi satt och pratade om allt verkligen! Han var jätteintressant och trevlig.
Runt 4 så bestämde vi oss för att ta en taxi hemåt. Som tur var så var taxichauffören så jäkla schyst att han bestämde sig för att köra hem oss gratis eftersom han ändå skulle åt det hållet!
Väl hemma hos Daniella så var vi väl vakna i ytterligare 2 timmar.. Sen kände jag att jag fan var tvungen att sova, för jag skulle ta tåget hem kl. 12:30!
När jag sen kom hem från Motala så möttes jag av fina Emma på tågstationen! Vi åkte hem till mig. Jag började städa lite och hon kikade igenom min kartong med julpynt.
Sen blev det film och så beställde vi pizza. Dock att pizzabudet var lite segt och jag fick stå ute och vänta en miljon år för att han inte hittade hit! Men det är verkligen endast petitesser i ett annars väldigt bra liv.

Idag så är det ju meningen att jag ska ha adventsfika. Men dock så har Emma blivit sjuk! Så ev. får jag ställa in det. Hade jag haft ett sovrum kunde hon varit där. Men nu går det inte. Fast jag är inte bitter över det. Det kommer alltid fler chanser!

Nu ska jag sluta skriva innan detta blir en hel novell. Vill bara säga att denna vecka faktiskt varit väldigt bra. Nu hoppas jag på att nästa vecka också kommer kännas underbar.

(Hittade bara en bild från i fredags. På min älskade favvo Jenny och en skeptisk Frida.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0