Fest i Motala.

I fredags så åkte jag iväg till Motala. Skulle åka dit för att träffa Daniella. Som jag pratat med över internet i 5 år, men vi har aldrig lyckats träffats. Så nu kände vi att det var dags!
När jag komdit så gick vi först till en pizzeria för Jenny och Daniella skulle äta lite, sen gick vi till ett mysigt fik. Efter lite om och men. Strömavbrott på systemet, Jennys för gamla leg, stå ute i kylan osv så kom vi tillslut hem till Daniella. Kvällen spenderades i hennes kök som passivrökare! Det fanns ingen fläkt heller, och jag kan berätta att precis alla var rökare. Så man luktade ju fint sen..
I vardagsrummet så satt lite annat folk. Vilka det blev lite flat-drama med senare. Oj, oj. Men det är så när det är för många flator på samma ställe. Det går inte att hålla sams tydligen.
Sen drog de flesta, då var det bara jag, Daniella och tre andra kvar. Vi bestämde oss för att dra ner till krogen! Så vi gick dit. Där blev det en del dans och socialisering med människor. Min syn på utelivet i Motala är i alla fall att alla blir dräggigt fulla.. Kändes nästan lite som att man skulle kunna jämföra Motala med Katrineholm. Alla känner alla, alla ser ut som slusk, alla super skallen av sig. Okej, snacka om att generalisera. Men ja, min syn på det hela.
När krogen stängde så följde vi med en av hennes kompisar hem till honom på efterfest. Där blev jag sittandes i soffan med en superschyst kille! Vi satt och pratade om allt verkligen! Han var jätteintressant och trevlig.
Runt 4 så bestämde vi oss för att ta en taxi hemåt. Som tur var så var taxichauffören så jäkla schyst att han bestämde sig för att köra hem oss gratis eftersom han ändå skulle åt det hållet!
Väl hemma hos Daniella så var vi väl vakna i ytterligare 2 timmar.. Sen kände jag att jag fan var tvungen att sova, för jag skulle ta tåget hem kl. 12:30!
När jag sen kom hem från Motala så möttes jag av fina Emma på tågstationen! Vi åkte hem till mig. Jag började städa lite och hon kikade igenom min kartong med julpynt.
Sen blev det film och så beställde vi pizza. Dock att pizzabudet var lite segt och jag fick stå ute och vänta en miljon år för att han inte hittade hit! Men det är verkligen endast petitesser i ett annars väldigt bra liv.

Idag så är det ju meningen att jag ska ha adventsfika. Men dock så har Emma blivit sjuk! Så ev. får jag ställa in det. Hade jag haft ett sovrum kunde hon varit där. Men nu går det inte. Fast jag är inte bitter över det. Det kommer alltid fler chanser!

Nu ska jag sluta skriva innan detta blir en hel novell. Vill bara säga att denna vecka faktiskt varit väldigt bra. Nu hoppas jag på att nästa vecka också kommer kännas underbar.

(Hittade bara en bild från i fredags. På min älskade favvo Jenny och en skeptisk Frida.)


Julbak!

Har varit helt galet duktig idag! Först promenad med Nisse. Sen hem och storstäda badrummet. Vilket var sjukt äckligt.. Inte gjort rent duschsilen sen jag flyttade hit, så den var ju lagom fylld med hår och beläggning.
Sen var jag i köket i 3 ½ timme! Gjorde mjuk pepparkaka, risbräck, chokladknäck samt lakritsknäck! Blev helt sjukt bra. Lakritsknäcken kan jag rekomendera. Mums.
Nu är jag jättefrusen, så ska ta en varm dusch innan jag ska städa i vardagsrummet.
På fredag åker jag till Motala! Daniella ska ha inflyttningsfest och Jenny ska dit plus att Maria har flyttat till Motala så ska slå några flugor i en smäll! Kul.











Lite trött..

Gick och la mig alldeles för sent igår. Så har varit rätt seg idag.
Läste en sak nyss som fick mig att påminnas om en dröm jag hade häromnatten. Drömde om nått stort hus. Att jag var där med T och S (konstigt att en människa jag aldrig träffat råkade hamna i min dröm.) I alla fall så lyckades jag tydligen få dem att göra slut. Jag avslöjade nått hemskt om S. Aja, skumt var det. Sov faktiskt väldigt dåligt den natten då jag vid flera tillfällen vaknade och kände mig iaktagen. Dumma barnhem och små barn-andar.

Nu blir det grööt. 



 

Skål!

Jag vill utbringa en liten skål för livet. Upp och ned. Just nu väldigt mycket upp.

Igår så skaffade jag mig äntligen ett busskort! Det kostade nästan 600 kr, men det kommer vara så jäkla värt det!
Idag var jag väldigt glad över det där busskortet. Först och främst kunde jag åka till Djäkneberg, slapp cykla i detta förjävliga väder (kyla och massa blåst). När jag hade gått min timme med Nisse så åkte jag iväg till Willys och handlade de sista ingredienserna till min bakar-dag imorgon! Det kommer bli alla möjliga godsaker jag ska göra! Kan knappt bärga mig. Skulle vilja sätta igång nu.. Men idag är det stora städar-dagen. Började lite smått igår.. Men idag kör jag grovrengöring!
Hoppas någon själ kommer hit på söndag och firar första advent med mig. Vore lite tråkigt om jag bakat och gjort julgodis, sen dyker ingen upp. Haha.
Ikväll ska jag träffa Anna-Karin igen. Så börjar jag gå med Delta och Bobbo på riktigt nästa vecka. Underbart!

Nej. Städa var det! Städa ska jag!

(Bild från förra året. Juul.)


You’ll always be my hero, even though you lost your mind.

Hemma i Västerås ännu en gång. Känns ibland som att jag endast är en besökare i mitt eget hem. För jag spenderar så lite tid här själv. Men nu kommer inte nå besök och jag ska inte åka iväg någonstans.
Jag var i Sthlm i helgen. Nu får det räcka för ett tag framöver. Nu vill jag bara vara hemma!
Kanske får jag besök nästnästa helg i alla fall. Av en saknad vän! Vore väldigt kul.
På söndag är det första advent. Då ska jag ha "öppet hus" här hemma. Ska baka en massa i veckan. Så får mina vänner komma på söndag och fika. Mina dörrar kommer stå öppna för de som vill komma och fika lite, skratta och snacka skit! (Slutar väl med att jag sitter här ensam med mina "7 sorters kakor".) Vore ju typiskt.

Annars så känns livet rätt bra! Det flyter på. Har endast 3 veckor kvar på mina kurser nu.. Lite läskigt. Vad händer sen liksom? Har sökt nya kurser till våren som jag får svar ang. den 10:e december. Spännande! Kommer jag inte in på dem så är det jobbsökande som tuuuusan som gäller. Då står jag där utan inkomst. Men det kan vara lite spännande det också! Haha.

Nej, lite sista plugg innan det är dags för att sova!

Tystnaden..

Vad konstigt det känns att vara helt ensam hemma.. Känns som att det var väldigt längesen sist faktiskt! Och Dagmar kommer inte hem förrän i mitten på nästa vecka typ.. Så jag kan röjja bäst jag vill här!
Hon flyttar förresten snart.. Bara 2 månader kvar. Så jag ska väl snart börja min jakt efter en ny inneboende!

Förresten så var Ullared jätteroligt! Dock inte köerna. Fick köa en timme in och en ut. Kul. Men vi fick med oss en hel del grejer därifrån. Och det var en mysig roadtrip!
Sen så fyllde pappa år i söndags. Så då gick vi ut och åt på Joan's. Mycket gott! Efter det så åkte jag och Emma hem till Västerås. Eller ja, hem till mig.. Så har vi spenderat några dagar tillsammans, sen åkte hon hem idag!

Har nyss lyxat till det med hemmagjord potatisgratäng! Sista lyx-middagen på länge! Räknat och fått fram att jag kommer ha 200 kr att röra mig med i december.. Och då har jag inte köpt några julklappar. Hm.. Sms-lån nästa?

(Var sjukt fint ute igår, frost överallt!)





Driftin' away.

Idag har regnet trängt in i varje liten cell. Har varit blöt, kall och utmattad. Men nu är jag som tur är varm igen. 

Jag har sett min tussilago bli nedtrampad. Regnet som faller, det snöblandade regnet, har påmint mig om att våren inte är ens i närheten av nära. Men jag vet att jag måste försöka leva i nuet i stället. 

  

Vadå trött!

Somnade inte förrän halv 4 natten som var.. Låg vaken och pratade med Annika. Hon är tillbaka i mitt liv. Hon har väl aldrig varit helt borta direkt. Men vi har våra upp- och nedperioder. Nu hoppas jag på att denna kommer gå upp bara. Skulle vara skönt att ha en normal relation igen! Är faktiskt lite sugen på att åka ner till Malmö.
Hon hjälpte mig i alla fall igår att diskutera igenom en del saker. Min lilla personliga psykolog! Haha.

I och med att jag somnade så pass sent, eller tidigt kan man ju också säga, så har jag varit rätt trött idag. Somnade en stund på eftermiddagen. Skulle läsa om globalisering. Det var intressant. Men orden bara blandade ihop sig och hux flux hade jag sovit nån timme!

Imorgon åker jag till Vingåker. Skulle kunna bli väldigt intressant om jag lägger den sidan till.. Man vet aldrig med mig!

(Söt-Nisse.)



(Söt-Frida?)


Snökaos.

Klev upp imorse och möttes av små, nästan obefiintliga snöflingor. Cyklade till Djäkneberg och tog den vanliga promenaden med Nisse. När jag sen skulle hem så hade vinden lagt på några km/h och de små söta flingorna hade bytts ut till små vassa krigare. Ajj. Det var ett rent helvete att cykla hem! Men hem kom jag, och jag hittade en 50 lapp i trappen. Då blev jag genast gladare. (Ja jag gläds åt så små summor som 50 kr..)
Har suttit inne hela dagen och på de timmarna jag varit inne har snön hunnit växa vädigt mycket. När jag nyss gick till affären så pullsade jag fram i snön. Åh, jag tyckte faktiskt att det var mysigt. Bilarna har en tystare framfart genom snön och små barn kommer ut och skriker och skrattar och kastar sig i snön. Tänk att få vara 7 år igen.. Eller att ha ett litet barn man kan gå ut och leka med!
Ja, jag ville bara säga att snön inte är så hemsk faktiskt. Fast om den förstör vår roadtrip på lördag kommer jag gå tillbaka till att hata den igen. Jag vill inte hata den. För jag vill njuta av den, sen vill jag njuta ännu mer när den försvinner och första blomman kryper ur marken!

(Något missnöjd tjej när jag knappt kunde cykla hem i ovädret..) 



(Ego-pixade lite igår..)




Indestructible.




I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible



Jag ser din skugga.

Sonja Aldén - Din klocka tickar.

Woho. Mötet med Bobbo och Delta gick jättebra! Så från december har jag lite mer hundjobb. Detta känns ju jättebra. Har även lite mer på g också..
Jag somnade i solariumet efteråt. Det var så skönt och jag var så jäkla trött. Är fortfarande trött. Men nu måste jag verkligen plugga efter min lilla "ledighet". Vill inte hamna efter!

Förresten så har inte mitt hår sett en borste på två dagar.. Haha. Herreguu..
Kolla! Tur att mötet var utomhus och att jag hade mössa!


Tillbaka till verkligheten.

Har haft en sväng av höstlov. Egentligen inte. Men jag rycktes liksom med! Tycker att man kan tillåta sig att ha lite ledigt ibland.
Har verkligen levt den senaste veckan! I onsdags så blev det restaurantbesök. Och fy tusan vad gott det var! Restaurangen var jättefin och mysig, underbar personal och mat. Så ++++++ till den! Grekiskt var det förresten. Mums.
I fredags blev det fest! Mycket trevligt folk som kom! Chokko, Sarah, August, Panda, Anna, Naemi, Angelica och Andreas! Och så var såklart Emma här också.
Vi hade det riktigt kul! Skratt, musik, lite dans och massa prat! Försökte oss på att spela förfestspelet också. Men det är alldeles för farligt! Haha!
Igår så blev det storstädning av hela lägenheten! Det behövdes verkligen! Var en massa spilld alkohol över hela golvet! Helt kladdigt och äckligt! Senare på kvällen så åt jag och Emma finmiddag! Fläskfilé, klyftpotatis, vitlökssås, sallad och vitlöksbröd! Gaaalet gott. 
Idag så blev det att kliva upp 8.. Sa hejdå till Emma vid tåget. Nu sitter jag och funderar på att ta tag i disken. Lite senare kommer det lite folk och ska kolla på lägenheten. För hela huset ska säljas. Jag hoppas verkligen inte att det ger oss som bor här några konsekvenser.. Vi vill ju fortsätta med vår ulltvättar-verksamhet! Haha. (Internskämt.)
Jag ska även iväg och träffa en tjej och hennes två hundar. Kanske får ännu ett hundjobb! Solning ska jag också hinna med! Var en vecka sen nu ju. Det går inte för sig. Haha.

I veckan så blir det bio med Chokko och se Saw 7. Sen på torsdag åker jag till Vingåker!

(Min utklädnad i fredags. Whitetrash snubbe.)


Åh så bra! Eller?

Haha. Ibland funderar jag faktiskt över varför dumma och komplicerade saker alltid ska drabba mig! Jag hittade ett brev i min postlåda idag. "Åh post, vad roligt" tänker jag alltid. Men idag var det inte så roligt. Jag öppnade brevet och fann ett brev som innehöll text och siffror. Siffrorna bestod av 12000 och texten bestod i korta drag av skuld, betala, annars kronofogden. Jag tappade hakan, på ett negativt sätt. Den slog i marken med en duns och skrapade asfalt. Aj.
Ja, men så kan det gå och nu är väl nästa idé att sälja använda trosor till äckliga gubbar för att få ihop de där pengarna. Eller inte. Men det får så lov att lösa sig helt enkelt.

Annars så har jag gått galet mycket idag.
Hann även med en mysig picknick på "dansbanan" i Djäkneberg!

Nu blir det snart ungspannkaka, sen tv-kväll!

Godnatt.

Spending my time.

Oh, var några dagar sen sist.
Jag har befunnit mig i en kris. Men det är bättre. Mycket bättre. Tror att man behöver se, känna och dofta lite på botten för att inse att man vill ta sig upp därifrån fort som fan. Sagt och gjort. Jag befinner mig inte nere i något oändligt mörker längre. Jag kanske inte riktigt nått ytan än eller känner frisk luft susa genom mina lungor. Men jag kan definitivt andas obehindat nu.
Igår hade jag en otroligt mysig dag. Fika på IKEA. Varför fikar man inte där oftare? 41 kr för fika till två personer! Kan tilläggas att jag kan GÅ till IKEA också. Tar väl en sisådär 35 minuter. Hah! Det ni.
Sen gjorde jag något jag aldrig gjort förut.. Jag var på en innebandy match. Anna spelade och har tjatat rätt länge om att jag skulle gå! Så äntligen blev det av.
Idag har jag hittat kläder till min utklädnad på fredag! Jag är ju lite udda och har min halloweenfest nu på fredag i stället för i helgen som var! Men det går inte för mig att vara som alla andra. Neeej..
Kan i alla fall berätta att min utklädnad dels består av ett par rosa shorts och en t-shirt med en halvnaken tjej på. Hm. Vad ska jag vara måntro? It's for me to know and for you to figure out!

Nu ska jag väcka den björn som sover på min soffa och muta henne med den godaste glassen som finns, bestående av chokladglass, chokladsås och hasselnötter! Weeej.


RSS 2.0