7 månader.

Igår firade jag och Sara 7 månader tillsammans. Vi slog inte på något stort. Utan det blev en mysig frukost med scones. 
Resten av dagen bestod av att vi tejpade och planerade lite ute på altan. Vi ska bygga en soffa dit ut. Så var tvungen att mäta lite. Tror det kommer bli jättebra när allt är klart där ute. 
Sen så diskuterade vi en massa om företaget. Vi kom på ännu en företagsidé, som vi eventuellt kommer att använda oss av i framtiden. Först måste vi ta en sak i taget. I fredags var vi förresten och kikade på en inventarie till företaget. Vi fick helgen på oss att bestämma om vi skulle köpa den eller inte. Vilket vi bestämt oss för att göra. Så nu är det två ansökningar som ska in och ett kassaregister som ska hittas, vilket är en jungel! Vi hoppas på att kunna starta verksamheten senast i början på juni. Sommaren kommer betyda otroligt  mycket jobb. Men jag ser faktiskt fram emot det. Ser fram emot att tjäna lite pengar. 
 
Det händer lite saker här hemma också. Förra helgen var Ida här och satte upp en ny tapet åt oss i köket. Det blev så himla fint! Sara sålde även köksmöblerna. Så hämtade vi bord och stolar i ek i stället. Jag tyckte att det blev jättebra. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0