Det fattas en bit för att mitt inre ska bli helt.

Onsdag var bra!
Först var det förfest hos mig. Kom en del kul folk. Och som vanligt bjöds det på skratt i massor! Denna gång främst pga en heterovän som helt plöstligt kände sig väldigt gay. Vet inte om det var temat på kvällen eller för mycket alkohol som gjorde det. Men det var roligt i alla fall. Jag tror det finns lite gay i alla! Haha.
Senare drog vi till Konrad där det var gayclub. Fy satan vad roligt det var! Jag märkte inte av något drama alls. Kanske är Västerås en stad utan flatdrama? Nää.. Tror jag inte. Men just den kvällen verka alla lagt ner stridsyxan och hade kul i stället!
Jag dansade i princip konstant i 2 ½ timme! Var sjukt bra musik och sköna människor. Vid ett tillfälle när jag tog en liten paus så kom en tjej fram till mig och sa nått som var så roligt och uppskattat. Hon sa: Jag har sett dig på dansgolvet. Men vågade inte gå fram för du dansa med dina kompisar. Men du ska veta att du är rikigt snygg!
Blev jätteglad över det! Fick även fler komplimanger! Öppna människor som vågar säga vad de tycker är underbart.
En otroligt lyckad kväll må jag säga!


Någon.

Tack Någon.


Detta verkar bli en konstig dag. Först hittar jag ett anonymt brev i postlådan med en dikt i.
Sen strax efter så ringer en brud från qx mig. Bara sådär lite random. Haha.
Jag antar att jag aldrig behöver känna mig speciellt ensam. För runt omkring finns det de som skänker mig tankar.

På tal om ensam. Ni måste lyssna på Petters version av låten Hjärtats ensamma slag. Ni som har spotify kan klicka här! Den är helt underbar.

Lid för konsten eller brinn.

Nu är jag tillbaka i Västerås. Känns lite konstigt, men samtidigt skönt.
Fick samtal från Academic work idag. Jag fick jobb i januari. Vilket är skönt. Blir lite extrapengar! Allt extra välkomnas.

Att vara ensam efter 1 ½ vecka med konstant sällskap är lite underligt. Men imorgon får jag ju sällskap igen. Fram till ungefär 9:e. Så hinner inte vara för mig själv så mycket ändå. Haha.

Julen har varit bra. Men tänk vad snabbt den var över.. Allt för snabbt. Var det detta man gick och längtade efter hela året liksom? Ja ja har haft underbara dagar med världens bästa familj!
Nu är det bara nyår att längta till denna vinter. Sen kan snön få börja smälta faktiskt. "Det som göms i snö kommer fram i tö."

Juste.. Jag och Sofie var på mellandagsrean i Norrköping i söndags. Jag köpte visst en tv. Haha. Hittade en billig och var så trött på min lilla tjocka 21":are. Så den byttes nu bort mot en lite större.

Nu ska jag packa upp alla julklappar!! Kan säga att jag fick hela 21 stycken! Och kommer få fler på nyår. Oj oj! :D

(Sofie och jag på julafton.)


With every heartbeat.

Är i Vingåker. Vilket såklart framkallar en hel del minnen. Trodde inte att jag saknade den där personen så mycket som jag faktiskt gör. Det värker lite grann över bröstet och jag känner hur ögonen blir vätskefyllda. Det går att förtränga och trycka tillbaka till en viss gräns. Sen rinner det tillslut över. Satt i bilen och lyssnade på Robyn - With every heartbeat och bara tänkte medan jag åkte där i mörkret.. Från Katrineholm, genom Baggetorp och för att sedan beskåda äpplet och vattentornet. Det gör mig sentimetal. Har alltid varit en blödig människa, fast jag försöker dölja det med ett hårt skal ibland.
Du finns verkligen i mitt hjärta, vet inte om du läser, eller ens förstår att det handlar om Dig. Men det ska du veta. Jag kommer aldrig glömma.


..and it hurts with every heartbeat.

(Bild snodd från google..)


Mysdag till max!

Idag har det verkligen varit en mysdag! Det har fixat och donats hela dagen.
Sofie gjorde en snickerskladdkaka och fudge medan mamma lagade kalkon till middag. Efter middagen så klädde vi granen och la alla klapparna under den. 70 stycken blev det i år. Det är ju lite galet faktiskt.. Så antar att öppningen imorgon kommer ta sin lilla stund. Haha.
Sen blev det uppesittarkväll med bingolotto. Alltid lika tråkigt. Men det är en tradition! Till det åt vi en massa gott.

Nu ska jag strax sova så jag får kliva upp igen! Haha. Åh älskar julafton för det är så mysigt! Jag har letat fram några härliga julfilmer också som vi kan se på förmiddagen! Massa mys.

Men något som vore toppen på allt hade ju varit om mitt gull varit här också.. Aw. Saknar faktskt...


Deleted.

Jo så är det..

Idag gjorde jag något väldigt knäppt. Men det var roligt. Ibland är det tur att fb finns så att det enda man behöver är för- och efternamn! Jag gjorde en människa glad i alla fall. Någon jag inte ens känner. Dagens goda!

Har tillbringat 5 dagar i Sthlm. Det var väldigt mysigt! Först blev det en sväng till Norrtälje och världens mysigaste lantställe. Där vi gjorde marsipanfigurer, jag lagade middag till alla som uppskattades väldigt mycket! Sen så blev det lek i snön och allmänt mys i soffan framför brasan! Mys.
Har också hunnit gå på den mysiga marknaden i gamla stan, köpt billiga mysiga koftor på rean på HM och sen såklart gosat massa med Emma! 
Blev mycket mys, mys, mys. Haha.

Nu har jag anlänt till Vingåker. Och här ska jag stanna en vecka och fira jul! 
Imorgon åker jag och Sofie en sväng till Örebro. 

Nej, dags att sova. Men först ska jag sätta mig och lyssna på världens vackraste låt! 

 

Långsamt så vann vi våra nätter tillbaks.

Gösta är här. Mammas skyddsängel. Jag vet inte varför han är här.. Men jag känner det. Han är svår att missa faktiskt. Varför känner han att han måste skydda mig? Blir ju smått rädd. Inte för honom utan för vad han ska skydda mig från..

Nej ska inte tänka på det. Är ju trevligt med besök.

Håret blev i alla fall bra. Lite rödskimrande. Kan bli fint ute i vintersolen.
Nu har jag packat klart i alla fall! Imorgon lämnar jag Västerås i 11 dagar! Skönt ska det bli! Dock börjar dagarna dra ihop sig till jul och jag vet inte om jag är klar med all shopping. Men känner inte för en konsumtionsjul faktiskt. Så min familj får nog nöja sig med det de får. Jag kan skänka lite pengar till bättre behövande i deras namn i stället. Undra vad de skulle säga om det? Haha.

(Haha, familjen för 2 år sen på julafton.)


Makin' girls breathless.

Sitter här med hårfärg i! Får se vad det blir av detta.. Hittade en mörk mahogny hemma.. Tänkte att det blir ju som brun fast med lite röda toner. När det är i håret ser det riktigt RÖTT ut. Så får väl se.. Har haft så misslyckade färger i mina dagar att detta faktiskt inte kan slå dem.

Jag tror nästan att jag bestämt mig för vem som ska bli min nästa inneboende. Jag ska träffa henne efter nyår för att fika, visa henne stan och lägenheten. Hon verkar bra.

Nej, nu ska jag skölja ur färgen och blekningen! Sen blir det städa, sola och packa! :D


Du passar perfekt i min polaroid.

Jaha.. Jessica var här förut. Hon skulle låna dammsugaren, för hennes hade brunnit upp! Kanske dammsugit upp för mycket ull.. Haha. I alla fall så pratade vi om det här med att huset ska säljas. Och hon sa att Andreas hade sagt att mäklaren hade sagt att när det säljs så kan hyran för hela huset höjas med 50.000 kr per år! Vilket skulle betyda i genomsnitt 1000 kr extra i månaden per lägenhet! Det är jättemycket! Den här lägenheten är inte värd 5600 kr + el / mån. Nej fy. Hoppas det inte är sant. Att allt bara är spekulationer som inte kommer bli så. Vill inte ha några problem. Vill kunna bo här i några år framöver.. 
Men ingen idé att oroa sig en massa nu! Det som händer det händer helt enkelt. 

 

100 dagar..

Oj vad tiden gått snabbt..

Ligger i sängen och kikar på Beverly hills och äter på min chokladtomte! Mums. Kollar samtidigt lite biljetter. Ska ju åka till Sthlm på torsdag. Sen blir det Norrtälje i helgen. Och så vidare till Vingåker på tisdagen. Stannar där till den 27:e. Så kommer inte vara hemma så mycket mer i december! Skönt att ha mycket att göra!
Dock är det lite jobbigt att jag måste försöka få in att folk ska komma hit och kolla på rummet innan jag åker! Det är 16 personer som är intresserade nu..! Så jag har ju några att välja mellan. Hoppas jag väljer rätt.

Nej, telefon nu. Sen mysa ner mig med lite te.

Mys-dag.

Idag har det varit fullt upp!
Först så vaknades det lite för sent. Så blev stress och sminkning ala buss. Men det gick bra ändå! Vid halv 11 mötte jag och Emma upp mamma, pappa och Sofie och åkte till ett slott där det var julmarknad. Dock till vår stora besvikelse så var det inget att ha! Det var nere i källaren på slottet typ.. i trånga utrymmen. Fick nästan klaustrofobi! Sen åkte vi och handlade lite. Sen åkte hem till mig. Åt lunch sen fikade massa! Åt en supergod fransk chokladtårta! Efter mycket skratt och trevligt sällskap åkte familjen hem.
På kvällen blev det bingolotto! Galet längesen jag spelade det. Men Emma ville att vi skulle sitta här som ett pensionärspar och spela. Det var mysigt i alla fall. Sen somnade jag på soffan vid kl 21. Vilket kanske bekräftar ännu mer vilka gamlingar vi är! Haha.
Sen blev det julkalendern för hela slanten! Var ju tvungen att titta på Vingåkers nya kändis, grisen.

Nu är det sovdags. För imorgon ska vi kliva upp tiiiidigt och titta på luciafirandet på tv. Mys.

Musik.

Spelningslistan på min mobil som jag haft i flera veckor.

Within temptation - Memories
WT - Stand my ground
Pink - Just like a pill
The Ark - It takes a fool to remain sane
Simon and Garfunkel - Bright eyes
Morrissey - You have killed me
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
Lisa Ekdahl och Lars Winnerbäck - Kom änglar
Rihanna - Cry
Imogen Heap - The walk

Bara..

Bara för att jag är lite psyko ibland..




och för att jag kan vara helt normal..


Galet!

Oj vad glad jag är idag! Jag klickade in mig på studeras hemsida nästan det första jag gjorde när jag vaknade. Och herreguu jag kom in på ALLA kurser jag sökt! Hur galet är inte det? Så jag kan nu välja och vraka. Dock kommer jag inte göra det. För det finns två kurser som jag verkligen vill läsa. Så de kommer jag läsa i vår! Marknadsföring samt Design och konsumtion. Kommer bli jätteroligt! Samt att jag kommer få en bättre ekonomi. Kommer få dubbelt så mycket pengar mot vad jag levt på i höst. Så det känns verkligen hur bra som helst. Nu kan jag vara glad resten av året!

Love emo.


Want to be a hunter again.

Nu är det en Kent-period igen. Vet inte riktigt vad det betyder. Om det är bra eller dåligt. Men idag har jag i alla fall lyckats ta mig ur min koma. Har i princip bara legat i sängen de senaste dagarna. Legat och känt mig totalt orkeslös. Varit rädd för att falla ner i någon slags avgrund igen. Men jag med min galanta självinsikt har kommit på vad problemet är. Jag är rädd. Så enkelt är det. Eller enkelt, och enkelt. Men det finns ju alltid botemedel på rädsla. Så jag kommer söka tills jag finner det.
Vad är jag rädd för då? Jo. Jag är rädd för framtiden. Imorgon eller på fredag kommer jag få besked om jag kommit in på kurserna jag sökt till hösten. Jag önskar och hoppas så himla mycket!! Marknadsföring samt Design och konsumtion, det skulle vara så roligt! Kurserna som jag läser nu var endast nödlösningar, något att "roa" mig med under hösten. Men nu vill jag lägga ner energi. Nog för att jag lagt ner energi på mina pågående kurser. Men jag har så enkelt för att skriva.. Kurserna har handlat om eget tänkande och egna åsikter. Hur svårt är det att skriva ihop det på 10 minuter? Inte så svårt.. Visserligen hoppade jag av en kurs för att den var för svår. Men det handlade mest om att min energi inte fanns där för att läsa något jag absolut inte kände för.
Men nu håller jag tummarna. Och om jag inte kommer in på kurserna.. Då intar rädslan min kropp på riktigt. För vad gör jag då? Jo jag börjar söka jobb som aldrig förr. Jag kommer bli tvingad att söka alla jobb som finns och tvingad till att ta det jag får. Jag hatar det. Jag vill ha valmöjligheter och kunna känna för jobbet. Inte bara ta något bara för att. Jag har inte jobbat på en "riktig" arbetsplats på 4 år. Det är läskigt att kasta sig ut i det igen. Det är inte lätt att anpassa sig och bli en vanlig människa bland andra vanliga människor när man levt under skydd i 5 år. Levt i skydd av min psykiska ohälsa. Fått hjälp från massa människor, stöttepelare. Nu ska jag kasta mig ut i det stora själv. Inte ensam, för jag har fortfarande människor som finns för mig. Men det är jag själv som måste ta stegen, det är ingen som kan gå åt mig. Inte så som människor gjort förr. Nu är det jag, och ingen annan.
Som sagt, jag är rädd. Därför har jag gömt mig de senaste dagarna. Har tappat min energi, inte för att jag varit trött. Utan för att jag inte velat ha energin. Ville skylla på min orkeslöshet så jag hade en anledning till att bara ligga kvar där under täcket och låta dagarna dra förbi.
Men jag vill inte vara rädd längre. Därför ska jag ta mig ur det. Första steget var att sluta inta säng-läge!

Gillar inte att tänka samma sak som vissa andra människor. Precis samma tanke slog mig idag, som någon annan. Det är läskigt.
Prat, skratt och en söt liten pojke som levererade glass.

Ikväll har jag tittat på Bonde söker fru. Det var hemskt. Jag fällde en liten tår. Att ge av sig själv. Sen bli totalt dissad av tre personer. Okej om de blir dissade på slutet av en människa. Men TRE. Hur klarar man av det utan att ta livet av sig? Fy.. Tur att jag aldrig tänk ställa upp i Bonde söker fru, eller nå liknande program. Fast vem vet, kanske borde söka till nya säsongen av Big  brother. Kanske skulle vara något? Haha.

Nej, nu känner jag att detta blev längre än vad det var tänkt! Nu tänker jag sova. Inte bara för att, utan för att det är sent och jag är trött.

(I brist på annat.)


Who owns my heart?

I'm dancing on the floor with you
And when you touch my hand
I go crazy, yeah

The music tells me what to feel
I like you now
But is this real
By the time we say goodnight
I'll know if this is right

And I feel you coming through my veins.
Am I into you or is it music to blame?

- Miley Cyrus

Idag är det städdag. Om jag nu kommer städa så mycket det återstår att se. Jag har i alla fall slängt in lite ull i maskinen. Haha.
För tillfället ser jag lite tv och funderar på om jag kanske skulle få i mig lite mat. Blev sugen på curry efter att jag pratat i telefon med Emma. Hon är en curry-tjuv! Haha.
Jag är sugen på choklad och en kall cider.. Lite konstig kombination kanske!
Nej känner att jag inte har så mycket vettigt att säga här idag heller. Det händer ju inte så mycket i mitt liv just nu. Så då är det svårt att skriva en massa roligt också. Livet bara trallar på.

(Lägger upp några bilder från min födelsedag istället. På den goda smörgåstårtan, ICA i Vingåker är bäst på smörgåstårta! En bild på min jordgubbstårta. Så en bild på mig. Och en på min söta mormor!)










Folie i kalla lungor.

Klev upp tidigt idag, det var tidigt för mig åtminstone. Så åkte jag hem till Västerås. Somnade på tåget och vaknade precis när jag kom fram. Isch, tänk om jag inte vaknat. Då hade jag hamnat i Sala. Hade ju varit en trevlig liten överaskning.

Sitter och saknar.. Vill ha en härlig kram och en varm kyss, nu.

Känner mig så inspirerad att skriva här.. Eller inte!
Det är måndag, men jag vill faktiskt ha helg! Sen är det bara några dagar kvar så åker jag till Sthlm, sen Vingåker. Kommer inte vara i Västerås på ungefär två veckor! Ska bli skönt.

Den här veckan kommer ett väldigt viktigt besked. Jag är nervös!

Helgen lider mot sitt slut.

Sitter här med bäck-svarta naglar. Haha. Brukar ju aldrig spara ut mina naglar, men nu har jag inte bitit på ungefär en månad! Super!

Idag så har jag pluggat flera timmar! Sen så skjutsade jag och Sofie en av hennes kompisar till Katrineholm, vi passade på att äta lite när vi ändå var i stan!

Nu sitter jag och tänker på 2011. Allt kul som jag vill göra då!
Det första som är planerat är en fjällresa med vänner. Fast börjar fundera på om vi verkligen ska åka till fjällen.. Skulle kunna lägga mer pengar på att hyra en lyxigare stuga med bastu, jacuzzi osv!
Vill definitivt ta en sista minuten till något varmt land när slasken börjar komma. Sen när våren kommer ska jag börja leva på riktigt igen!
Under sommaren vill jag ha ett roligt sommarjobb, eller det behöver inte vara roligt. Men vill tjäna pengar så jag har råd med många sista minuten resor när hösten och vintern kommer igen. Ska också se Sverige ordentligt denna sommar också. Tyckte det var otroligt mysigt under denna sommar, vill göra nått liknande igen.
När hösten kommer så ska jag se Within temptation live i Sthlm! Har längtat efter det länge nu! Egentligen skulle de ju spelat i mars.. Men sångerskan blev ju "tyvärr" gravid.
Ska i alla fall leva mycket och till det yttersta.

(Ehm.. Ja ni.. Frida plugga lite..)


I had a dream.

Åh. Tips! Lyssna på Bryan Adams - Brothers under the sun. Underbar.

Idag har det varit en riktigt bra dag. Klev upp vid 9 och skyndade mig till bussen. Åkte till Örebro där jag väntade en stund, sen kom Linda, Sofie och Lovisa och hämtade upp mig. Så åkte vi till Marieberg för lite shopping! Dock kände jag mig lite fattig så jag kikade mest på REA-stänger. Hittade en supermysig stickad tröja på herravdelningen på HM. 100 kr. Ingenting ju! Kanon. Efter x antal timmar så åkte vi till Vingåker. Fixade i ordning lite mat (tacos och gyros.) Sen slog vi igång filmen Eclipse. Lika underbart bra som sist jag såg den! Åh. Efter den så var det någon film på tv som vi tittade på samtidigt som vi åt lite gott snacks. Började kolla på en tredje film, men vi insåg att vi var lite för trötta! Så nu sitter vi vid varsin dator, men ska snart sova!

Känns alltid lika konstigt att vara i Vingåker.. Sist jag var här hade mamma sett T och S på ICA... Kände att det var tur jag inte var med då. Hur agerar man liksom? Haha. Känns dumt att bara säga hej och gå vidare, men samtidigt.. Skulle jag ge henne en kram och fråga hur livet är? Njaa. Kanske inte. Antar att agerandet kommer spontant när man utsätts för situationen. Finns nog inget inövat tal som kan hållas eller något slags osynlig blixtlås för munnen och ett påklistrat leende. Nej livet ter sig nog så som det ska. Eller rättare sagt så som det blir.

Åh vad galet trött jag är. Ska bli så skönt att sova i natt. Som tur är så är mamma och pappa på hotell i Sthlm så jag får sova i deras säng och slipper den där jäkla 80 cm gästsängen som jag annars tvingas till. Haha.
Hann aldrig testa den där "queensize-sängen".. Ja, ja.

Imorgon blir det plugga. Sen får jag se om jag beger mig hemåt eller om jag kanske kan åka med Linda på måndag..
I övrigt i veckan så kommer ev. Daniella och hälsar på! Kul! Sen Stuvis på torsdag eller fredag. Och på söndag är det julmarknad på något slott med min familj. Mysigt.
Livet ter sig bra. Fantastiskt bra faktiskt trots snön.


Så jävla skönt!

Asså ibland är det så jävla skönt att få veta att vissa människor inte är så jävla bra som de utger sig att vara. Jag hatar att alltid känna mig som en bov. Men att veta att det finns personer med änglaansikten där det gömmer sig en liten djävul bakom, sååå skönt!

Imorgon ska jag åka till Vingåker!
Ska ha vinkväll med Linda och hennes vänner. Jag har inte umgåts med så många heteromänniskor samtidigt på säkert 6 år. Haha. Kommer bli en ny upplevelse för mig. Kommer känna mig rätt udda när det gäller stil också. Jag med mina piercingar, tvåfärgade hår och herrskjorta VS. ett gäng foundation heterotjejer! Men det blir säkert kul det också.
Vingåker...

Nej, dags att sova så jag orkar upp till tåget imorgon!

Bättre!

Så skönt, idag mår jag mycket bättre. Har sluppit besöka toaletten!
Så idag är det stora göra dagen. Ska göra visitkort till Emma. Sen så ska jag plugga röööven av mig. Har legat i fas hela tiden, men nu sista veckan har jag halkat efter igen. Så nu har jag ganska mycket att göra.

Blev lite besviken idag.. Trodde mitt budskap nått fram klart och tydligt. Men uppenbarligen inte. Ja, ja. Life goes on! Men åh, får ont i magen.. Typ det enda jag verkligen ville ha ju! Nu behöver jag inget.

Juste.. Förstår inte hur spåkulan alltid kan stämma så bra.. Idag sa den ungefär: Det är moln, mörker och dystert. Men i ditt hjärta är det alltid vår.
Så sant som det var sagt.

Nej fortsätta med allt nu!

Kat von D.

Åh.. Imorgon kommer Kat von D till Sthlm för att promota sin nya bok! Tänk om jag inte hade varit så satans sjuk.. Då hade jag definitivt varit där. Tänk att få träffa henne och prata lite med henne... Iiih!
Får väl hoppas att någon vänlig själ kanske tänker på mig och skaffar en signerad bok..

Uh.. Nej nu ska jag se om jag lyckas få i mig en skorpa eller två. Så är det Bonde söker fru och Grey's.


Fytusan i mitt lilla gräddelin hjärta.

Idag är det onsdag och x antal dagar sen jag uppdaterade senast.
Jag har varit sjuksköterska de senaste dagarna och tagit hand om en stackars Emma med magsjuka. Det var lite mysigt, men samtidigt så for rastlös igenom min kropp som jag vet inte vad.
Igår var hon i alla fall så pass pigg att vi tog oss en sväng på stan och sen till IKEA och fikade. Älska billigt fika!
Ja just vi gjorde ett pepparkakshus i söndags också. Det blev gulligt! Får lägga upp en bild sen.
Idag åkte Emma hem och som att det inte vore nog så fick JAG magsjuka! Har dejtat toaletten större delen av förmiddagen.. Eftersom jag är en så pass plikttrogen människa så åkte jag till Djäkneberg och gick ut med Nisse som vanligt! Vilket resulterade i lite spya i snön.. Och när jag satt på bussen hemåt igen så var jag så jävla orolig över att jag skulle bli tvungen att använda den medhavda plastpåsen. Som tur var lyckades jag hålla igen precis tills jag kom hem..
Nu ligger jag nedbäddad i sängen och tycker lite synd om mig själv. Jag skulle egentligen ha åkt till Vingåker idag. Men mår jag bättre på fredag kanske jag åker dit då i stället!

Nu ska jag vila lite!

RSS 2.0