Are we?


Jerrod och Love.

Ligger här med Jerrod och Love och ska väl strax sova.
Har varit intensiva, men bra dagar!
I onsdagskväll så satt jag och tittade på tv, så hux flux kommer Emma in genom dörren och jag fick blommor av henne. Mycket snällt!
I torsdags blev det bussfärd till Sthlm. Jag och Emma babblade och skrattade hela resan på 1 ½ timme. När vi kom fram så kom tanten som suttit bakom oss fram och sa: Har ni haft det roligt tjejer? Ja jag har inte hört vad ni har sagt, men ni gjorde mig på bra humör.
Åh. Var ju kul att kunna göra någon annan på bra humör! Vi trodde först att hon skulle skälla på oss. Men Sverige är ju lite så.. Folk blir sura om man sitter och skrattar. Så det blir ju första tanken när någon kommer fram.
I fredags så blev det tidig bio. Yogi björn såg vi! Haha. Det var mest bara en massa barn där, och skratten kom mest för att man blev smittad av alla söta barn. Filmen var väl sådär.. Tänkte mest se den för 3D-effekterna. Efter bion så åkte vi till Emmas pappa. Där fikade vi kladdkakemuffins och saft!
Igår så tog vi en tur till Vällingby, strosade runt i lite affärer. Efter det åkte vi till Kungens kurva och gick på IKEA. Det är så galet stort så det tar sjukt lång tid att gå igenom alla 4(?) våningar! Sen blev det film när vi kom hem till Emma.
Idag så har vi mest tittat på tv och spelat skipbo! Jag är galen i det spelet. Kan spela flera timmar!
Vid 22 så åkte jag hem till Västerås igen!

Nu sitter jag här och är mest trött och seg.. Fick den roliga nyheten att det inte finns något varmvatten alls i huset.. Elin hade tydligen inte duschat varmt på hela helgen!
Har jag nämnt att Elin är min nya inneboende? Om inte så vet ni det nu!

I veckan så har jag som vanligt en del inbokat!
Imorgon blir det fika på rfsl med flatorna. Sen någon av dagarna ska jag hem till Chokko och hjälpa henne hitta kläder inför helgens festligheter. Vi ska även träna på feel good i veckan. Jag har fått sånt gratis i en vecka där. Så tänkte testa. På lördag blir det förfest hos mig med en massa sköna människor. Och efter det ut på schalgerfest på konrad!
Känns som att det kommer bli en helt underbar vecka!

Livet går upp och ner. Just nu mest upp. Fast finns en del orosmoln på min himmel ändå!

(Emma och jag innan Vällingby och IKEA.)


Ojoj.

Folk reagerade visst lite på mitt tidigare blogginlägg. Det var mest en rolig grej! Vi är väl så vuxna att vi kan ta saker som hände för flera år sen med en klackspark? Haha. Menade förresten inte sex utan bara kyss/strul. Jag skratta bara över hur flatvärlden faktiskt är. Ingen kan ju sticka under stolen med att det är sanningen. Och alla som står med där vet ju om varandra. Är ingen nyhet för någon. Så snälla. Ha lite humor. :)
Jag har inte skrivit någon lista på vem som dödat vem direkt, eller rånat en bank eller liknande.

Take a chill-pill!


Lite värre.

Här är faktiskt något lite värre. Här kommer folk som faktiskt har mer "fysiska" band till varandra..
Snacka om att flatvärlden är lite slampig. Om ni kollar på hur många som har band till samma personer!


Flatorna fick nya namn. De trivdes inte med sina nuvarande!

Love will be the gift you give yourself.

Igårkväll hade jag skrattkväll!
Chokko kom över. Vi satt och planerade en massa inför Londonresan som ska göras i februari. Och sen skrattade vi ihjäl oss åt våra allmänt störda och konstiga tankar. Såna kvällar behövs i en flickas liv.
Jag tror att Västerås är bättre än Sundsvall. Har inte velat erkänna det. Men Västerås har verkligen borrat sig in i djupet av mitt hjärta. Jag har träffat så underbara människor här. Nya vänner och bekanta. Tror att detta är min plats på jorden just nu.

Nu måste jag plugga. Har startat mina två nya kurser.
Marknadsföring för varor och tjänster och Design och konsumtion.
Jag tror de kommer bli intressanta och roliga.
Så nu ska jag tvinga mig själv att sitta och plugga 3 timmar. Sen äta middag. Och efter det gå ut på en promenad!
Det tål att upprepas. Jag mår bra nu!
I höstas så hade jag ett samtal med en person. Vi söndrade varandra. Så bestämde oss för att lämna varandra åt sidan. Vi gav ett löfte om att ta hand om oss själva, hitta styrkan i livet. Jag har faktiskt lyckats med det. Jag vet att hon också har gjort det. När blommorna poppar upp ur jorden ska jag skicka en blomma till henne.

Vill hitta en massa ny musik att lägga in på mp3:n så jag blir massa peppad när jag går mina promenader.
Sen vill jag hitta tid till att göra om min header här på bloggen.
Detta får bli senare projekt.


Woünderbart!

Oj nu var det några dagar sen! Har ju haft så otroligt mycket hela tiden!
I onsdags så var jag och Daniella hemma hos Chokko och hade bastukväll. Det var jättemysigt. Vi bastade i en 100 gradig bastu! Galet. Men överlevde det. Sen så blev vi bjudna på smörgåstårta samtidigt som vi tittade på lite skräckfilm!
I torsdags blev det disney-dag! Jag och Daniella tittade på en massa disneyfilmer. Såklart var lejonkungen en av dem. Och vi grät båda två. Haha.
I fredags så kom Linda, Sofie, Lovisa och Petra hit! Då blev det först mysmiddag. Sen var det dags för fest! Vi spelade förfestspelet och skrattade en massor. Chokko och Tony kom hit också. Runt 11 så drog vi ner på stan och gick på Pluto för lite dans! Jag mådde dock lite dåligt. Min pmdd gjorde sig påmind. Så jag gick ut och pratade lite i telefon med Emma. Sen så satte jag mig i en taxi och åkte hem. Dansade i alla fall i en timme. Så fick valuta för pengarna! Somnade med Jerrod i mina armar..
Igår var alla rätt sega.. Elin, min nya inneboende flyttade in! Så vi socialiserade lite med henne. Lagade mat. Sen gick Sofie och Lovisa ut på krogen igen. Medan jag, Linda och Daniella såg på Saw 7. Bra film! Dock äcklig som faan!
Idag åkte allihop hem! Så blev bara jag och Elin kvar. Vi tog en liten promenad. Sen satte vi oss och tittade på film. Blev kogänget. Haha. Den är så jäkla rolig! "Surmjölk." Haha.
Bästa inneboenden hitills! Och då har hon bara bott här i två dagar. Men det känns verkligen jättebra!!

Kanske skrivit detta i något tidigare inlägg. Men känns verkligen som att jag börjat leva igen! Umgås med mina vänner. Känner mig fri. Har saknat det. Ska aldrig mer isolera mig. 

I veckan som kommer så blir det väl en hel del saker som händer också! Imorgon börjar jag plugga igen. Så då kommer en massa tid läggas på det. På kvällen blir det troligtvis en tur till rfslcafét. Träffa mina flator! Om inte annat ska jag och Chokko planera lite inför en resa. Vi ska åka till London, Paris eller Rom framöver. 
På tisdag och onsdag tänkte jag ta två pluggdagar. På onsdagkväll kommer Emma hit. På torsdag följer jag med henne till Sthlm för att spendera helgen där. Blir skönt att komma hemifrån lite. 
Ja, som ni läser så är jag väldigt uppbokad framöver! 
Har massa annat kul planerat också. Resa till Dalum, tattooboat, gaykryssning m.m. 

Livet Är bra.  

Slask..

Värmen har kommit och snön börjar avta. Men just nu känner jag bara att jag vill att den ska stanna för evigt. Jag vill att tiden ska stanna och aldrig fortsätta framåt. Jag är rädd för framtiden. För jag börjar sakta men säkert inse att det inte kommer bli en lika varm vår som jag hade tänkt mig. Varför ens låta våren komma om den bara ska ge mig kyla? Då kan jag leva kvar i snön och slippa bli blöt om fötterna..

Men för tillfället ska jag leva på att jag har haft några riktigt bra dagar!!
Började i fredags med att jag åkte och mötte Daniella vid tåget. Vi åkte hem sen så hämtade Chokko oss och vi åkte till Aros fun house för lite bowling! Jag, Chokko, Emelie och Dante spelade på en bana. I börjar gick det verkligen jättedåligt. Men sen kom jag igång! Så Dante vann första gången. Sen vann jag de två andra omgångarna! Även fast det var fredag så var jag tvungen att åka hem rätt tidigt för jag skulle jobba på lördagen. 
Så ja, lördagen bestod av att jag jobbade. Sen så kom en tjej för att kolla på rummet. Hon var verkligen supertrevlig och social. Hon bestämde sig för att hon ville flytta in! Jag tror vi kommer att komma bra överrens! På kvällen kom Chokko över. Så jag, hon och Daniella gick ner och hyrde några skräckfilmer. Sen åt vi god middag och såg film. 
På söndagen tog jag och Daniella slappardag. Då glodde vi på L word nästan hela dagen! Sen blev det en promenad på kvällen. 
Igår blev det 2 ½ timmes promenad! Riktigt duktiga var vi. På kvällen så mötte vi upp August, Jennifer, Betty, Suzze och Denise för att gå på rfsl cafét! Det var trevligt där. Lilla Rasmus fyllde år också så vi fick rulltårta och så sjöng vi för honom. Så skönt att umgås med mina favvo-flator!
Idag så har jag jobbat sista dagen! Helt underbart. Snabbt gick det också. Efter jobbet blev det promenad med Nisse. Sen så åkte jag och handlade. 
Nu ligger jag på soffan och är i princip död. Daniella och jag kanske ska se disneyfilmer ikväll. Haha. 

Imorgon blir det bastukväll hos Chokko! Kommer bli trevligt! Sen i helgen kommer mina systrar hit! Så det blir fest, mys och massa gott hela helgen! 
Jag mår riktigt bra just nu! Så länge jag bara fokuserar på vänner och verkligen lever livet till det yttersta.  

She's a..

Skynda, skynda. Finns ingen tid att förlora. Haha. Nej men har lite press på mig. Jag ska städa och fixa i ordning mig. Daniella kommer kl 17. Så jag har inte så mycket tid på mig!
Men det kommer bli så jävla loveli! Hihi.
Jag mår så bra och är så jävla glad!

(Danni! <3)


Save me.

Bara för att detta är en av de underbaraste låttexterna. Och en annan anledning.

I feel like a fool
So I'm going to stop troubling you
Buried in my yard
A letter to send to you
And if I forget
Or god forbid die too soon
Hope that you'll hear me
Know that I wrote to you
All you need to say to me
All you need to say to me
Is call (call)
And I'll be curled on the floor
Hiding out from it all
And I won't take any other call



Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen tillslut.

"Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns."
- The atlantic ocean.

Idag är jag både glad och inte glad. Men mest glad ändå.
Hade det kul på jobbet. Tydligen så kan man ha det. Även fast jag spenderade två timmar med att räkna penslar. Haha.
Men det mest roliga idag är väl att jag och Daniella bestämt att hon ska komma hit imorgon! Åh. Kommer bli asbra! Händer ju en massa kul framöver. Kommer dra med henne på det ena och det andra.
Imorgonkväll är det bowling med Chokko, Evelyn och några andra.
Söndag blir det zumba med Jessica.
Någon dag i veckan ska vi ta den där efterlängtade bastukvällen hemma hos Chokko.
Sen nästa helg kommer mina systrar hit för feeest.
Ser fram emot följande vecka enormt!

(Summer of 2010. Snälla ge mig värmen tillbaka.)

 

Ensam.

Nu är jag ensam.
Kom hem och möttes av en lapp. Min inneboende har flyttat ut. Alltså det var planerat att hon skulle flytta denna månad. MEN vi skulle ha flyttmiddag på fredag och så. Vi har ändå bott ihop i ungefär 4 månader. 
Hon ska flytta tillbaka till Tyskland. Så hon borde ju velat säga hejdå personligen.. Men tydligen kände hon inte att jag var värd det. Jag menar borde man inte säga hejdå till den personen som har öppnat sitt hem för en? Ja, ja. Tack för den här tiden. 
Känns lite konstigt när man vet att man aldrig kommer träffa en person igen. 
Aja hon lämnade massa vodka. Party? 

Idag har jag jobbat! Var i Enköping och jobbade. Dagen gick faktiskt rätt snabbt. Jag gillar verkligen inte arbetstiden 06-11. Men nu börjar jag känna mig van nästan. Det är helt okej att kliva upp 4 på morgonen. Är inte ett dugg trött. Men det beror nog på att jag aldrig lyckas somna förrän runt 12 på natten. Så hinner aldrig komma in i den djupaste sömnen. Kanske är tur. 
Ska bli skönt nästa onsdag. Då är jobbet över! Då firar jag! Haha. Nej kommer sakna att räkna 3000 vykort, sopsäckar i massor och diskborstar i trassel!

Nej. Nu ska jag skicka iväg två jobbansökningar! Sen blir det diska! 

Juste! Hon lämnade efter sig lite choklad också! Samt konstiga saker.. Som laxfiléer i tomatsås på burk, korv på burk, torkade tranbär och lite annat. Haha.  

2010.

Hittade en lista som jag fyllde i efter att 2009 var slut. Så tänkte fylla i samma lista nu över vad som hänt under 2010. Vill ni läsa hur mitt 2009 var så kan ni gå tillbaka till december 2009 i bloggen så finns den där. Nu kommer en uppdatering! 

ÅRET 2010.

Hur har året varit för dig? - extremt! Så otroligt mycket som har hänt! Året började i Sundsvall, men avslutades i ny stad, Västerås. Det har varit både många bra och många dåliga stunder. Har skrattat massor och fällt en hel del tårar. Tror jag saknat mer i år än vad jag någonsin gjort!
Bättre än förra året?  - jag är lite kluven till det. Är väldigt glad för vissa saker. Men finns en del saker jag ångrar. 
Någonting du aldrig kommer glömma? - Finns otroligt många saker jag aldrig kommer glömma! Första festen på året. Med Ehlina, Jana, Micke osv.. Känslan när Maaret berättade att hon var gravid. Övik. Lycksele. Dagen då jag lämnade Sundsvall. Semestern med Ehlina. Dagen jag bestämde mig för att lämna Ehlina. Flytten till Västerås. Pride. Första kyssen med Emma. känslokaoset med Twiggie. 5:e september. Sthlm. Norrtälje. Finns säker mycket mer. Men det där är vad jag kommer på bara så på rak arm. 
Har du flyttat under året? - Ja det har jag.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja.
Isåfall vilken? - Petter - Hjärtats ensamma slag. 
Har du druckit alkohol? - Ja.
Har du kysst en främling? - Ja. Under första festen i Västerås. Den främlingen är nu en bra vän till mig! Tänk så livet kan bli. 
 

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit? - Intensiv. Otroligt intensiv.
Har du varit kär? - Ja flera gånger.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Jag är ju lite hemlighetsfull ibland. Så något hemligt har det nog blivit..
 
SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej.
Har  någon i din släkt avlidit? - Näe.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Usch nej..
Varit i slagsmål? - Nej.


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Ja. Finns mycket jag ångrar faktiskt.
Isåfall vad? - Ångrar mina svek mot Ehlina. Samt hur saker och ting slutade mellan mig och T.
Har du skämt ut dig? - Ja det har jag säääkert. Inget jag kommer på nu. Men något knäppt har jag nog gjort.  
har du ljugit för en vän? - Tror inte det faktiskt.
Har du varit ute en hel natt? - Ja, under pride! 
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja. Med Andreas.  
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Ja!


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -  Ja.
Har du förlorat en vän? - Jag önskar att jag inte förlorat henne. Men allt tyder på det.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Nej..
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej.
Har du ljugit för en bästavän? - Nej.
Har du haft en relation med en vän? - Nej..
Har du många killkompisar? - Nej. För tillfället har jag nog ingen. Ingen jag umgås med i alla fall. Eller Micke finns ju alltid i mitt hjärta. Dock har jag varit dålig på att höra av mig..


Fast.

Jag är fast någonstans mellan fastfrusna barkbåtar och drömmen om årets första tussilago.
Till de tankarna låter jag Sarah Brightman fylla mina öron med ljuv musik.
På tv är det American football. Vet inte varför jag låter det flöda i min tv. Inte tänkt på det förrän nu.
Tänk att vara en av de där spelarna. Få ta riktigt hårda tacklingar rakt mot kroppen. En stor klump som rasar rakt emot en. Vore det inte lite skönt? Bara mejjas ner. Tappa all sin egna styrka och smälla rakt i marken.
Jag vet att jag är lite galen ibland.

Så nu ska jag lägga ifrån mig allt. Försöker plocka ut mina tankar och lägga undan dem ett tag också.


Sjukligt trött..

I fredags gick jag och Emma på bio. Vi såg Narnia. Och shit vad bra den var! De hade verkligen lyckats med att göra den spännande och alla special effekter var helt grymma! Så det blev en riktigt positiv upplevelse.
Något som kanske inte var lika positivt var att jag somnade halv 3 natten till lördag. Sen ringde mitt alarm kl 04:45. Då var det bara att pallra sig upp och fixa sig inför första arbetsdagen på ÖoB. Jag lyxade till det genom att ta en taxi till jobbet! Haha. Men kunde faktiskt inte ta mig dit på annat sätt. Det gick i alla fall bra att jobba.
När jag kom hem var jag tvungen att sova en stund. Hade noll energi.
På kvällen hyrdes det film! En av filmerna som sågs var Remember me. Fy vad jag grät i slutet. Visste verkligen inte att den skulle sluta så! Blev förkrossad..
Idag har jag varit segare än segast! Är inte riktigt frisk än. Samt att jag sovit alldeles för lite de senaste dagarna.
Jag deppade ihop lite på eftermiddagen, då var jag tvungen att titta på På rymmen med Pippi Långstrump för att peppa upp mig. Får sån frihetskänsla av den. Dock somnade jag efter halva och sov några timmar..

Nu på kvällen har jag ätit lite kladdkaka.. Ja jag vet, skulle vara nyttig. Men äter med känslorna you know. Och när deppet sätter in behövs det socker för att täppa till det.

Snart ny vecka. I princip hela veckan är fullbokad.
Måndag: Ut med Nisse. Städa. Ringa samtal.
Tisdag: Jobba i Strängnäs. Ut med Nisse.
Onsdag: Jobba i Enköping. Ut med Nisse.
Torsdag: Jobba i Eskilstuna.
Fredag: Ev. flyttmiddag med Dagmar.
Lördag: Jobb i Västerås.
Söndag: Dagmar flyttar. Och jag ska slappa hela jävla dagen!!

Annars framöver så kommer Linda och Sofie hit 21-23:e
Jag börjar mina kurser den 24:e
Åker till Sthm 27-30:e

Så mitt liv är rätt fullproppat med saker som ska göras. Både sånt som är roligt och det som är mindre roligt.
Men det är bra. Känns som att våren närmar sig med stormsteg då januari och februari kommer susa förbi.
Snart är första tussilagon här. Och livet kan börja på riktigt!

(Busen som har torterat mig i hela 12 dagar! Men idag åkte hon hem.. Känns lite tråkigt faktisk!)



(Jag på nyår!)



(Lekte med tomtebloss, det blev rätt grymt.)




Akuten och bortdomningar.

Min tisdagsväll blev inte riktigt som förväntat. Hela min kropp kreverade och jag låg på sängen och hade så sjukt ont i magen och ryggen. Mådde illa och kände som att världen föll över mig.
Efter mycket om och men så blev det en tur till akuten.
Det var en kvinna där som väntat sen kl 15 på att få komma in och när jag kom dit var kl 22.. Kände att fan så länge kan jag inte vänta! Men som tur var kom jag in rätt snabbt. En sköterska tog olika tester. Blodprov och sånt. Sen fick jag vänta på at få komma in på kirurgen. Där träffade jag en läkare som undersökte mig och ställde lite frågor. Efter en stund så sa han att han inte kunde göra något. För han trodde inte att det var något så akut som typ blindtarmen eller nått. Så han gav mig lite piller bara och sa att om det skulle bli värre skulle jag komma tillbaka till akuten..

Igår var jag totalt medicinerad. Var helt borta på kvällen och var helt stel i musklerna. Läskigt..

Nu vill jag bara bli frisk! Vill inte må dåligt. Det tar för mycket energi. Och på lördag ska jag jobba. Så detta går verkligen inte för sig.

Magkatarr.

Min magsjuka visade sig att snarare vara magkatarr.. Antar att det är blandningen mellan; oregelbundna måltider, för mycket fett och socker, tabletter, alkohol och stress. Allt det dåliga i livet i princip har jag proppat min kropp full av. Konstigt då att den säger ifrån? Nej inte direkt.
Så idag har jag försökt börja på ny kula. Ätit i princip var 3:e timme och bestående av nyttigt och lätt för magen. Så förhoppningsvis hjälper min självkurering. Så typiskt bara att jag ska må dåligt hela tiden. Men jag får skylla mig själv i detta fall. Men nu får jag en kick i rätt riktning att sluta med godis i alla fall! Eller jag har redan slutat. Nu är det nyttig som gäller. Kanske mitt imunförsvar går upp också!

Imorgon ska jag må bra. För då ska 4 månadersdagen firas!!

Nu blir det tv-kväll och soppa!


Små stjärnor på min himmel.

Storstädning av lägenheten idag! Satan vad det behövdes. Tror aldrig det varit såhär stökigt. Helt galet. Men nu är det fint! Eller Emma gör det sista i köket medan jag sitter här en stund.

Igår var jag magsjuk! Det var inte roligt.. Sprang till toa stup i kvarten och spydde upp allt innehåll i magen.
Börjar fundera på vad det är som gjort mig så sjuk? Alltså rent generellt har jag blivit sjuk massa gånger senaste halvåret. Flera hemska förkyldningar där jag till och med haft riktigt ont i lungorna och magsjuk har jag varit två gånger.. Fan jag är ju i princip aldrig sjuk i vanliga fall. Någon har gett mig kasst imunförsvar.

Nej, vad ska man hitt på nu då?
Irriterande att jag fick säsong 2 av L word i julklapp av Emma. Men så slutar min cd-läsare till datorn fungera. Och dvd-spelaren jag lånat av min familj fungerar inte. Åååh. Ville sitta och strecka ju!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se tv i stället.

(Jerod får vara med! Haha.)


RSS 2.0