Dagens outfit.






Idag regnar det. Då får man se ut såhär! Haha.

Nej.. regn..

Urk.. Ingen solning idag! För nu regnar det bara en massa. Trist..
Men jag tränar mer i stället. Haha! 7 km på cross trainern, och nu tänkte jag köra 7 km till!
Imorgon kanske jag och Linda ska åka till Eskilstuna. Kan ju vara kul att göra något annat än att bara vara hemma och träna hela dagarna.
Ska färga håret ikväll. Börjar bli lite för mycket utväxt nu. Har ju haft tankar på att klippa mig korthårig igen. Men vet inte om jag vågar! Kanske blir någon ny hårfärg i stället!

Jag vet att ni tycker mitt liv är såå intressant. Haha!


Rastlös!

Satan vad rastlös jag varit idag! Så jag tog tag i att rensa ur en kartong med en massa papper. Fanns en hel del gamla tågbiljetter, biobiljetter och vykort där i. Kändes skönt att rensa bort det gamla.
Snart börjar ju ett helt nytt liv. Ska bli så otroligt spännande! Början på en helt ny framtid.
Annars idag så har jag solat en del också. Känns verkligen som att jag är på semester eller nått. Fri tillgång till mat, en massa sol och träningsapparater! Men om ca 3 veckor så åker jag på riktig semester. Dock bara inom Sverige. Men det ska bli mysigt det också.
Lär ju inte direkt blogga så värst mycket under sommaren, men det är väl så det ska vara också! Vem orkar sitta inne vid datorn.
Om ekonomin tillåter i höst så hoppas jag på någon resa. Har tjatat om resor i säkert ett år nu! Men det har inte kommit något bra tillfälle. Vill åka till Malta igen. Och så vill jag åka till London eller Paris.
Hoppas att a-kassepengarna ramlar in snart så jag kan spara ihop lite pengar!

Nej nu ska jag köra 7 km på cross trainern! Hurtbulle!


Ny bild.


Konstig dröm.

Det är så kul när man drömmer konstiga drömmar! Jag kommer i princip alltid ihåg mina drömmar. Och jag blir så fundersam över vissa vad de betyder. Men den jag drömde i natt har nog ingen direkt mening.
Jag drömde att jag var jättebra kompis med en Afrikansk kille som hette Aboo, som i drömmen var Maarets kille. Han och jag hängde typ hela tiden. Och om inte vi hängde själva så var Maaret, Angelica och två killar med. Så skulle vi testa kläder. Och det var så skumt för jag och killarna testade skjortor medan Maaret och Angelica testade klänningar. Sen så började de dansa med varandra. Och Angelica dansade jättenärgånget med Maaret och det uppskattades inte av Aboo. Så jag fick försöka hålla undan honom så han inte skulle slå på Angelica.
Som sagt, sjuk dröm! Sen så var jag helt plötsligt med i en dokusåpa! Det tänker jag inte ens gå in på. För det var rätt sjukt! Var någon slags dejtingdokusåpa!

Nog talat om mina drömmar!
Ikväll blir det lite grillning och allmänt mys.
Jag funderar på att kanske dra till Motala eller Sthlm nått framöver! Skulle vara kul att träffa Daniella eller Vicki.

Nej nu måste jag klä på mig och sätta lite fart!

sommaren är här!

Nu har jag varit i Vingåker i nästan en vecka. Jag tror inte riktigt att jag har förstått att jag faktiskt flyttat från Sundsvall för alltid.. När jag tänker efter så känns det så himla konstigt.. Men jag tror att det nya livet kommer att bli bra.

I söndags var jag och tittade på en lägenhet. Som var hur underbar som helst! Har aldrig sett en lägenhet som såg ut som den. Helt fantastiskt. Tyvärr så var det ju fler som var intresserade av den. Men inte konstigt med tanke på hur den såg ut och i vilket bra område den låg i.
Men fick ett samtal 2 dagar senare om att jag fick den om jag ville!! Blev verkligen överlycklig! Så snart blir man sambo.

Annars i veckan har jag hunnit vara i Norrköping. Blev lite shopping! Gladiatorsandaler, jeansleggings och en oversize skjorta.
Igår var jag och mamma i stan. Jag var på arbetsförmedlingen. Fick bra besked därifrån som tur var. Sen hälsade vi på morfar.
Sen så har veckan mest bestått av att träna sjukt mycket och att sola!
-2,6 kg än så länge! Och mer ska det bli!

Imorgon blir det grillning för hela slanten!
Och jag längtar så sjukt mycket till den 15:e! Få träffa en mycket speciell person igen! Love is in the air! Hihi.

Men nu blir det promenad med systeryster!

When I look at you.

Har fått dille på Miley Cyrus låt When I look at you. Kan inte sluta lyssna på den!

Idag så blev det fika på stan mit mein Karolina. Trevligt! Sen gick vi på stan en stund. Efter det så gick jag iväg till Återkommande mode. Tråkigt nog så var inte Emma eller Linn där.. Men pratade en stund med Yvonne i alla fall. Och hon önskade mig lycka till.
Känns inte som att jag är riktigt klar i Sundsvall.. Har inte hunnit säga hejdå till alla som jag vill.. Men allt kan ju inte vara upp till mig. Visa personer har jag faktiskt sagt till att vi måste hinna ses, jag har även gett förslag på dagar. Men när det sen bara rinner ut i sanden så får det väl vara så då.. Jag kan inte tvinga mig på folk.

Om ungefär 10 minuter så är min familj här! Då ska vi åka iväg och äta middag på någon resaurant. Vilken lyxdag detta blir!

Har bokat in tid för att åka och titta på en lägenhet på söndag också! Hade en jag skulle titta på, men som jag ska strunta i eftersom jag fick veta en massa negativa saker om området.. Och så verkade inte de som ska hyra ut så himla seriösa. Så nu blir det en annan lägenhet. Dock är den bara på 45 kvm till skillnad mot den andra som var på 77 kvm. Men man kan inte få allt! Denna är det i alla fall första hands kontrakt på. Och det vore perfekt!

Nej nu ska jag nog stänga här!
Kanske kommer hem med ett nytt objektiv till kameran sen också! Tänkte skämma bort mig själv lite eftersom jag varit så duktig på sistone! Haha.

(Lyxade till det med att köpa en ny topp idag också! Jättefin med snygga detaljer på axlarna. I like! Köpte också ett par beiga chinos!)



Love is in the air.

Trots att vädret är riktigt hemskt så sitter jag här med en varm känsla i magen! Eller jag sitter inte, jag ligger i sängen, trots att klockan är över 6 på kvällen. Haha. Tog en liten vilostund.
Kände att jag förtjänade det efter att jag har kämpat på med packningen! Kan ju dock erkänna att det är en del kvar. Men det sparar jag till imorgon!

Jag har en längtan efter hösten! Eller ja, jag vill såklart ha sommar först! Längtar sjukt mycket efter värme och sol! Ska sola en massa i sommar! Men samtidigt så vill jag ha höst. Vill flytta till ny lägenhet och ny stad. Kliva upp lite extra tidigt ibland och göra en stor och god frukost.

Nej nu kanske jag borde fixa i ordning mig! Bio-mörkret nästa!

(Efter regn kommer solsken.)


Grillkväll!

Igår blev det en riktigt mysig och trevlig kväll! Karro kom hit vid kl 16. Då började vi med att packa ner en del saker i köket. Efter en stund gick vi ut och startade grillen! Åt marinerade quornfiléer, potatisgratäng och bea-sås! Dracks en del cider också! 
När det började bli lite för kallt ute så gick vi in och fortsatte att packa. Lyckades bli klara med hela köket! Skönt som tusan. 

Idag så är det ännu mer packning som gäller! Tänkte försöka mig på vardagsrummet, fast det tar emot och känns jobbigt. Men måste ju bli klar! 
Ikväll ska jag bjuda Dan på bio för han fyller 26 år idag! Och jag får äntligen se Terror på elm street! Hoppas den är lika bra som trailern visar! 

Imorgon blir det förmiddagsfika på stan! Sen en sväng förbi återkommande mode eftersom jag fortfarande inte hunnit det! Sen på eftermiddagen kommer min familj! Då kommer jag inte träffa mina sundsvallsbor förrän tidigast i augusti igen! 

(Kanske ser lite torftigt ut utan sallad. Men gott var det!)

 

(Karro!)



(Fick detta superfina halsband av Karro! Blev jätteglad!!)


3 dagar..

Bara 3 små ynka dagar kvar nu. Sen bär det av mot nästa stora äventyr! Hela sommaren är redan fullbokad!
Har en massa ställen jag ska till! Göteborg, Dalum, Norrköping, Linköping, Söderköping, Ullared och Stockholm.
Det kommer nog bli en jättebra sommar! Jag och Gk pratade lite om att kanske åka till Spanien. Men vi sparar oss till nästa år. Då blir det med all säkerhet en resa till Rom!

Ikväll kommer Karro hit för att hjälpa mig med packningen. Har helt ärligt knappt packat något alls! Så det börjar ju bli lite smått panik.. Men ska nog lyckas hinna med allt innan lördag. 
Mina föräldrar kommer ju redan på fredag så då blir det rätt mycket städning. I alla fall den städningen som går att göra medan alla saker fortfarande är i lägenheten. Sen på lördag bär det iväg! 
Så det är bara imorgon som jag inte direkt har något planerat. Men då måste jag till återkommande mode. Hinner inte dit idag. Så imorgon ska jag ta mig dit! Skulle ju vilja hinna träffa Micke med.. Men förstår inte hur tiden ska räcka till eftersom han har spelning imorgon.. 

Men jag har faktiskt tänkt åka upp till Sundsvall igen i augusti! Eller ja, så fort lilla lattebebisen kommer! Gulligt.
Jag tror inte att jag kommer kunna hålla mig ifrån Sundsvall helt och hållet. Detta är det som mest känts som hem sen jag var 16 år. Har ju hunnit bo på några ställen.  

Men Västerås kommer bli bra det med.

Nej nu måste jag iväg till Lernia!


Läkarbesök.

Idag klev jag upp 8 för att ta mig till Njurunda vårdcentral. När jag kom dit så var jag så sjukt nervös! Jag gillar verkligen inte miljön som det är på vårdcentraler och sjukhus.. Så jag såg väl ut som någon knarkare som inte fått sig nå rus på länge. Haha.
Sen blev det ju inte bättre när läkaren kom heller. En ung kille i 25-30 års åldern! Det var så hemskt när både han och jag blev generade när han skulle trycka över min bröstkorg. Haha.
Men annars så gick det bra! Han var jättetrevlig och tog mig på allvar. Så det kändes skönt. Han kollade blodtryck och syresättning i blodet. Sen kom en sköterska in och tog EKG på mig. Då var det bara till att ta av sig allt på överkroppen. Tur att läkaren gick ut då!
Men enligt alla prover så såg det normalt ut. Så han sa att det nog rör sig om att det är bröstmuskelväggen som krånglar. Så det är bara att äta smärtstillande och försöka arbeta bort smärtan. Skönt!

Nu har jag ganska nyligen kommit hem. Min mobil dog såklart igen.. Så kunde inte ringa Maaret.
Jag gick i stället till ICA och köpte en sallad och sen for jag hem.

Ska skriva klart några papper. Sen blir det att fortsätta att packa!

Satan.

Gick och la mig runt 21:30 igår. Var helt slut i hela kroppen. Somnade som en stock. Känner mig otroligt trött nu för tiden. Och nu har jag haft konstant ont över bröstet sen igårkväll.
Klev upp kl 8 imorse och ringde för att få en tid hos läkare. Så imorgon ska jag dit på undersökning. Hoppas på ett svar vad detta kan vara. Jag är ju så pass ung så skulle väl inte tro att jag har nått hjärtfel. Men man blir ju orolig när det gör så himla ont i bland. I lördags trodde jag ju verkligen att jag skulle falla ihop av smärtan. Men jag är ju sån som allt för ofta biter ihop och struntar i att lyssna på min kropp. Men nu ska jag lyssna på den! För jag har ju haft ont till och från i flera månader nu..
Men det ska nog bli bra när jag varit och fått lite klarhet imorgon!

Annars så består resten av den här dagen att skriva en komplettering till a-kassan. Fick papper idag, 2 månader senare.. Dålig stil. Sen ska jag gå iväg med lite papper till socialkontoret. Ska även handla en sista gång i Sundsvall! Bara 4 dagar kvar tills min familj kommer hit.. Så om det är någon mer som vill hinna träffa mig innan fredag så får ni snabba på! 
Jag ska i alla fall till Återkommande mode och säga hejdå till dem där. Och så ska jag och Micke hinna träffas. Maaret måste jag också få hinna krama innan jag far! Och på onsdag eller torsdag, tror jag det var, ska Karro komma hit och hjälpa mig med att packa. Så funderar jag på om vi ska ta och grilla lite också kanske.. Om det är fint väder!  




Sista partykvällen i Sundsvall!

Sagt och gjort. Sista partykvällen i Sundsvall är nu avklarad. Väldigt bra kväll blev det också!!
Vid halv 8 på kvällen drog jag till Alnö. Efter att jag nästan gått vilse så hittade jag tillslut hem till Rikard där han och Dan var.
Vi satt där en stund, och jag fick en avskedspresent av Rikard. Sen så drog vi vidare till Markus. Där var det lite folk. Galet folk. Men samtidigt rätt sköna människor!
När vi körde "Jag har aldrig" så kom ju min läggning upp. Haha. Och tjejerna blev sjukt nyfikna på att höra en massa saker.
Vid 11 så tog vi bussen ner på stan. Fast bara jag, Rikard och Dan.
Gick till Irish och satt där en stund. Kom ett gäng sköna tai-boxare och satte sig vid oss.
Efter ett tag försvann Dan. Då bestämde sig jag och Rikard för att vi skulle gå och äta nått lätt. Men lätt och lätt vet jag inte om det blev! Rikard bjöd mig på en subway macka!
Sen kom tillslut Dan tillbaka så då drog han och jag på all star medan Rikard gick tillbaka till Irish.
Bra dra på dansgolvet! Så dansade ett tag. Tills min kropp sa ifrån.. Har haft problem med mitt hjärta ett tag nu. Så när jag dansade började det göra jätteont och jag kände hur det blev svårt att andas så jag var tvungen att gå ut och ta lite luft. Det ville inte riktigt ge sig så jag och Dan gick till mcdonalds och åt lite i stället! Satan vad jag åt igår. Haha.
Sen innan jag skulle ta bussen hem kom en kille fram och ville rita på mig, han hade ritat på en massa andra människor. Så han fick väl rita på mig också. Så nu har jag skrivet stort på ena armen: Fri kärlek till alla.
Juste, träffade Matthias när jag skulle gå från All star också. Sa hejdå till honom.
Känns verkligen sjukt konstigt att säga hejdå till alla människor..

Ja, men det var min kväll det! Trevlig kväll som sagt! Skönt att det blev en bra sista kväll.


En hår slag.

Känns som att någon precis slagit mig hårt i magen. Eller inte bara i magen. Överallt. Sparkat in pannbenet på mig. Knäckt mina revben. Fått mig att sluta andas.

Jag vet att man inte ska vara för personlig i bloggen. Men jag behöver skriva ut min smärta.
Fick ett mail idag som var det värsta mailet jag någonsin fått av någon. Det var från en föredetta vän. Hon skrev precis vad hon tycker och tänker.
Och det tog. Redan vid första meningen så insåg jag att det inte var den typen av mail som jag ville ha. När jag såg hennes namn i inkorgen blev jag överlycklig. Har väntat på att få höra nått från henne så länge. Men när jag började läsa det så ångrade jag på en gång att hon ens hade skrivit till mig. Även fast mycket av det hon skrev är sant så vill jag inte höra det.
Jag kunde inte ens sitta upp efter att jag lyckats läsa hela. Det gjorde så ont i mig att jag föll ihop och försökte få någon slags luft mellan alla tårarna som forsade ner.

Jag vill hitta ursäker, vill skylla allt på mitt psykiska mående. Men det går inte. För någonstans är man ändå sig själv och har kontroll över sina handlingar. Jag kan inte skylla på något än mig själv. Det är alltid Jag som har varit felet. Det är Jag som har behandlat människor dåligt. Och speciellt denna person.
Hur ofta önskar jag inte att jag kunde gå tillbaka i tiden och ändra saker och ting? Allt för ofta. Men egentligen kanske jag borde fokusera på att göra nuet och framtiden bra. För det som har hänt har hänt. Det finns inget jag kan göra åt det. Och faktum är att ursäkter inte är till någon nytta heller. Varför be om ursäkt över något som man har gjort? Det har ju hänt. Bättre att inte göra om samma sak igen och visa att man är en bättre person.

Jag tror inte att någon känner den riktiga Frida egentligen. Det gör jag nog inte ens själv. Jag är så överskuggad av mina fel och av en dåtid som jag desperat försöker gå tillbaka till. Klart att jag inte kommer framåt då.

Jag måste inse att alla människor har känslor. Och att jag ska behandla andra så som jag själv vill bli behandlad. Det är ett bra ordspråk.

Jag ser fram emot framtiden. Ny stad. Nya vänner. Jag hoppas att jag ska göra rätt denna gång. Att jag ska lyckas hitta tillbaka till den där snälla och underbara Frida som jag en gång var.
Jag trivs inte med att trampa på andra människor. För förr eller senare så vet jag att det är jag som kommer vara den som mår sämst.
Vilket nu är fallet. Den personen som skickade mailet, hon är otroligt lycklig just nu och har tagit sig ur otroligt många motgångar.
Men hur lycklig är jag? Vad hjälpte mitt beteende mig? Ingenstans.
Jag är visserligen inte deprimerad längre. Men jag mår ju långt ifrån bra.

En liten del av mig vill säga tack.  För du "slog mig" hårdare än någon någonsin slagit mig. Jag vet inte hur det känns att dö. Men jag vill likna det med att du tog livet av mig. Du dödade mig med dina ord. Och kanske har jag tack vare dig fått en chans till att göra det rätta.
Jag har aldrig tvivlat på mig själv. Jag vet att jag kommer göra bra saker i mitt liv. Jag vet att jag gett många människor lycka också. Jag är ju inte genom-ond.
Kanske är detta en pånyttfödelse.

Så hur ont detta än gör, och hur ledsen jag än är över att jag förlorade dig så hoppas jag på det bästa.

Fenixen reser sig ur askan och en ny dag gryr.

Lida mot sitt slut.

Ja jag tror att denna blogg börjar att gå mot ett slut nu. Blir nog att jag lägger ner bloggen när jag har flyttat. Vem vet, kanske tar upp det igen till hösten. Men just nu känns det som att jag inte orkar skriva.
Min syster har sagt att hon ska köpa en dagbok till mig som jag kan skriva i eftersom hon tycker att jag ibland skiver lite för personliga saker här. Haha. Men det är bara sån jag är, väldigt öppen. Men kanske inte är så bra om det påverkar andra människor.

Nu är det ca en vecka kvar tills jag flyttar! Men det känns bara bra. Allt kommer att lösa sig så småningom. Och jag har en massa idéer och projekt inför framtiden.

Nu är det underbart väder, så tror att jag ska ta mig en promenad. Antingen runt sidsjön eller ner på stan eftersom jag har några ärenden jag borde uträtta!

(Jag på valborg.)


6 dagar.

Ja nu är det 6 dagar sen jag skrev något sist! Har verkligen haft fullt upp så har knappt suttit något vid datorn alls den senaste veckan.
I onsdags kom Ehllie-Bell hit! Jag hade fixat med en överraskningen som verkligen uppskattades. Det var kul. I torsdags blev det en runda på stan sen hem och åt massa tacos! Mums. Sen i fredags var det Valborg. Då var vi 8 stycken som satt hemma hos mig och förfestade lite. Runt 10 så drog vi iväg till Granlo för att besöka piratpicnicen. Som dock var riktigt tråkig eftersom det var så himla mycket unga, väldigt berusade människor där. Så strax innan 11 promenerade några av oss hemåt!
Lördagen blev bakis-dag med massa tv-tittande och tacos igen! Söndagen blev också riktigt lugn. 
Och nu är det ny vecka! Nästa vecka så flyttar jag. Tänk vad snabbt tiden går! Men faktiskt så känns det helt lugnt. Det känns inte så himla jobbigt. Det kommer att bli bra.
Juste! Igår var jag med om något hemskt. När jag stod och lagade mat så kände jag hur det började sticka i mina händer och jag såg väldigt suddigt, sen så började jag sluddra och hade svårt för att prata normalt. Efter en timme så bröt världens huvudvärk ut och jag var tvungen att lägga mig ner och vila ett tag!
Det var riktigt läskigt faktiskt.. Men jag tror att det var ett extremt migränanfall.

Så vad händer i veckan då?
Jo jag ska börja att packa och försöka att städa lite grann. Såna utrymmen som jag inte kommer smutsa ner. Som garderober, ugn osv. På fredag blir det promenad med Karro. Och på lördag ska jag försöka få till en grillkväll. Beror på hur vädret ser ut.



11 dagar..

RSS 2.0