Du ser inte mig, men jag ser dig.

Fick precis jätteont i magen. Och inte fysiskt.
Man tror att man distanserat sig från vissa saker. Men helt plötsligt så slår tankarna till som någon jäkla atombomb, och det känns som att kroppen vänds ut och in. Som att man helt plötsligt blir sårbar för hela världen.
Om någon petar på mig så faller jag ihop.
Jag börjar tänka på sånt som egentligen är i det förflutna. Men som fortfarande ligger i hjärtat och gror.
Det är en känsla som inte får utlopp. Och det är väl en av de värsta sakerna som finns. När man vill något, men det går inte. Alla chanser för det har sprungit förbi utan att du ens hunnit med att fundera.
Livet går verkligen snabbt förbi. Helt plötsligt kan allt bara vara borta. Lite så känns det. Som att jag blev snuvad på livets goda. I stället för att få en riktigt god buffé fick jag nöja mig med vatten och bröd.
Jag funderar hela tiden på om man alltid ska fortsätta söka efter den där "buffén", med risken att svälta ihjäl i fall man aldrig hittar den, eller om man ska nöja sig med "vatten och bröd".
Jag fann den en gång. Vad säger att jag inte ska lyckas finna den igen?
Vet att jag låter helt snurrig och konstig.
Skulle bara vilja gå ut i skogen en stund och skrika ur mig all jäkla frustration över livet. Tömma lite av den där klumpen i magen.
Den som gång på gång påminner mig om att det finns saker som är långt ifrån klara.
Om jag hade kunnat dra tillbaka tiden, hade jag kunnat gjort något annorlunda som hade fått allt att se annorlunda ut idag?
Jag frågar mig den frågan varje dag.
Vissa saker kommer jag aldrig att förstå.
Livet behandlar människan grymt ibland. Det får oss att falla. Tvingar oss ner på våra bara knän. För att sedan beordra oss att resa oss igen.
Jag reser mig gång på gång.

Jag vet att du inte ser mig, men jag ser dig.

En hel dag framför mig!

Igår blev det en mycket trevlig kväll med Maaret! Blev ett efterlängtat besök på donken först. Haha!
Sen tv-tittande och en massa prat och skratt hela kvällen. Älskade Maaret, vad skulle jag göra utan din sjuka humor? Underbart!
Jag begav mig hemåt strax efter 12 på natten i tron om att det inte gick någon buss. Men ack så fel jag hade. När jag kom upp på vägen for bussen precis förbi mig! Men det gjorde inte så mycket egentligen. Fick mig en uppfriskande promenad. Visserligen ska man väl inte gå själv på en lördagsnatt. Men jag tänkte som så, även fast det är dumt, vilken våldtäktsman skulle vilja dra ner brallorna i 20 minus?! 
Ja jag är lite knäpp. Men ja, jag träffade i alla fall inte en enda människa på hela vägen.  

Imorse så vaknade jag kl. 9. Kände att jag hade kunnat somna om. Men då hade jag säkert sovit halva dagen. Så jag slog på tv:n en stund och insåg att ett av mina favoritprogram som jag alltid tittade på under det goa 90-talet har börjat gå i repris igen. Nämligen Melrose place. Så jag kunde ju inte annat än väcka gamla minnen till liv!

Nu tänkte jag faktiskt ta mig för att städa undan lite. Sen blir det affärn, och efter det tänkte jag göra piroger! Det var riktigt längesen.

Imorgon är det redan första februari! Så om 13 dagar bär det av ner till Sthlm för lite kryssning! Ska bli så kul att komma iväg och träffa massa nya människor!
Imorgon fyller även min lillasyster hela 18 år! Vart tog åren vägen? Haha.

(Bild från kryssning förra året. Paulina, Linda, jag och Angelica.)


Fortfarande arbetslös..

Såg på facebook (bättre än en dagstidning) att två av mina vänner fått jobb idag. Kändes lite som att det högg till i mig. Varför får jag aldrig något napp på mina ansökningar? Visserligen har jag bara sökt 12 jobb sen jag blev arbetslös. Vilket inte är så himla mycket egentligen. Så jag måste söka fler!
Jag har en bra kompetens. Så jag tycker att någon borde vilja anställa mig faktiskt! Men det är väl bara att fortsätta att kämpa på. Jag skulle ju lugnt klara mig på en 50% tjänst!

Idag så har jag umgåts med Annika. Hon kom hit vid 2. Vi lagade en supergod middag! Potatis och kikärtscurry hette det. Kan verkligen rekomendera! Snabbt, billigt och gott! Jag bakade även scones som vi åt till.
Sen så bakade jag också kladdmuffins. Så såg vi på filmen Seven pounds. Som jag dock såg i fredags också! Men den är så bra så den kan ses flera gånger.
När hon hade gått hem blev det telefon en stund.
Sen så insåg jag att Andra avenyn har börjat igen. Så då blev det två avsnitt av det med lite tilltugg i form av chokladbollar och iskall mjölk! Mums!
Blev ännu mer telefonpratande efter det. Samt lite fest planerande. Jag, Linn och Angelica har pratat om att ses någon gång och dricka lite drinkar och ha myskväll. Så nu bestämde jag och Angelica att vi ska ses hos mig på fredag. Sen gå ut och dansa på Oscars. Hoppas vi får med oss Emma också! Jag ska prata med henne och Linn imorgon!
Kan nog bli en riktigt trevlig helg! På lördag har jag planerat med Karro att umgås med henne.

På tisdag eller onsdag åker jag till Lycksele! Vet inte hur länge jag blir borta! Känner bara att jag vill umgås ordentligt med min flickvän. Blir dock inte borta längre än till 12:e februari eftersom jag åker iväg på kryssning den 13:e.
Hade åkt till Lycksele redan på söndag om jag kunde. Men har en tid på sjukhuset på tisdag morgon som jag måste gå på! Känner mig verkligen inte pepp inför det.. Men det ska nog gå bra!

Nu kanske det är dags för mig att sova! Imorgon, eller ja idag blir det, hade jag tänkt att få fart på fläsket lite. Även fast jag drar mig för att gå ut i djupsnön.
Känns som att dagarna rinner iväg för snabbt! Jag och Micke har pratat länge om att ses nått utan att det innefattar alkohol. Men det blir liksom inte av! Jag har även planer på att åka till Östersund och hälsa på Angelica M, åka till Kalmar och hälsa på GK samt åka till Dalum och hälsa på Monika och N för att fira deras födelsedagar. Men hur ska jag hinna med allt?
Hur lyckas man ha vänner här, ha långdistans med flickvän och med vänner? SAMT ha familjen 40 mil bort? Jag är otroligt glad över att jag har mycket vänner! Men ibland känns det som att jag inte riktigt räcker till..
Försöker i alla fall visa för alla att jag finns här. Bara ett telefonsamtal eller sms bort!

(Jag och Angelica M.)



(Mamma, pappa och Sofie.)



(Monika och bebis!)



(Snygg-Maaret.)



(Jenny och Angelica M.)



(Jag och Annika.)



(Mamma och Sofie.)



(Nu vill jag ha sommarkvällar och mys med vänner och familj!)


Tänker på dig..

Så var helgen över då. Det gör ont i min kropp. Psykisk smärta, smärta orsakad av saknad.
Har haft en otroligt mysig och underbar helg!
Pengar har varit det enda jag kunnat tänka på de senaste veckorna. Gått runt och oroat mig för hur det ska gå ihop. Skrapat fram pantburkar och en-kronor för att kunna få ihop till att köpa lite mat. Mått dåligt över att jag inte kunnat ladda på mobilen (som faktiskt är viktig så jag kan få tag i omvärlden).
Men i helgen har jag inte behövt tänka på något alls! Min underbara flickvän har tagit hand om mig! Bjudit på tacos, godis och chips. Laddat på min mobil så jag har gratis-sms igen. Och vi har sett på Avatar, som jag längtat efter att få se.
Tro inte att jag bara bryr mig om en massa materiella ting, nej det är bara känslan av att för några dagar få slippa oroa sig över pengar.
Och det jag värdesätter högst denna helg är all kärlek jag fått! Att få höra de tre magiska orden är som att lägga en varm hand direkt på mitt hjärta.
Nästa gång är det jag som ska åka upp till henne. Längtar redan otoligt mycket!

Imorgon börjar en ny vecka. Då ska jag ta hand om mig själv!
Min otroligt snälla mormor har skickat lite pengar till mig. Så jag tänkte åka till Willys och köpa lite billig hårfärg. Det tycker jag att jag kan få unna mig. Har inte färgat håret sen i oktober-november någon gång.
Ska också börja köra igång med mitt projekt ordentligt! Så jag ska sköta sömnen så jag får något gjort!
Imorgon ska jag även ringa några viktiga samtal! Och på tisdag ska jag iväg på ett möte.
Nu ska livet rulla igång lite. Inte sena nätter och sova hela dagarna.

Jag och dagsljuset ska bli vänner igen!


Nyfikenhet.

Vad nyfikna folk är ang. mitt hemliga projekt. Skulle såklart vara kul att berätta för alla vad det är jag har för planer. Men jag vill inte få en massa press från folk samt tusen idéer till. Visst är det alltid bra med råd och tips.
Men jag vill först lyckas med del ett själv. Sen är folk mer än välkomna med idéer och tankar. Det är bara kul!
Jag har dock en liten rädsla om att misslyckas. Jag tror i mitt huvud att detta kan bli bra, och statistiken talar för det också. Det största hindret är jag själv. Om jag inte lägger ner hela min själ i detta så kommer det aldrig att fungera.
Livet jag lever just nu; vara vaken till kl 5-6 på morgonen, kliva upp runt kl 15. Inte äta något förrän "middag" vid 12 på natten. Missa dagens alla ljusa timmar. 
Det livet fungerar verkligen inte! 
Från och med nästa vecka ska jag börja "jobba". Mitt projekt kommer faktiskt att ta en massa tid. Så det är lika bra att lägga upp det som en arbetsdag. Så jag kommer upp i tid och har något som motiverar mig!
Ska försöka börja umgås med lite mer vänner igen också.
Var så underbart igår att äntligen träffa Maaret igen! Var säkert två månader sen vi sågs senast bara hon och jag.
Så nu hoppas jag att det ska bli lite oftare!
Vi pratade om att fixa till en "tjejkväll" igen. Hade ju en hos mig i november någon gång, eller om det var tidigare.. Men det var verkligen jätteroligt! Nu när man är lite äldre så uppskattar man nyktra tillställningar. Bara att sitta med sina vänner och snacka skit och äta god mat. Underbart!
Får se när vi lyckas planera in det. 
Jag har ganska mycket planerat de kommande helgerna. Vilket är väldigt kul! 
Ikväll så kommer Ehlina hit och stannar till på söndag. Kommer bli mysigt! 
Sen är det en helg mellan, och efetr det åker jag upp till henne första helgen i februari. 
Efter det är det kryssning andra helgen i februari.
Men det känns kul att ha helger att längta till. Då kanske jag äntligen kan känna att jag blir glad när det är fredag. Just nu så känns det som att alla dagarna bara glider ihop och jag har aldrig någon koll på vilken veckodag det är.
Klockan är snart 5 på eftermiddagen och jag sitter fortfarande här inlindad i täcke.
Nej nu får jag ta tag i mig själv innan Ehlina kommer hit!
Får se om jag bloggar något i helgen. Annars blir det på måndag igen!

(Puss!)



Många år sen.

Jag sitter och läser lite gamla dagboksinlägg på sockerdricka.nu.
Jag var väldigt aktiv där och uppdaterade nästan varje dag när jag gick sista året på gymnasiet. Så det finns väldigt mycket roligt att läsa. Ibland undrar jag om det verkligen var jag som skrev vissa saker.
Men då får jag påminna mig själv om att det faktiskt är 4 år sen. Och man hinner förändras ganska mycket på så många år.
Tänkte jag skulle lägga ut lite exempel på vad jag har skrivit.

"Jag "råkade" fästa blicken på Pers "nedre del" like 100 ggr.
Det var lite pinsamt.
Sen ställde han sig typ 10 cm från min bänk.
Så då fick jag verkligen koncentrera mig på att kolla på tavlan hela tiden.
Asså han har ju värsta "mega" bulan mellan benen ffs!
Ojoj.
Monika blev lite nyfiken så hon kollade också!
Haha!"

"Hjälp. Upptäckte precis att HAN sitter här inne.
Två datorer från mig, åt vänster.
Ska gå härifrån utan att ens titta åt hans håll.
Jag får rysningar. Han är fan söt!"

"På tisdagen kom en av handledarna, Willy, fram till mig och sa: Jag har en bra nyhet!
Jag ba: Jaha? =)
Han ba: Ja du slipper inte isbjörnen. Du ska vara med och stycka den idag!
DÅ höll jag verkligen på att spy, bara tanken på det fick mig att må illa!
Så när klockan var ungefär 10 så gick jag till lejonhuset där stackars Mischa satt upphängd i taket.
Hon var flådd, det var riktigt äckligt."

Ja några exempel. Lägger säkert upp några fler framöver!

En riktigt bra och produktiv dag!

Igår så var jag dödstrött. Gick och la mig redan strax innan kl. 10 på kvällen!
Vilket resulterade i att jag klev upp i bra tid idag och har känt mig väldigt pigg.
Jag drog ner på stan vid kl. 1.
Först blev det lite tjafs med busschauffören. Jag råkar alltid ut för de där gamla gubbarna som
inte är van vid dagens nymodigheter, så som sms-biljett.
Han ville se hela texten i sms:et plus numret i samma ruta. Men jag sa att det inte gick,
att jag måste klicka ner några rader för att man ska kunna se numret.
Då blev han sur och sa att det finns de som fuskar och inte betalar för sms:et.
Då blev jag arg och sa att jag visst betalt och att jag har sms:et som jag har skickat, som
jag kan visa för honom.
Han sa att det inte spelade någon roll.
Tillslut efter mycket om och men så gick jag bara och satte mig..
Orkade inte med en längre diskussion.
MEN det där var det enda negativa med dagen! Annars har det bara varit bra!
Jag mötte upp Annika på stan och så vandrade vi iväg till Lidl.
Där handlade vi en massa rotfrukter, grönsaker och lite annat. Ingredienser som skulle räcka till
7 olika maträtter! Jag hade räknat ut innan att det nog skulle bli runt hundralappen.
Men vi (eller ja, Annika, hon betalade) kom undan med endast 77 kronor!
Sen så gick vi hem till mig och började laga i ordning maten.
Vi kunde inte laga allt idag, men så det vi lagade var; pastasås, rotsaksgratäng och potatis- och purjolökssoppa.
Blev sån underbar arom i köket.
Fick ihop väldigt många malådor av det som vi delade på.
Så nu har vi båda mat så vi klarar oss resten av vecka!
Detta kommer nog bli något återkommande. För vi har som sagt en hel del rätter kvar att laga av det som vi handlade idag. Men det får bli nästa vecka!

Sen for hon hem och då ringde min mamma. Så stor del av kvällen har spenderats i telefon med henne och Sofie. Nu börjar jag bli lite trött. Så kommer nog bli en tidig kväll igen!
Jag ska till Återkommande mode imorgon för att hämta ett anställningsintyg.
Och så ska jag träffa Karro en sväng.
Sen vill jag bara att det ska bli torsdag! Längtar ihjäl mig!

(Pasta och pastasås.)



(Potatis- och purjolöksoppa.)



(Rotsaksgratäng.)



(Annika skär för fulla muggar!)



Ibland känns det bara som en dålig film..

Allt som kunde gå snett igår gick snett!
Började med en jättekul fest!
Karro och Micke kom först. Vi satt och småpratade lite. Sen kom Jana och ett rätt stort gäng människor.
Vi satt och umgicks, rökte vattenpipa och hade det trevligt.
Sen kom det lite mer folk. Samt att Annika kom också.
Någonstans runt 1 på natten så spårade allt..
Jag tänker inte berätta vad som hände, för det är elakt mot de inblandade. Även fast det var de som var idioter och inte jag. För en gångs skull! Någon annan var boven i dramat. Inte jag. Känns ju bra på något sätt.
Önskar dock att inget hade hänt. Så hade många tårar kunnat unvikts.
Vid halv 5 så gick de flesta människorna hem. Men fick några gäster i min säng.
Själv så gick jag på en promenad och pratade med min bejb i telefon.
Tror inte jag kom i säng förrän vid 7. Sen vaknade jag igen vid halv 9.

Idag känner jag mig allmänt seg. Har precis varit på coop och köpt cola och lite godis. Tänkte bädda ner mig i soffan och titta på tv resten av kvällen. Känns som att det inte finns så mycket annat jag orkar göra.

Har i alla fall pratat med de inblandade i dramat igår.. Så nu känns det helt okej. Jag är inte arg eller ledsen längre. Bara lite besviken. Men det kommer jag över.
Jag hoppas bara att jag slipper vara med om något liknande igen!
Det värsta som finns är när människor inte visar respekt.
Men som sagt, det känns helt okej nu!
Det finns för mycket positivt i mitt liv för att jag ska gå runt och må dåligt över sånt som jag själv inte kan rå över.

På torsdag kommer älskling hit. Längtar så otroligt mycket!
Okomplicerat.

Nej, tv:n var det.

Ibland är man bra dum..

Kan inte sova.. Så jag sitter och läser gamla sms på mobilen.
Ibland kan jag inte förstå hur jag kan vara en så dålig vän.
Hur jag kan tillåta en annan människa fara illa.
Fara illa kanske låter väldigt extremt.
Jag menar bara att jag borde ha gjort mer.
Eller så borde jag inte ha gjort något alls! Det hade ju faktiskt varit det bästa.
Men jag läser de där sms:en och mår illa över deras innehåll.
Mår illa över orden och över vad jag har svarat på dem.
Hur kunde något som var så otroligt fel, kännas så rätt?
För en sekund ville jag ha det som tillhörde någon annan.
Jag ville vara en tjuv.
En äcklig, feg, tjuv. Som tar det som inte tillhör den.
Men just då ville jag bara ha.
Det blev ett begär. En sökan efter bekräftelse.
Och jag fick det.
Det kändes så bra då.

Men nu mår jag bara illa.
Och tänker på min före detta bästa vän.
Läser sms:en gång på gång.
Och inser att jag bröt ett förtroende inte bara en eller två eller tre gånger.
Nej flera, flera gånger.

Och nu ska jag försöka sova.
Innan detta äter upp mig.

Längtar efter sommar!

Idag är det en riktigt seg dag.
Vaknade imorse med tungt huvud och en hals som inte kändes allt för bra.
Bestämde mig för att strunta i tvättiden mellan 11-14 och ligga kvar i sängen och vila i stället.
Men sen blev jag rastlös, så då började jag sortera i mina garderober. Blev en väldigt stor hög med kläder som jag ska skänka iväg!
Det har tagit i princip hela dagen, och nu är jag helt slutkörd!
Stod i köket och stekte pannkakor förut också, det tog sista musten ur mig.
Har även bokat tågbiljetter till mig och Karro idag. För den 13:e februari åker vi ner till Sthlm och åker på kryssning med mamma, mina systrar, min faster. Samt en av mammas vänner och hennes döttrar. Kommer nog bli riktigt kul! Ska bli kul att åka iväg och göra nått speciellt med Karro.
Sen efter februari får tiden gärna gå snabbt. För jag vill ha sommar!
Längtar efter sommaräventyr!
Peace and love 2010, Göteborg, Stockholm, Lycksele och hem till min familj! Allt det ser jag fram emot.
Och den här sommaren kan inte bli annat än bra, eftersom jag har en sån underbar människa att dela sommaren med.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med ett täcke och titta på Biggest loser.


(Sommar med mina systrar! <3)


Smått panik i natten.

Jag har insett att hur mycket jag än försöker så kommer jag nog inte lyckas att leva på min lön jag fick i december fram till första mars. Det är i princip omöjligt. Men jag har ingen inkomst. Så vet inte riktigt hur jag ska göra.
Just nu lever jag på minimum. Kollade nyss kontot. Och av de pengarna jag har, om jag räknar bort pengar som ska räcka till räkningarna i månadsskiftet, så har jag 160 kronor att klara mig på resten av denna månad. Och det är 18 dagar kvar på månaden. Varav jag måste boka tågbiljetter inför kryssningen i februari.
Jag har tagit mig vatten över huvudet..
La precis ut en annons på blocket och ska sälja iväg några tröjor jag har. Hoppas verkligen på att jag får dem sålda.
Alternativ två är att lägga ut ex:ets micro på blocket också.
Jag måste ju göra något för att få ihop pengar.
Så om någon kanske behöver lite städhjälp eller vad som helst för en liten slant så ställer jag mer än gärna upp.
Vad som helst för att jag ska lyckas gå runt.
Tre av mina vänner har erbjudit sig att bjuda mig på middag när det behövs i februari. Det tackar jag ödmjukast för. Det är underbart att ha bra vänner!
Kommer nog fara runt en del i februari.
Tips på god, men väldigt billig mat uppskattas också! Speciellt potatisrätter.
Jag vet att på något sätt så klarar jag mig igenom detta. Jag tappar aldrig hoppet.
Kan sälja min tv och video också. Jag uppskattar vänner, skratt och god mat mer än prylar.

Nu ska jag försöka få lite sömn i alla fall.
Så får jag se imorgon om någon svarat på annonsen på blocket. Kan ju hoppas!

(Dessa har jag lagt ut till försäljning.)


Nytt år, nytt liv.

Oj nu var det väldigt längesen jag uppdaterade här!
Och det har hänt en del sen sist!
Kan ju först skriva om nyår. Hade det otroligt mysigt då! Trevligt sällskap och supergott att äta och dricka. Det blev trerättersmiddag. Till förrätt; Kex och ost. Varmrätt; Basilika och vitlöksmarinerade quornfiléer, potatisgratäng och tzatziki till det. Efterrätt; Chokladmousse, grädde och mandarinklyftor.
Som sagt, supergott verkligen. Men tror att vi alla blev extremt mätta efter allt ätande också!
Vid 12 slaget så var vi nere vid hamnen och firade in det nya året. En nyårskyss blev det såklart också!
Helgen efter nyår blev rätt galen! Jag hade fest hemma hos mig på lördagen. Kom väl 12 pers eller nått tror jag.
Vi började med att köra förfestspelet. Ett klokt eller dumt val? Hm.. Beror på hur man ser på det.
Känns som att grannarna borde blivit lite sura på att vi var ute i trapphuset och for. Haha.
Efter en jätterolig förfest så drog vi ner till Aveny eftersom jag fått höra av M att det var gratis där.
Dock så var det knappt nå folk alls där! Vi dansade lite grann, men sen så satte vi oss och drack drinkar. Det var nog där det blev lite för mycket för mig. Så blev ganska snart hemfärd! 
På tisdagen var jag hembjuden till Harriet på middag. Hon hade lagat jättegod mat! Jag hjälpte henne lite med att fixa i deras sovrum. Sen satt vi mest och bara hade det mysigt och tittade på tv! 
På onsdagen var jag bjuden på middag hos Karro. Också supergod mat! Vi tittade på en dokumentär om en tjej med enorma ben, bara benen vägde 95 kilo! 
På fredagen åkte jag upp till Övik för att träffa Ehlina! Samt en massa av hennes släktingar. Pappa, syster, faster, kusin osv. 
Och i lördags skulle de fika med hennes bror, så då passade jag på att åka in till Öviks stad och fika med Hillevi som jag inte träffat på ett halvår! Vi satt på ett jättemysigt fik där allt var inrett i vintage-stil. 
Blev en massa te och prat om otroligt intressanta saker! 
Åkte sedan hem till Ehlinas faster för middag. Och på kvällen så blev det film. A beautiful mind. Helt otrolig film! 
I söndags/igår var det dags att fara hem till Sundsvall igen! Kändes otroligt jobbigt att åka ifrån Ehlina.
Nu kommer vi nog inte ses förrän i februari när jag åker upp till Lycksele! 
Långdistans är otroligt jobbigt. Men det ska nog gå om båda verkligen vill! 
Är så glad över att jag har en så fin och underbar flickvän! 
Det var lite om vad som hänt de senaste veckorna. 

Vad händer nu framöver? 
Är en del roliga datum att se fram emot! 
16:e januari; Fest hos mig
5-8:e februari; Åka till Lycksele
13-14:e februari; Kryssning med familjen  
11-15:e mars; Systrarna kommer till Sundsvall
Ska väl även försöka hinna med en resa ner till Monika runt hennes och N's födelsedagar. Och även en resa ner till Kalmar för att hjälpa GK med inredning och design av hennes lägenhet.
Känns som att dagarna kommer gå rätt snabbt och snart är den efterlängtade våren här!

Här kommer lite bilder som jag tagit de senaste veckorna! Lite halvdålig kvalité kanske eftersom jag tagit dem med mobilen.

(Förfestspelet, spelades först hemma med mina syskon.)



(Syster!)



(Nyår, förrätt.)



(Efterrätt.)



(Bild jag tog på en bil för att visa mamma hur mycket snö det är i Sundsvall!)



(Örnsköldsvik.)

 


RSS 2.0