Vingåkersvistelse.

Haft en trevlig långhelg hos min familj i Vingåker. Först åkte vi till Västerås i onsdags och klippte oss hos Emma. Mitt hår behövde verkligen en omgång. Inte klippt igenom det på 4 år! 
Vi blev bjudna på smörgåstårta när vi kom fram till min familj. På fredagen blev det marknad och grillning. På lördagen åkte vi iväg till Hjortkvarn och åt glass på Go glass. De har hemmagjord Italiensk glass, som är så himla god! Kvällen spenderades på Joan's, där vi åt riktigt god mat, för att sen ha lite mys i soffan framför en film.
Det var verkligen en helt perfekt helg. Lugn och skön. Gäller att ta vara på dessa medan vi kan. För i sommar blir det en massa jobb. Kommer antagligen bl.a åka till Rättvik och Malung för att jobba där.
 
 
 
 
 
 
 
 

Can't lie, it's a sweet life.

"I got all I need when I got you and I
I look around me, and see sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight
You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Can’t stop my heart when you shinin’ in my eyes
Can’t lie, it’s a sweet life"
 

Jag är så otroligt lyckligt lottad. 
Jag har den snällaste, finaste och mest generösa flickvännen. 
Aldrig träffat någon som henne innan. Med henne känns livet så enkelt. Det är väl så det ska vara? Ska kännas. 
Att vara komplett med en annan person. Finna styrkan i sig själv, och kunna använda den som bäst när hennes blick vilar på mig. Jag känner mig lugn. Som att jag inte behöver vara någon annan än just den jag är. Jag känner aldrig dåligt samvete över något. För jag får vara mig. Jag behöver inte ändra på en enda sak. Det är en kravlös kärlek, från bådas håll. Vi består inte av någon slags illusion. Inget vi måste vara. Inget påklistrat "utåt". När vi träffar vänner eller familj så är vi dem vi alltid är. 
Hon rör vid min själ bara genom att vara min. Hon greppar tag om mig. Vänligt, men bestämt. Ser på mig. Hon ser mig, som ingen annan någonsin sett på mig förut. Med sån kärlek jag aldrig trodde existerade. Men detta är mer sant än något annat. 
Jag älskar dig, Sara. 

7 månader.

Igår firade jag och Sara 7 månader tillsammans. Vi slog inte på något stort. Utan det blev en mysig frukost med scones. 
Resten av dagen bestod av att vi tejpade och planerade lite ute på altan. Vi ska bygga en soffa dit ut. Så var tvungen att mäta lite. Tror det kommer bli jättebra när allt är klart där ute. 
Sen så diskuterade vi en massa om företaget. Vi kom på ännu en företagsidé, som vi eventuellt kommer att använda oss av i framtiden. Först måste vi ta en sak i taget. I fredags var vi förresten och kikade på en inventarie till företaget. Vi fick helgen på oss att bestämma om vi skulle köpa den eller inte. Vilket vi bestämt oss för att göra. Så nu är det två ansökningar som ska in och ett kassaregister som ska hittas, vilket är en jungel! Vi hoppas på att kunna starta verksamheten senast i början på juni. Sommaren kommer betyda otroligt  mycket jobb. Men jag ser faktiskt fram emot det. Ser fram emot att tjäna lite pengar. 
 
Det händer lite saker här hemma också. Förra helgen var Ida här och satte upp en ny tapet åt oss i köket. Det blev så himla fint! Sara sålde även köksmöblerna. Så hämtade vi bord och stolar i ek i stället. Jag tyckte att det blev jättebra. 
 
 
 

Valborg.

 
Ja, den där bilden är inte från i år, utan ifrån förra året. När jag och en vän åkte till Uppsala och festade järnet. 
Jag funderade lite över de tidigare valborg som varit. När jag bodde i Sundsvall så var det något som hette piratpicnick. Då klädde man ut sig till pirat, förfestade sen åkte till ett grönområde och mötte upp en massa andra människor som man festade med. I Västerås har det sett ut lite olika. Första valborg minns jag att jag, Chokko, Beatrix och Suzze var hemma hos någon på Bjurhovda. Andra året så jobbade jag först till kl 23. Sen cyklade jag hem så fort jag kunde, för att sedan åka på fest hemma hos Jennie. Flyttade valborg 2013. Ja, som sagt det har sett lite olika ut. 
Denna valborg var väldigt mysig däremot. Jag och Sara bjöd hem Saras föräldrar och Magnus, Saras bror. Vi lagade en jättegod middag och efterrätt. Drack ett par glas vin och bara hade det trevligt. Perfekt kväll. 
Det behöver inte vara en massa fest. 

RSS 2.0