Gått så lång tid, så längesen.

Nu har jag försökt skriva ett inlägg typ tre gånger. Känns inte som att det går så himla bra för mig. Har så mycket att säga, ändå så står det bara still i huvudet. Känner mig lite avtrubbad. Vet inte riktigt varför. Ibland är det väl bara så. Mycket i huvudet, då är det lättare att gå i slow motion i stället. Så att allt hinner falla på plats så gott det går.
 
Imorgon åker jag till Stockholm för Pride-firande! Känns som att det kommer bli riktigt kul. Inte så mycket som kan gå fel liksom. Fester, alkohol, sköna människor. Bra kombination där. 3 fullspäckade dagar.
Efter pride så är det jobb som gäller direkt när jag kommer hem på söndag. Kommer bli himla segt. Sen på måndag så åker min älskade iväg till Turkiet! Som jag kommer sakna henne! Hade varit fint att följa med. Vill gärna lära känna hennes familj, det är ju så himla svårt när de bor i Skåne. Inte som att vi har vägarna förbi där direkt. Medan vi varit hos min familj flera gånger. Men, men denna gång fick inte jag plats att följa med. Får spara det till en annan gång helt enkelt.
När hon är borta ska jag försöka jobba en hel del och umgås med mina vänner.
Augusti är rätt uppbokad. Så månaden kommer nog gå väldigt snabbt. 2 september flyttar vi äntligen! Snart, snart!
Längtar efter 72 kvm.
 
Fixa lite inför att jobba ikväll! Tjo.

Kärlek.

Hänt en hel del grejer på sistone.
Hade en jättebra födelsedagshelg. Fina vänner som kom och firade mig på djäkneberget.
På söndagen fick jag världens bästa födelsedagspresent. En förlovning. Så nu är jag förlovad för första gången i mitt liv (på riktigt). Känns jättebra! För jag vet ju att detta är personen jag kommer spendera resten av mitt liv med. Jag bara känner en sån innerlig kärlek för henne.
I tisdags åkte vi till Stockholms skärgård. Låg på klipporna hela dagen och bara njöt av solskenet och av varandra. Efteråt så trodde jag att Sandra skulle möta upp en snubbe på Medis för att köpa nått från blocket. Godtroget så följer jag med henne. Efter ett tag så frågar jag om vi inte är framme snart.. Några meter längre fram stannar hon och säger; Nu är vi! Jag tittar åt sidan och vi står precis utanför Scandic hotell. Vi checkar in. Och på rummet så har hon fixat så det står vackra rosor. Blev väldigt rörd över hennes omtanke. Sen fixade vi i ordning oss och tog en promenad genom gamla stan. Avslutade promenaden med att äta på restaurang Riktigt bortskämd blev jag.
Sen tog vi oss tillbaka till hotellet och somnade i varandras armar.
Åh vad jag älskar min vackra flickvän!
I torsdags så blev det en trevlig kväll med Erika, Chokko, Michaela och Danni. Satt på Chokkos balkong och drack lite och hade det väldigt mysigt. Senare så drog jag, Sasse, Erika och Chokko ner på sjökrogen en sväng. Var dock rätt så dött där. Så blev bara kvar ett litet tag innan vi åkte hem och sov.
Nu så består helgen av jobb. Jobbade igår och ska jobba hela dagen idag.
Till veckan så har det hänt som inte får hända och som aldrig hänt mig, det är så pass dött på jobbet att jag inte fått ett enda pass på hela veckan!! Det känns jobbigt, men jag hoppas att det kommer bli ändring på det sen. De har sagt att v 30-32 ska vara de största veckorna. Så hoppas på massa jobb då.
 
Till veckan så är det i alla fall en del inplanerat att göra.
Imorgon måndag så kommer mamma och pappa till Västerås, då blir det försenad födelsedagsfirande i form av att äta lunch tillsammans. Får se sen om jag och Sasse ska åka till min faster med familj på kvällen och hälsa på dem.
Sen till helgen så åker vi till Vingåker. Twiggie har fest på fredagen som vi ska på. Sen ska vi hitta på något med mina systrar på lördagen.
 
Nu är det dags för mig att fixa mig lite och sen dra till jobbet!

I don't mind.

Mysig dag igår på stan med min älskling. Hon shoppade fina klänningar.
Vad har jag gjort för att förtjäna en så snygg och vacker flickvän? Efter shoppingen blev det film och mys.
Idag är hon på jobbet, medan jag kör hemmafru-sysslorna. Städa, diska, de där tråkiga ni vet.
Imorgon ska jag i alla fall jobba! Känns som att det var hur längesen som helst nu. Så det ska bli skönt i alla fall. Sen efter jobbet så kommer mina fina systrar hit. Vi ska dricka lite sen mingla lite nere på power meet. Hur kul det nu kan vara.. Jo, men det ska bli trevligt. På lördag så blir det födelsedagsgrillning för mig. Vara på Djäkneberget ett gäng och bara ha det trevligt! Söndagen är min födelsedag. Blir spännande och se vad Sandra planerat för något. Och vad hon lägger för ribba, så jag vet hur mycket jag behöver ge henne när hon fyller. Ha ha. Födelsedagen avslutas med ett jobbpass.
Det kommer bli en bra helg.
 
Idag är det 60 dagar kvar tills vi flyttar! Jag har lagt en "beställning" av Twiggie på en tavla som vi kommer ha i gäst-/pyssel-/pluggrummet. Känns som att det där rummet är lite av mitt eget projekt.
Lägenheten är över lag väldigt fin. Men såklart finns det alltid saker som man vill göra om när man flyttar någonstans. Så kommer bli en del målande och fixande första veckan, innan alla saker kommer på plats.
Köksluckorna är ett projekt i sig också. Förstår inte riktigt vad de tänkte när de renoverade köket och satte dit bruna köksluckor.. Som inte går att måla över eller ändra. Men jag tror att jag har hittat en lösning på vårt problem. Så det kommer nog bli hur bra som helst.
Känns jättebra att äntligen flytta till en gemensam lägenhet med personen jag älskar. Det är första gången jag gör det faktiskt. Innan när jag varit sambo så är det ju den andra personen som flyttat in till mig. Men nu får vi verkligen göra denna lägenhet helt till vår egen. Vi kommer att trivas så otroligt bra i den.
Kunna ta ett bad när man känner för det. Sitta ute på balkongen och bara dricka lite vin. Laga middagar och bjuda över vänner.
Låt dessa 60 dagar passera förbi snabbt!
 
Nu ska jag återgå till mina hemmafrusysslor.
 
 

Varför har du panik?

Sitter och kollar igenom bilder från sommaren som hittills varit. Varför får jag panik över att det känns som att jag inte gjort något alls?
 
Vårfest på Bistorp 17 maj
Spring pride 25 maj
P!nk 26 maj
West pride 31 maj - 2 juni
Summerburst 7-9 juni
Glassutflykt till Slagsta 19 juni
Midsommar på Tidö 21 juni
Bråvalla 27-30 juni
 
Jag har ju haft en massa för mig hela tiden! Så jag måste sluta ha panik över att jag inte gjort något. Borde vara glad över att jag har en massa hemmatid nu. Dock vill jag spy på denna lägenhet.. Längtar så sjukt mycket till vår nya lägenhet. Hela livet kommer kännas ljusare då. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to reality.

Festivalen är över. Och det gick alldeles för snabbt! Haft det himla bra i alla fall.
Men ni vet den där känslan när man kommer hem igen efter att man gjort något riktigt kul eller varit bortrest? Det blir en sån tomhetskänsla i kroppen på något sätt. Jag vill bara ha en massa andra roliga saker att göra nu!
I helgen kommer i alla fall mina systrar hit och firar min födelsedag och festar lite.

Sitter och längtar till dagen då hemmet fylls med barnskrik och trampande barnfötter.
Jag har kollat en massa resor hit och dit och saker som man kan göra. För det känns som att jag har ett svart hål i hjärtat. Jag vill inte ha barn för att döva någon slags ensamhet. Nej jag bara känner att jag vill ge av mig själv till 100%. Om jag flyr verkligheten genom att åka iväg, så ändrar det ändå inte på något alls. Känslan kommer ändå finnas där så fort man kommer hem igen.
Men tänk att ha barn. Att alltid ha dem. Livet skulle aldrig bli tråkigt. Det skulle såklart bli påfrestande och jobbigt många gånger. Men att ha sin egen lilla familj. Kunna åka på sommarsemestrar. Somna utmattad medan man sitter på deras säng och läser en bok. Vakna av skratt och skrammel på morgonen.
Nej, jag längtar absolut inte...
 

RSS 2.0