Den känslan.

Den där känslan när du ser dig själv i spegeln. Inte bara tittar. Nej verkligen ser dig själv. Slås av chocken. Egentligen har det varit så varje gång jag mött min dublett den senaste tiden. Men nu ser jag det så mycket klarare än innan. 
Vad har jag gjort med min kropp? Allt onyttigt jag ätit. För att egentligen mest bara få ont i magen. Det har lett fram till detta. Att jag tittar mig själv i spegeln och nästan börjar skämmas lite. Jag har aldrig skämts inför min kropp innan. Men nu har det gått utför rejält. Jag ser kilona stiga uppåt. Men har inte ens blivit rädd för det. Hur har jag kunnat låta det gå såhär långt? 
Det är inte konstigt att jag lider av konstant huvudvärk. Det är väl kroppens sätt att skrika på mig att jag måste skärpa till mig. 
Jag vill må lika bra fysiskt som jag gör mentalt. Jag har nått till någon slags kroppslig avgrund nu. Som jag inte vill falla ner i. Jag vill vara sund. Och må bra i min egen kropp. 
Jag väger mer än jag någonsin gjort innan. Jag är väl ine världens valross. Men klart att det känns att kroppen är tyngre. Att jag orkar mindre. Känner mig trött och slö jämt. 
Det finns ingen annan än jag som kan göra något åt detta! 

Resan startar nu! 

Guess I wanted you more.

Känner mig mer och mer hemma här i Norrtälje. Känns jätteunderligt att jag ska åka "hem" till Västerås imorgon. Det känns liksom inte alls rätt. Men måste hem för att jobba lite. Så ska jag på Andreas inflyttningsfest också. Jag glömmer inte bort de som verkligen betyder, bara för att jag inte känner att Västerås är hem längre. Det är viktigt för mig att de vännerna jag värdesätter, vet hur viktiga de är. Vilket jag tror att de vet. Det går aldrig att ersätta något med något annat. De städer jag bott i kan inte ersättas med en annan stad. De vänner jag har och har haft, kommer alla betyda något för mig, så länge jag lever. Men snart snart är det dags att ta nästa steg. Så himla spännande! 

Trevlig helg.

Åkte till Norrtälje i fredags. Hade en väldigt mysig och trevlig middag och vin med Saras fina vänner Sara, Ida och Elin. Det skrattades, spelades spel och blev utfrågning. Jag tror att jag är mer än godkänd av hennes vänner i alla fall. Trivs väldigt bra med hennes vänner. 
Igår blev det en riktigt slö och härlig dag. Längesen vi hade en sån dag faktiskt. Annars är det alltid något planerat. 
Idag klev jag upp tidigt och fixade med scones. Nu har Sara precis åkt till sportcenter för att spela musik under herrarna och damernas handbollsmatcher. Jag kikar på en film och gosar med hundarna. 




RSS 2.0