Bra dag!

Imorse möttes jag av ett mail: Hej Frida. Kan du ringa mig på mitt direktnummer..
Så jag ringde till Aros cityservice. 1 ½ timme senare så satt jag där på intervju!
På lördag ska jag provjobba där. Ska hjälpa till med byggstädning på nya IKEA. Det kan bli intressant!
Sen får jag se om jag får mer jobb där. Hoppas på det. Hon sa att det kunde bli sommarjobb också. Så
det är vad jag hoppas på!

Efter intervjun mötte jag upp Emma och hennes kompis Jossan på stan.
Lite senare så åkte Emma hem, då gick jag och mötte Betty. Vi gick hem till Jennifer.
Pratade i flera timmar och skrattade. Betty bestämde att jag ska plågas på söndag genom att se Paranormal activity med dem. Fyy säger jag bara!!

Isch.. Nu har jag ont i huvudet och magen.
Åt för mycket god mat som Emma lagat..

Belly up.

"I must say I'll always love you
Even if it hurts

Have I driven us to this?
Our bickering has reached its limit
I can't remember our last kiss

We lie belly up in the pool of us
We lie belly up in the pool of us
We lie belly up in the pool of us
We lie belly up in the pool of us

I must say I'll always love you
Even if it hurts
I must say I'll always love you
Even if it hurts"


Tar en ballerina lakrits och funderar världsliga tankar.

Vissa dagar är det så underligt. Då har jag nästan dubbelt så många sidvisningar på bloggen i jämförelse med hur många unika besökare jag har. Men det är kul att någon klickar in på min blogg många gånger under en dag. ;)

Jag måste vara lite trött.. Jag menade inte att jag åt en ballerina, utan en sån singoalla. Men ballerina larits skulle säkert kunna vara gott det också!
Är faktiskt lite trött. Har vilat nu på eftermiddagen. Blev så glad när jag vaknade. Insåg att klockan var mycket, MEN att utanför fönstret så är det fortfarande sol och blå himmel! Det är för underbart.

Om jag lyckas få promenadsällskap så blir det nog en liten promenad strax. Måste ju njuta när solen väl är här.

(Sommarminne; Fika på Vinön med familjen).


Vardag.

Sitter här och äter lite vaniljyoghurt. Ska strax cykla iväg till Djäkneberg. Känns skönt att jag kan cykla igen! Få igång mig själv.

Idag blir det nog lite av en städdag. Allt går alldeles för snabbt. Berget växer på köksbänken. Kläderna verkar föröka sig på golvet.

I helgen så blir det fika med en kille som eventuellt kommer flytta in efter Elin. Det ska bli spännande. Har hela tiden tänkt att en kille får inte flytta in, det ska vara en tjej. Men det är bara killar som hört av sig. Så vad ska man göra? Kan vara trevligt med en kille för omväxlings skull.

Oj, oj. Nej nu måste jag cykla iväg!

Vilken helg!

Helgen började med att mamma och pappa kom hit strax efter 10 på morgonen. Vi gick lite i affärer. Lunchade på ett texmex ställe. God mat, dock inte så god interiör! Sen blev det fika innan de åkte hem.
Emma kom och vi åt lite god mat och tittade på tv. Hann med en liten stund av earth hour. Efter det kom Andreas och Naemi och hämtade mig. Vi åkte till Högskolan där vi mötte upp Sara.
Kvällen spenderades hemma hos Jennifer. Feststämningen var väl inte sådär jättehög från början. Vi diskuterade mest en massa saker och lyssnade på musik. När kvällen började lida mot natt så bestämde sig jag, Naemi, Andreas och Betty för att dra till Pitchers. Där var det sjukt mycket folk! Jag fick nå cp-fylla och började hälla i mig sånt jag inte borde.. Vilket resulterade i att Jennifer inte hade en så rolig dag dagen efter när det gällde städande. Och jag mådde absolut inte prima skinka förrän ett dygn senare.
Så ja, söndagen blev riktigt seg. Enda gången jag gjorde nå ansträngade var när jag och Emma gick ner till Jessica för att titta till hennes söta kattbebisar!

Igår blev det grillning på Björnön med Chokko och Emma! Vi skrattade och hade det mysigt. Men efter ett tag var det alldeles för kallt för att vara utomhus. Så då åkte vi hem till Chokko och glodde på film. Riktigt bra dag!

Idag så säger våren; fuck u, I'm not comin' yet!
Det har snöat hela dagen. Mitt humör sjunker genom jorden då. Ner till jordens inre där det är varmt och skönt. Där vill jag bosätta mig. Snälla får jag?

Annars då? Jo jag har hittat 2-3 jobb till som jag ska sätta mig och söka strax! Jag söker jobb som tusan. Men inget resultat än..
Ikväll blir det nog en tur till solstudion. Bättra på färgen till våren vill komma på riktigt!
Damn, snart april ju! Hallå, våren.. Vart är du?!

Nej, nu får ni lite bilder från igår! Sen ska jag göra lite vettigt!








Let go. Let the wind blow.

Fick en så konstig känsla i magen precis.. Eller inte i magen. I hela kroppen. Det var som en bra och dålig känsla samtidigt.
Satt och bara sökte lite allmänt på spotify. Har ni någonsin bara skrivit in något random ord, bara för att få fram låtar som ni aldrig lyssnat på förut? Jag gör så ibland i alla fall. För jag tröttnar så lätt på det jag brukar höra.
Fastnade för en låt. Men den ger mig någon konstig känsla.

All I've left is my soul
Fall left me with this winter so cold
Take me away
Like an overdose on heroin

Baby, we were born for fun
Or maybe to sleep in the sun
A place where new waves come in
A place you'll be here

Let go
Let the wind blow
Back your head tonight

Let's go
Let your friend know
That you're here on a beach by my side


Nu borde jag verkligen sova. För nu kändes det precis som att någon klev genom min kropp. Usch vad konstig jag är ibland.

(Sova och tagga morgondagen.)




Spya i duschen.

Storstädning idag. Trevligt att hitta spya i duschsilen. Jag gillar det så mycket att jag själv spydde när jag såg det.
Men nu är toalett och vardagsrum städade i alla fall! Kök och hall tar jag imorgon innan mami och papi kommer på besök!

Nu ska jag cykla ner till coop och köpa lite glass. Tycker jag har förtjänat det efter mitt slit.
Imorgon blir det fest! Har peppat i två veckor. Hoppas det kommer bli kul!

Min stil och vad jag lyssnat på hela kvällen går inte riktigt ihop. Britney Spears nya album. Det är grymt.
Speciellt låten Criminal! Den har gått varm.

(Osminkad ffs. Nu blir det en cykeltur i mörkret! Visst kan man få böter om man inte har lyse på cykeln? Jag får riskera det..)


Like a fool. I trusted you.

Nu minns jag inte ens hur längesen det var jag skrev här senast. Dagarna liksom rinner på och flyter ihop. Så jag vet inte.

Igår var jag på Vero moda och lämnade mitt CV för det stod en lapp i butiken att de söker en ny personal. Så why not. Jag tycker om den butiken.
Skickade iväg 3 jobbansökningar och 20 förfrågningar om jobb. Fått 5 svar än så länge från de 20. 4 nej och 1 "kom in och lämna ditt CV." Så det går väl inte framåt i rasande fart. Men lite grann.
Idag ska jag på siffertest för jobb på Skatteverket. Får se hur det går! Dels vore det skönt att få jobb där för då är det mellan 27 april till 30 juni. Då kan man ju ha resten av sommaren ledig..
Aja, nog om jobbsnack.

Idag är jag helt ensam hemma. Kommer bli första natten på väldigt länge som jag ska sova själv i lägenheten. Tror jag sov ensam hemma sist i december.. Men kan bli skönt också! Ska köpa lite glass och bara mysa.

Det är så konstigt hur jag kan vara så otillfreds (kan man säga så?) med mitt liv ibland. Vissa dagar känner jag mig som en zombie. Kliver upp. Åker till Nisse. Går med honom. Tänker en miljon tankar om hur livet kunde varit om jag gjort på andra sätt. Åker hem. Sitter och stirrar. Somnar.
Är ju ganska lätt att säga att jag nog verkligen behöver något att göra. Ja.
Usch, jag vill bara sluta ångra sånt som varit! Jag kan aldrig ta tillbaka sånt som gått förlorat. Det fungerar inte så.

Nej nu borde jag fixa mig lite. Så jag kan lämna mitt CV på Village. Där borde jag skippa piercingarna va? Tror så!
Det var bra med Vero moda. För där inne kände jag att jag passa in. Hon som tog emot mitt CV hade en piercing och synlig tatuering på armen. Så där kan de ju inte diskriminera de med sånt. Perfekt.  


Nu kom saknad igen. 
Gunga, sandwish, Free Jimmy.   


Jobbjakten.

Jobbjakten har startat på riktigt. Fick en idé häromdagen. Att göra ett evenemang på facebook och bjuda in alla mina vänner, sen bjuder de i sin tur in sina vänner. Evenemanget är kallat "Jobbjakten". Och det ska hjälpa mig nå ut till alla som kanske har nå kontakter eller vet nå jobb jag kan söka!
Idag ska en tjej ringa mig runt kl 11 med nå jobbförslag! Får se vad det är för spännande! Jag hoppas att det inte är allt för långt borta bara.. Än så länge har jag fått förslag från Göteborg och Växjö. Vilket är lite för långt bort.
Vill ju helst att det blir inom Västmanland, Södermanland eller Sthlm!
Om någon som läser min blogg har nå förslag så är ni mer än välkommna med dem!

Jag vågar inte riktigt tro det än, men nu är det nog faktiskt vår på riktigt! Jag såg årets första blommor häromveckan. Galet. Dock såna snödroppar. Och de kommer ju fram rätt tidigt. Så dem vågar jag inte lita på. När jag ser första tussilagon. Då är det vår.

Imorgon får vi finbesök från Vingåker! En hel billass för att vara exakt! Herreguu. Kommer bli fullt hus hela helgen. Tur att Elin och Henke inte kommer vara hemma åtminstone. Annars blir det typ 1 kvm var!
Fullt upp de kommande dagarna alltså.

Usch måste berätta om en sjukt hemsk dröm jag hade häromnatten! Jag vet inte om biverkningarna av mina tabletter kan vara mardrömmar, men om de är det så ger de mig hemska mardrömmar!
Drömde att Emma misshandlade mig fysiskt och psykiskt. Hon tog fram ett läderskärp och slog mig över ryggen tills det blev djupa sår. Tillslut så lyckades jag fly från henne. Så flydde jag hem till hennes familj och berättade allt där. Men så ringde hon dit, och det sista jag minns av drömmen innan jag vaknade var att hon sa. "När jag får tag i dig, så ska jag döda dig."
Fy, vaknade helt kallsvettig och mådde fan riktigt dåligt hela dagen! Inga mer såna drömmar tack!

(Bild från hamnen. Var där och hade lite picknick i lördags!)



(Charmiga jag.)



(Hittade ett litet hus i ett träd. Där uppe vill jag bo!)


Our farewell.

Idag är det soooool! Det är så pass mycket sol att det nästan är outhärdligt att vara i köket. Där har solen stekt på hela morgonen. Så värmen är total. I vardagsrummet är det något skönare. MEEEEEN inte klaga! Jag vill ha sol!
Så lite senare blir det promenad! Först så ska jag göra något som jag aldrig brukar göra. Jag ska slå igång radion, eller vilken radio? Radion på datorn blir det. Haha. Så ska jag lyssna på fredagsflörten! För Sanna ska vara med. Ska bli spännande att lyssna. Hon kan säker charma den där tjejen med sin skånska!

Blir nog en rätt skön helg skulle jag tro! Elin åker till sin familj. (Beklagar förlusten..) Vilket betyder att Henke inte heller kommer vara här. Så i helgen blir det bara jag och Stuvis! Ganska skönt. Inget ont mot Elin och Henke, men är skönt att inte vara alla hemma samtidigt!
Vi ska förresten göra hemmagjord glass ikväll! När plånboken gapar tomt så får man hitta andra sätt att få in lite gott i helgens mys. Jag hoppas att den blir god! Annars får vi gå till IKEA och köpa mjukglass för en femma.

Kanske att jag skulle hoppa ur mjukiskläderna och svira om lite. Det är ju ändå fredag. Och jag har gått i mjukiskläder nästan hela veckan! Får inte bli en vana!

Hörs lite senare med en update om glassen!

(Haha, hittade en bild på pepparkakshuset från i julas. Inte visat den fina skapelsen! Ha.)


Saknad.

Sitter här och tänker på hur saker och ting i livet kan bli. Det sägs ju att man ska leva och inte ångra något.
Men det finns en hel del saker som jag ångrar. Och människor jag ångrar att jag inte kämpat mer för!
De senaste dagarna har varit en enda stor saknad och längtan.
Jag vet att det är något som fattas mig. För jag känner mig verkligen inte hel.
När jag flyttade ifrån Sundsvall så lämnade jag kvar en stor del av mig själv där. Människor där som lärt känna mig för den jag verkligen är. Människor som etsat sig in i mitt hjärtat och byggt fina små bon där inne.
Nu är mitt hjärta nästintill obebott.
Den enda människan som verkligen tagit en plats här i Västerås, det är Chokko. Hon har visat mig vänskap igen. Och det är jag verkligen tacksam över!
Annars är det väl mest bekantskaper. Människor som jag festar med.
Känner att det är så svårt just nu också. Känner mig så otoligt låst.
Saknar det där fria livet! Bo själv i min egen lägenhet där jag styr hur Jag vill ha det. Kunna göra vad jag vill utan att ha någon som frågar vart jag ska.
En person sa till mig idag att hon känner sig fri. Det fick mig att fundera på om jag känner mig fri eller inte. Jag känner mig nog ganska fängslad. Som att livet flyger förbi och jag sitter fast.

Jag behöver en förändring. Vill ta kontroll över MITT liv igen. Leva så som jag alltid har tänkt. För detta är inte riktigt mitt liv.

(Såhär gaalen blir jag! Haha.)


Semla!

Tjatade om semla i tisdags. Grejen är den att jag inte ätit semlor på flera år. Men så blev jag bjuden på en i fredags. Då fick jag mersmak!
Igår så fick jag en semla! Emma var gulle och köpte semla till oss! Så vi drack varm oboy och åt semla. Gott!

Jag har hört från flera stycken att de tydligen snöar idag. Så jag vågar inte titta ut genom fönstret! Det får inte snöa! Då mår jag dåligt. Nu vill jag ju ha värme, sol, barmark, blommor! Vill kunna sitta ute och grilla korv med vänner. Åh. Men den drömmen får jag nog skjuta upp några veckor till!
Denna vinter har varit otroligt lång, jobbig och känsloladdad.

Igår var jag sjukt duktig! Var ute och gick nästan 2 ½ timme allt som allt! Tror jag börjat komma igång igen! Tränade även på magtränare.
Har inte druckit någon läsk denna vecka. Det enda onyttiga jag ätit har varit en semla och risgrynsgröt med socker på. Annars så!

Nu blir det frukost! Sen veckostädning!

Tjong! (Skulle skriva Tjing egentligen, men Tjong går väl bra det också!)

Vårhat?

Jag önskade mig vår. Men fan inte en massa vatten överallt!
Igår så skulle jag gå ner till stan. Då kommer en buss körandes i världens fart. Rakt i en vattenpöl kör den. Och stackars jag kommer ivägen för det. Så blev nedstänkt hela jag! Fick gå runt på stan med skitiga byxor och väska. Superkul verkligen! Neeej, jag är inte bitter eller så.
MEN det är skönt att värmen kommit i alla fall.

Igår handlades det också lite mat. Nu har jag 30 kronor kvar denna månad. Får se hur det ska gå! Men det är rätt bra på ett sätt. Då kommer jag inte kunna köpa nå godis eller läsk. Visserligen är det 10 kr för två liter cola på ÖoB. Det kanske man skulle satsa på? Haha, nejdå.

Idag har jag varit ute med Nisse! Det var skönt! Komma upp i bra tid på morgonen och få sig en promenad.
Mötte en kille när jag var ute som kom fram och frågade om jag kunde köpa cigg åt honom.. Aldrig varit med om något sånt faktiskt. Det hemska var att han verkligen såg ut som en knarkare, fast i barnformat. Huga.
Men såklart köpte jag inte åt honom!!

Åt nyss världens godaste risgrynsgröt som Emma gjort! Galet god. Skulle kunna vänja mig vid att äta det till frukost varje dag!

Nej, nu ska jag städa lite. Är min städvecka denna vecka.
Sen ska jag söka fler jobb! Sökte 4 stycken igår. Och jag har ett mål på 30 sökta jobb denna vecka. Det ska jag nog klara!

I helgen är det finalen av melodifestivalen. Vi tänkte ha lite mello-mys här hemma. Men får se hur det blir med det. Känner mig inte så motiverad.
Chokko måste i alla fall komma hit något i veckan! För nu saknar jag henne för mycket!

Städa var det!


Behind these castle walls.

Kryssningen var rolig! Drack goda drinkar och hade det riktigt trevligt!
Nu planeras nästa kryssning. Tattooboat! Tatueringsmässa och kryssning i ett! Kan det bli bättre? Dock kan jag väl tänka mig att musiken kanske inte är riktigt min stil. Men man kan inte få allt här i världen!

Början på den här veckan har varit väldigt slapp! Har inte direkt mycket att plugga samt att Lisen varit sjuk så jag har inte behövt gå ut med Nisse heller. Så jag gör i princip inget alls! Sov till 12 idag. Det var läääängesen. Men jag vet att jag måste börja skicka in jobbansökningar. Har ett mål på 30 ansökningar denna vecka! Och det ska jag väl klara.

Det är så skönt att vara ensam hemma idag. Ibland känns det som att väggarna kryper närmre. Vi är ju för det mesta 4 personer i den här lägenheten. Det blir inte mycket yta var. Jag klagar inte på mina boende! De är söta och snälla. Men alla människor behöver ensamtid ibland. Faktiskt.
Så idag njuter jag av att alla är i skolan!!

Ska nog faktiskt ta mig en cykeltur snart! Snön börjar lämna trotoarerna. Tittade i rabatten igår.. Och faktiskt börjar krokusknopparna komma upp ur jorden. Det är lite läskigt med vår. Jag har liksom vant mig vid vintern. Jag har blivit ett med den. Kyla i kropp och sinne. Snart ska allt smälta och värmen ska infinna sig i mitt hjärta ännu en gång.

(Just wanna be loved by You.)


Rolig helg!

Oj, här är det verkligen låg aktivitet. Har haft så mycket denna vecka att tiden verkligen inte funnits för att sitta vid dator.
Det som tagit upp mycket av min tid är en tenta som jag skrivit. Det var bara 4 frågor, men man skulle försöka skriva en A4 för varje fråga. Det var klurigt. Men nu är den inskickad!

Detta är en rolig helg! Igår så gick jag och Emma på musikalen Leva livet. Den var helt underbar! Man blev så glad av den. Det var otroligt bra skådespeleri. Och det var många av de som var med som man sett i olika tv-serier och filmer. Att höra dem sjunga och att vissa av dem hade sån stark pipa, det var rätt häftigt! Och oväntat.
Idag så blir det kryssning. Åh, längtar efter buffén! Både middags- och frukostbuffé. Goooott. Blir inte heavy party så frukost ska vi nog orka upp till imorgon! 
Jag vill på tattoboat i maj! Kryssning och tatueringsmässa i ett! Vore lovli! 

Nej nu kanske jag borde duscha och fixa mig lite innan vi ska dra oss mot Söder...  

RSS 2.0