Kärlek.

Hänt en hel del grejer på sistone.
Hade en jättebra födelsedagshelg. Fina vänner som kom och firade mig på djäkneberget.
På söndagen fick jag världens bästa födelsedagspresent. En förlovning. Så nu är jag förlovad för första gången i mitt liv (på riktigt). Känns jättebra! För jag vet ju att detta är personen jag kommer spendera resten av mitt liv med. Jag bara känner en sån innerlig kärlek för henne.
I tisdags åkte vi till Stockholms skärgård. Låg på klipporna hela dagen och bara njöt av solskenet och av varandra. Efteråt så trodde jag att Sandra skulle möta upp en snubbe på Medis för att köpa nått från blocket. Godtroget så följer jag med henne. Efter ett tag så frågar jag om vi inte är framme snart.. Några meter längre fram stannar hon och säger; Nu är vi! Jag tittar åt sidan och vi står precis utanför Scandic hotell. Vi checkar in. Och på rummet så har hon fixat så det står vackra rosor. Blev väldigt rörd över hennes omtanke. Sen fixade vi i ordning oss och tog en promenad genom gamla stan. Avslutade promenaden med att äta på restaurang Riktigt bortskämd blev jag.
Sen tog vi oss tillbaka till hotellet och somnade i varandras armar.
Åh vad jag älskar min vackra flickvän!
I torsdags så blev det en trevlig kväll med Erika, Chokko, Michaela och Danni. Satt på Chokkos balkong och drack lite och hade det väldigt mysigt. Senare så drog jag, Sasse, Erika och Chokko ner på sjökrogen en sväng. Var dock rätt så dött där. Så blev bara kvar ett litet tag innan vi åkte hem och sov.
Nu så består helgen av jobb. Jobbade igår och ska jobba hela dagen idag.
Till veckan så har det hänt som inte får hända och som aldrig hänt mig, det är så pass dött på jobbet att jag inte fått ett enda pass på hela veckan!! Det känns jobbigt, men jag hoppas att det kommer bli ändring på det sen. De har sagt att v 30-32 ska vara de största veckorna. Så hoppas på massa jobb då.
 
Till veckan så är det i alla fall en del inplanerat att göra.
Imorgon måndag så kommer mamma och pappa till Västerås, då blir det försenad födelsedagsfirande i form av att äta lunch tillsammans. Får se sen om jag och Sasse ska åka till min faster med familj på kvällen och hälsa på dem.
Sen till helgen så åker vi till Vingåker. Twiggie har fest på fredagen som vi ska på. Sen ska vi hitta på något med mina systrar på lördagen.
 
Nu är det dags för mig att fixa mig lite och sen dra till jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0