Som en lögn i vackert väder.

Jag är golvad, bokstavligt talat. Ligger på golvet på mina stora kuddar och lyssnar på musik. Funderar över livet. 
Mina djupa sidor vill leva sitt liv och pulsera ut. Jag har ju varit försiktig med att ta fram dem på sistone. Inte för att jag skulle ha en massa negativitet som skulle flöda ut, för fortfarande så mår jag bättre nu än vad jag någonsin gjort  hela mitt liv. Men jag har en tendens att gå ner så långt på djupet att jag själv knappt förstår vad jag menar, så hur skulle ni ens kunna förstå mina texter då? Lite meningen med att blogga är väl ändå att kunna gå tillbaka efteråt och läsa, så om jag inte förstår mig själv så försvinner ju lite hela poängen med allt. 
Men ändå har jag lite svårt att hålla mig ifrån det. Jag tänker allt för mycket nu för tiden, vad som hade hänt om vi aldrig klivit av den där gungan i trädgården, om vi bara fortsatt gunga, trots vinter och kyla, trots piskande regn och trots gassande sol. Vi kanske hade härdats av den hårda omgivningen och byggt oss starkare. 
Jag ligger och lyssnar på Melissa Horn och tänker på att jag inte borde tänka tillbaka, jag borde se framåt. 2010-2011 var svåra år. Men samtidigt så saknar jag verkligen den där känslan. Jag kommer nog aldrig känna sån intensivitet igen. För en känsla kan aldrig mäta sig med en annan. Jag säger inte att jag vill tillbaka till det där, och jag vill inte ha det nu, för nu är nu och nu kommer aldrig kunna bli då. 
Min blogg är bara lite förknippad med just de där känslorna, så det är lätt att fastna i spiralen när jag ska skriv. 
 
Men för övrigt, utanför det där. Så är det så fint så. Jag tar jättesteg framåt varje dag. Känner mig så inspirerad liksom.  
Jag har insett att jag nog inte är en sån ensamvarg heller, som jag så länge trott. Den senaste veckan har jag umgåts med fina vänner och de har gett mig sån enorm energi. 
Mitt dygn är ju jättekonstigt eftersom jag jobbar kväll. Så kan inte umgås med folk på dagarna. Så igår efter jobbet åkte jag hem till Moa-Hanna, kom väl dit runt halv 12 på natten och åkte sen hem vid 4 på morgonen. Stackarn var väl död idag. 
Imorgon åker jag och Mikaela till Göteborg, jag har lite ångestkänslor inför det. Jag vill inte åka egentligen. Kan inte riktigt sätta fingret på varför.. Men jag känner mig inte pepp för det bara. Ska dock bli kul att träffa Beatrix och Ehlina igen, Ehlina som jag inte träffat sen pride! 
Sen på lördag åker vi hem igen. Då ska Mikaela ha fest. Det ser jag fram emot i alla fall. Blir förhoppningsvis utgång på BMB också. 
Västerås har verkligen vuxit för mig senaste halvåret. Jag trivs så himla bra! 
 
Dags att åka till Erikslund och göra massa ärenden. Sen ikväll blir det vin med söta Suzzana. 

Du får inte!

Det finns bara en enda person på denna jord som har en sån sjuk jävla makt över mig. Det är i princip så att när hon säger hoppa, så hoppar jag. Det ger mig panik. Jag har inte haft en panikattack på riktigt länge. Men ikväll har jag haft det. Och det berodde främst på att jag faktiskt för en gångs skull satte ner foten. Hon sa "hoppa", men jag hoppade inte. Vilket fick mig att känna mig som en så dålig människa. Känns som att jag bara ska lyda egentligen och om jag inte gör det så är jag elak och hemsk. Hon får lov att kalla mig elaka saker, behandla mig som en liten hund och sparka på mig, och jag ska bara ta det. Det är bara så. Jag ska inte yttra mig, inte säga emot. För nåde mig om jag skulle sätta mig på tvären, då kommer djävulen fram, vilket jag inte kan ta, så då kuvar jag mig för hennes makt, snabbt och utan att ifrågasätta någonting. 
Det är sjukt hur jag kan älska någon som har den här makten över mig. 
 
Men det får fan vara nog nu! Hon har skadat mig för sista gången! Hon måste sluta. Snälla sluta! 

Funderingar.

Idag har jag suttit och tänkt hela dagen. Försökt komma fram till något vettigt, men vet inte riktigt om jag lyckades. 
Jag vet att jag har bollen hos mig, och jag måste komma på hur jag vill ha det. Om jag kan klara av att vara på samma nivå som en person. För den nivån är lägre än vad jag vill ha det, så att ge upp och anpassa mig, det är ett nederlag för mig. Men det är samtidigt det personen vill. Jag måste respektera dennes önskan och jag kan inte bete mig precis så som jag känner för. Hjärtat säger en sak medan hjärnan en hel annan. Det finns liksom ingen logik känner jag. 
 
Varför får man aldrig följa känslan? Jag önskar att den kunde få styra. För då skulle det inte finnas något stopp på detta ångande lok. 
Men respekt och acceptans. Det är det enda jag kan gå på just nu. 
 
Hejdå hjärta och hej hjärna. 

Birds of a feather.

Har haft två jättebra dagar! 
Igår så var det äntligen dags för drinkkvällen hemma hos mig. Vi blev ett perfekt gäng på 10 personer som var här och hade det grymt kul. Det skrattades, gjordes drinkar, sjöngs sing star och hade det jättemysigt. 
Jag vet inte ens när vi gick och la oss, men jag fick sovsällskap av 4 stycken i alla fall, dock blev jag snuvad på att få sova i sängen! 
När vi vaknade idag så var man riktigt seg och illamåendet var ett faktum. Men jag, Sara och Mikaela drog ner på stan och käkade lunch. Så då började kroppen komma ifatt igen. Sen åkte jag hem och städade undan lite. Supertacksam för att Erika och Frida tog hand om så mycket disk, så det var inte alls mycket för mig att städa. 
Jag fixade ihop tacos på kvällen och så kom Mikaela och Moa-Hanna över och hade lite lördagsmys. Käkade gott, kikade på Titanic och drack te. Mysigt värre. 
Nu har de precis dragit hem. Och jag ska väl försöka sova om en stund. Är så uppe i varv bara. För jag har haft en så bra helg. Det är en hel dag kvar av helgen också! Helt underbart.
Fan vad glad jag är!! 
 
 
 
 
 
 
 

I can beat you every fucking day!

Från att jag haft jättelåg självkänsla och självförtroende, till att vara den jag är idag. Vad hände egentligen? När vi körde en "pek-lek" på en fest för några veckor sen, och frågan "vem i rummet har bäst självförtroende?" kom, då pekade flera stycken på mig. Jag blev väldigt förvånad. Men samtidigt glad. För det känns ju jättebra. Jag är bara mig själv. Och jag tycker faktiskt om vem jag är, hur jag ser ut och jag mår bra.
Jag kanske tjatar om att jag mår så bra. Men det är för att jag aldrig i hela mitt liv mått på det här sättet. Jag har haft det jävligt tufft genom mitt liv. Jag har tagit mig genom motgång på motgång. Aldrig känt det som att jag hör hemma någonstans. Jag har varit väldigt destruktiv. Både mot mig själv och andra. Men sår läker och ärr bleknar. Jag kommer alltid ha mitt förflutna i bagaget. Men jag har bestämt mig för att leva med det och lära av det.

Stay strong people!

Nobody knows.

Ännu ett nederlag. Men jag låter inte det slå mig sönder och samman. Jag är inte en sån person längre.
Jag vet inte riktigt vad som gjort att jag tar livet lite mer med en klackspark nu för tiden. Men det är väldigt skönt. 
Självklart tycker jag att det känns jobbigt, det känns jättejobbigt faktiskt, just detta nederlag. 
Jag är en känlomänniska. Och när mina känslor är riktade åt ett specifikt håll så satsar jag fullt ut. Jag skulle kunna kasta mig ut i det okända och bara "go for it". Men jag vet att det inte är något alternativ. Vilket är supertrist. För jag har så mycket att ge. Så mycket poitiva saker som bara flödar genom mina artärer. 
Men när utrymmet inte ges, då ska jag inte trycka på, det skulle kunna starta någon slags kvävningsprocess, vilket jag inte vill. 
 
Ja, ja lite spontana känslor och tankar det där. 
Nu släpper jag det för stunden. För imorgon kommer det bli en riktigt rolig dag. Har köpt en massa drinkingredisenser. Så drinkarna kan flöda.
Massa fina vänner kommer hit, och vi ska ha en riktigt kul kväll. Jag är jättetaggad. Mår så bra med mitt liv. Det är mina fina vänner och min familj som gör det.
Vem behöver kärlek egentligen? När man har så mycket annat som förgyller livet!
 
Jag och fina vänner i Cecilias Jacuzzi. Ge mig sommar snart igen!   
 
 
 

You are taking me so high.

Blandad dag. Vaknade rätt sent. Drog ner på polisstationen och fixde ID-kort. Jag har ju gått och dragits med mitt pass sen 2008. Kände att det var dags för ett enkelt litet kort som man lätt får plats med i fickan. Och ja, sen så går passet ut på torsdag också så. Det skulle inte förvåna mig om jag blir jättesugen på utgång i helgen, och så blir jag säkert nekad i dörren för att passet är gammalt. Min vanliga tur. 
När jag var klar där så mötte jag upp Mikaela för en snabb-lunch. Åkte hem och fixade lite. Satt och skulle göra en spotify-lista till Leena för att ge henne lite inspiration, men slutade med att jag fastnade med det ett bra tag och blev inspirerad själv i stället. Här har ni den om ni är intresserade, tyckte den blev rätt skön. Med blandat både nytt och gammalt. --> Spotify <-- 
Suttit och pulat med inköpslista inför drinkkvällen på fredag också. Så svårt när folk är veliga hit och dit dock. Men hoppas jag har ganska bra koll imorgon när jag ska handla. 
 
Imorgon blir det fullt upp. Åker till Eskilstuna på förmiddagen. Träffa Leena. Sen på eftermiddagen någon gång kommer Linda och Sofie och hämtar upp mig så åker vi till Västerås. Blir en runda på Erikslund. På kvällen ska vi bara ha syskon-mys! Dricka lite vin kanske och äta gott. 
Har en mycket bra känsla över imorgon. Fast jag samtidigt är lite nervös över att träffa Leena, det var ett tag sen sist.. 
 
Om jag ska orka allt ståhej kanske jag borde sova nu. Men antagligen kommer jag inte kunna somna även om jag går och lägger mig. Inte somnat tidigare än kl 3 på säkert två veckor nu.. 
 

Att vara jag.

Vet ni vad som är så himla skönt med att vara jag? Jo det ska jag tala om för er. Det är att jag inte bryr mig så speciellt mycket om hur jag uppfattas. Visst jag skulle inte vilja uppfattas som en elak eller dum person. För det är ju inte sån jag är. 
Men jag har börjat inse att folk faktiskt ser mina statusar och läser min blogg och tar rätt mycket på allvar. Vilket jag mest skrattar åt. Visserligen skriver jag såklart inte bara en massa babbel och skit. Jag skriver från hjärtat och vad jag tänker på i stunden. Men ibland bör man nog ta mig med en nypa salt, för att det inte ska bli för mycket. 
Jag är en väldigt speciell person, det tror jag redan att ni har insett. Men vet ni? Jag mår bra och har ett väldigt roligt liv. Jag skulle faktiskt inte vilja byta med någon just nu. Det händer liksom saker hela tiden och det är en riktig berg- och dalbana som jag gärna åker om och om igen.
Personer får tycka vad de vill om mig. Så länge jag vet vart jag har de personerna som jag verkligen bryr mig om.
Alla borde slappna av lite. Bara ta det lugnt. Eller act out, som jag gör. Det är rätt skönt det också. Säg vad ni tänker på. Livet är så mycket roligare om man bara kan vara precis den man är och inte vara rädd för att vara sig själv.
Kanske har jag en narissistisk personlighetsstörning. Men vad gör det? 
 
Nu ska jag sova, så jag orkar alla miljoner saker som jag ska ta mig ann imorgon. 
 
Ps. Hej Hanna. Ds
 

Du är kvar i samma damm.

Haft en riktigt mysig kväll! Mikaela kom över hit. Jag lagade middag till oss. Sen blev det en film med skräckblandad förtjusning. Körde också en nostalgitripp med Fucking Åmål. Den är verkligen epic! 
Jag får alltid en massa ny och skön energi när jag träffat folk. Lägenheten har jag städat också. 
Bestämde mig idag för att jag kommer att avbryta min engelskakurs. Jag orkar verkligen inte försöka hålla den uppe, jobba och vara social på det. Jag kommer knappt hinna andas då. Och om det är något jag lärt mig de senaste åren, så är det verkligen att lyssna till mig själv. Att inte ta mig vatten över huvudet. 
 
Imorgon så kommer Linda Marta hit för lite myskväll! Ska dricka alla nya teér jag fick i julklapp och snacka en massa skit. Var jättelängesen vi sågs sist, så det ska bli riktigt trevligt. 
 
Till veckan så jobbar jag endast två dagar, eftersom de bestämde sig för att ta bort två av mina pass... Då kanske jag äntligen kan komma igång med träningen, men bara kanske, måste hitta min motivation först bara! 
Tror veckan kommer gå snabbt ändå. För jag kommer längta till fredag. Då har jag, Cecilia och Sara fixat ihop en drinkkväll med tjejerna. Ska bara komma på vilka goda drinkar vi ska göra också. Finns ju ett hav av läckerheter i princip. 
Och så peppar jag inför Göteborgsresan om 11 dagar också och Mikaelas maskerad såklart. 
 
Pepp på livet vet ni. 
 
Jag måste dock göra något åt min sömn. Har vänt på dygnet helt och hållet! Upp och ned är det. Får försöka få lite rutin till veckan. När lönen kommer blir det ordning och reda på matvanorna också. Kan inte äta så oregelbundet och konstigt som jag gör nu.. 
 
Men, men saker och ting löser sig. 

Allt som jag lämnar blir bara minnen.

Jag och mina närmsta vänner har pratat väldigt mycket om en sak på sistone, på grund av ett val jag gjorde för ungefär en månad sen. Det visade sig idag att vi kan sluta prata om det. För jag fick ett tydligt bevis på att det inte var så som vi spekulerat i.
Något som egentligen borde göra mig glad. För jag är inte alls på den platsen i mitt liv att jag är redo för ett så stort ansvar. Inte än i alla fall.
Men samtidigt gjorde det mig lite ledsen. En del av mig hoppades, lite i smyg i alla fall. Så känner mig något nedstämd idag.
Men det finns en tid och en plats för allt.
Och hur ofta går det ens på första försöket?
Nu ska jag vara glad för att det är helg snart. 4 timmar jobb kvar, sen ledig hela helgen! Skönt!

Back to work då.

Alla tiders.

Trevlig kväll igår. Jag åkte hem till Chokko, eller åkte och åkte. Kom bara ner till stan, sen fick jag allt ta mig en promenad på en halvtimme hem till henne. Men det var bara skönt så.
Vi gjorde i alla fall Fajitas och kollade på film. När småtimmarna började komma så blev det en himla massa barnsnack. Om namn, hur man skulle gå till väga, när man ville ha barn, känslan osv. Somnade inte förrän 5 på morgonen. 
Nu är jag i alla fall hemma och tänkte väl mest ta det lugnt. Ska jobba 4 dagar denna vecka, så det blir fullt upp.
På onsdag ska jag träffa Chokko, Sara och Mikaela för lite planerande inför L beach. Eller ja, Mikaela får väl sitta och lyssna bara, eftersom hon inte ska med. Men vi andra ska i alla fall försöka strukturera upp resan och bestämma oss för färdsätt dit osv. Jag är verkligen supertaggad. Tror det kommer bli riktigt kul! 
 
Det är en del som händer nu framöver. 
Jag åker ner till Göteborg igen den 31:a för att träffa Elin, Beatrix och Kim samt gå på Gayness-festen. 
Sen hem igen den 2:a för då blir det maskeradfest hos Mikaela. 
21:a februari ska jag åka ner till Göteborg igen. Någon dag senare åka till Monika och fira hennes födelsedag. 
1:a mars är det premiär för gayfest i Västerås på Kåren. Så då är det jag som håller i förfesten. 
19:e april åker jag, Chokko och Sara till Tyskland. 
Slutligen 26:e maj ska jag och Twiggie på P!nks konsert! 
Så det är väldigt mycket roligt som händer framöver. Jag ska se till att jobba så mycket som möjligt däremellan så jag har råd med alla äventyr. 
Oslo ska ju tryckas in där någonstans också. Bara inte kommit fram till när.. 

Sista gången.

Alltså det är nästan skrattretande hur vissa personer verkligen kan komma åt det där inersta. Det där som man inte  tillåter någon annan komma åt. Men grattis. Du lyckas verkligen med det. 
Du trycker på mina ömaste punkter och river upp gamla sår. Sånt jag trodde att jag kommit förbi för längesen. 
Det som förvirrar mig mest, det är Varför du gör det? Varför du känner att du måste skicka låtar till mig med en betydelse, som får min hjärna att snurra tusen varv. Varför du inte kan erkänna vissa saker för dig själv, som för mig är så himla självklara. Jag förstår och ser mer än vad du kanske tror. Jag vet. 

7 års jubileum.

Okej jubileum var väl lite att ta i kanske. Men jag insåg idag att det är 7 år sen jag kom ut som gay. 7 år har verkligen passerat förbi jättesnabbt. Det har hänt otroligt mycket under den tiden också. 
Jag minns att Monika var den första personen som jag berättade för, jag var jättenervös, för jag hade själv snackat en massa skit om homosexuella, och försökt framstå som en riktig homofob. Så jag var rädd att hon skulle tycka illa om mig. Men hon tog det jättebra. Och vi åkte tillsammans till Linn, som jag då var intresserad av. Jag vågade inte berätta om mina känslor just när jag träffade henne. För hon var ju inte ute ur garderoben heller. Men sen när jag åkte hem så skickade jag ett jättelångt sms till henne och förklarade vad jag kände. Som tur var så var mina känslor besvarade. 
Min första kärlek. Den var djup, underbar, galen, dramatisk, varm och stormig. Jag är så glad över att just hon var min första kärlek. Jag hade inte kunnat få en bättre start, eller vad man ska säga. Hon är verkligen en helt fantastisk människa. 
Jag är glad över alla förhållanden jag haft faktiskt, jag ångrar inte något av dem. För alla personer har fört med sig något lärorikt. Alla har format mig som människa på olika sätt. 
Jag tycker inte att man ska se tillbaka och ångra sånt som varit, fast jag ibland kan ha lätt för att sakna. Jag kan sakna människor jag haft i mitt liv, som inte har samma plats längre. 
Men jag vet att framtiden är full av underbara personer som kommer göra intryck och sätta sina egna spår i min själ. Min själ är nog som en karta full av människofötter som försiktigt trampat runt där, vissa spår djupare än andra och vissa har börjat suddas ut. I mitt minne glömmer jag inte en enda person. Alla har en alldeles egen speciell plats. 
Vissa har jag materiella ting kvar av också som jag påminns av. De tre ringarna som sitter ihop "Frihet, kärlek och tro." som jag fick av Annika. Mina två tatuerade hjärtan som påminner mig om Emma. Och så mitt armband som jag fortfarande har på mig "kärleken övervinner allt." som jag fick av Lisa. 
Det finns en riktigt djup kärlek också, som jag gärna håller mer privat, en person jag aldrig hade som min, men som fortfarande kan ta luften ur mig. 
Ja, ja nog om detta. 
Det jag ville komma fram till är helt enkelt att jag är glad och stolt över den jag är och känner mig priviligerad över fina personer jag haft och har i mitt liv. 
 
 

Hello darlings.

Efter en ganska händelselös dag igår så hörde Frida av sig på kvällen och frågade om jag ville följa med henne och hennes kompisar ut på ett glas. Först kände jag mig alldeles för seg. Men efter en dusch peppade jag till. 
Så jag drog ner till stan och väl där så frågade jag vart vi skulle, och då blev det tydligen Pluto. Jag hade förberett mig på något mer chill ställe, nykter som jag var. Men så blev inte fallet. Så det blev dans i två timmar. Hade riktigt kul faktiskt! Gå ut nykter kan jag definitivt göra igen. 
 
Idag är det plugga som gäller. Det fanns jobbpass idag, och jag var sugen på att ta ett. Men jag måste verkligen komma ikapp med engelskan! 
 
Så bara att sätta igång då! 

Sälj dig, sälj dig dyrt.

Nu känner jag sådär igen. Som att alla som hör av sig och vill ses bara är personer som inte bor i Västerås. 
Jag skulle gärna åka till Göteborg, Stockholm eller Eskilstuna just nu. Men pengarna finns inte riktigt. Eventuellt åker jag ändå till Stockholm imorgon och hänger med Andrea. Tar mig råd. För vad händer i Västerås? Ingenting alls.. Jag är så himla uttråkad. Jag brukar inte känna så. Jag kan tycka att det är väldigt skönt att bara vara för mig själv. Sitta och pyssla med mitt och bara vara. Men just nu sprätter det i kroppen typ, jag vill bara ut på äventyr. Vill göra en massa roliga saker.
Känns som att Tyskland i april faktiskt kan bli av. Jag, Sara och Chokko är taggade till tusen, nu ska vi bara hitta två stycken till som är på, sen kan festivalbiljetterna bokas. Ser fram emot det jättemycket. 
 
Ja, ja ta tag i städning av lägenheten nu då. Då fördriver jag några timmar med något vettigt i alla fall.

Göteborg.

Jag kanske skulle göra en uppdatering om Göteborg. En resa i världsklass! Har haft det så himla bra. 
Mötte upp Suzze, Mikaela och Sara på tågstationen i Västerås. Efter mycket om och men på tåget så lyckades vi få som en kupé för oss själva. Vi korkade upp det mousserande vinet och skålade in helgen. 
I Göteborg så mötte Kim och Beatrix upp oss. Vi checkade in på hotellet och drog tillbaka till stan. Käkade underbart god asiatisk buffé. Sen blev det att fixa sig inför festen hemma hos Kim och Beatrix. Hemma hos dem var det en jäkla massa folk. Var en otroligt trevlig hemmafest med både nya och bekanta ansikten. Jag avslutade dock kvällen runt 12 någongång. Tog en taxi till hotellet och fick lite skönhetssömn i stället. Så på lördagen när alla var helt sega, ja då var jag rätt pigg! Vi alla fyra begav oss till järntorget och satt och tog det chill på ett mysigt café. Sen mötte Kim, Beatrix och Fabbi upp oss och så blev det buffé ännu en gång. Sen var det bara hem till hotellet och fixa oss för ännu en fest. Denna gång en inflyttningsfest. Den festen blev också riktigt rolig! Runt 12 så drog jag inte hem denna gång, nej vi drog ut på Gretas. Schyst ställe. Dock inte så jättebra musik. Men det funkade. Vi shotade, dansade och hade det kul. Träffade även Emma och Angelica där. 
Jag skämde också ut Sara lite grann.. Försökte "winga" henne med en straight tjej. Halv 5 så drog vi från krogen. Så kom inte i säng förrän vid 6, lite skillnad mot hur festandet brukar gå till i Västerås. 
Söndagen spenderade jag och Sara på Espresso house. Satt och snackade och bara tog det chill. Sen mötte vi upp Kim, Beatrix, Elin och Liam för ännu en buffé! Var typ det enda vi åt i Göteborg, frukostbuffé, kinabuffé och tacobuffé. Men buffé är bäst! 
På kvällen blev det filmmys hemma hos Kim och Beatrix. Riktigt mysigt. 
I måndags när jag kom hem så däckade jag i sängen halv 9 på kvällen. Var så otroligt trött efter vårt äventyr. Så det blev 13 timmars sömn! 
 
Helgen har i alla fall varit underbar. Tack alla inblandade. Göteborg, vi ses nog snart igen. 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Sammanfattning.

Mitt 2012.
 

Hittade dessa frågor i min systers blogg, så tänkte jag skulle göra samma sak. Alltid kul att fundera över vad som hänt under det senaste året. 
 

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag hittade tillbaka till mig själv och min egna styrka. Tillät mig själv att verkligen falla, för att sedan plocka upp mig själv igen och komma tillbaka starkare än någonsin. 

Vilka datum minns du speciellt av år 2012?

Det är ju riktigt svårt! Men jag minns tre dagar i mars när jag och Lisa var i Sälen med hennes vänner. Känns lite som att det är svårt att minnas första halvan av året. Jag mådde inte så bra då, och var inte så motiverad till någonting. Men jag minns även 19 april, när jag hade min första arbetsdag på ICA lagret. 11:e maj, när Lisa gjorde slut med mig. Det var nästan det värsta och bästa som kunnat hända mig. Sen minns jag 1 juni när jag åkte och träffade Hudik första gången, hon gav verkligen min sommar en mening. Hon gjorde sommaren 2012 till en av de bästa somrarna någonsin! Peace and love veckan i slutet på juni var också riktigt jävla kanon! Alla bra band jag såg. Att stå och lyssna på musik och bara vara i en trygg famn. Jag minns Pride veckan, den var så sjukt bra! Fest, hotell, vänner, musik! Tatueringsmässan, som gjordes till en av de bästa kvällarna 2012, på grund av att jag träffade en så underbar människa den kvällen! Finns säkert en massa fler tillfällen jag skulle kunna ta upp, men de där är några av de stunderna jag minns.  

 

Har du några nyårslöften?

Nej inte egentligen. Jag ska fortsätta att må så bra som jag gör just nu. Ha en positiv syn på livet Träffa nya människor och vara glad. 

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jag tror inte det.. 

 

Vilka länder besökte du?

Tråkigt nog så höll jag mig inom Sveriges gränser. Men jag besökte en massa svenska städer i stället! 

 

Största misstaget?

Att jag inte kämpade för den personen jag ville ha, att jag bara lät henne glida ur händerna på mig.. 

 

Bästa köpet?

Tågbiljetter till Hudiksvall, Borlänge, Göteborg, Eskilstuna och Vingåker. 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Förutom det uppenbara, som är hyra.. Haha. Så spenderade jag mest på alkohol, inträden till krogen och tågresor. 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Familj och vänner. Att vara kär. 

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?

Jag vet inte riktigt vilka låtar jag lyssnade på i början av året.. Men Sean Paul - She doesen't mind, Ellie Goulding - Figure 8, ja och såklart alla låtar från Lana Del Reys album! Och så P!nk - Try! 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har verkligen varit gladare i år. Större delen av året har jag varit singel och fri. Jag har haft ett jobb att gå till. Jag har mött så många underbara människor. Jag har haft ett bra mående. 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Jag önskar att jag rest mer utanför Sveriges gränser. Men det kommer.. 

 

Favoritprogram på TV

Jag har knappt tittat på tv.. Så jag vet verkligen inte. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

På själva födelsedagen så var det power meet här i Västerås. Så min familj var här. Vi åt smörgåstårta med min faster och hennes man. Drack cider och drog ut på Sjökrogen och festade! 
Helgen efter festade jag med mina vänner. Betty rakade min sidecut jättekort, vi drack, skrattade, dansade röven av oss på Sjökrogen. Rutan till porten här hemma blev också sönderslagen.. Riktigt vild kväll! 

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?

Jeans, skjorta och fluga. Det har definitivt varit favoriten i alla fall. Annars rätt blandat. 

 

Den bästa nya personen du träffade?

Jag kan inte säga en.. För jag har träffat många underbara personer under 2012. Men de som verkligen gjort avtryck är definitivt Hudik, Erika och Leena. 

 

Vad önskar du ska hända 2013?

Jag önskar att saker blir som jag vill. Att vissa saker inte är förlorade. Men också att jag får behålla mitt mående precis som det är. Att jag kommer vara glad. Att jag, Sara och Chokko åker ner till Tyskland i apil och har det awesome! Jag hoppas att P!nks konsert kommer vara underbar! Att sommaren blir lång, varm och solig. 

 

 

Du brukade lysa upp alla rum du gick igenom.

Sådär, då har jag varit på vårdcentralen. Fick inga tabletter eller så. De skulle göra en odling på mina prover. Så skulle jag ringa min egen vårdcentral på måndag. Skönt om jag slipper tabletter helt faktiskt. Det är bara drygt att försöka minnas när man ska ta dem. 
 
Efter besöket där så åkte jag ut till Erikslund. Köpte lite bubbel till imorgon. Om vi dricker det på tåget eller när vi kommer fram till hotellet, ja det får vi se. Kanske är lite för tidigt att ta ett glas mousserande halv 9 på morgonen. 
 
Nu sitter jag fastgjuten på en stor kudde på golvet. Har fixat med lite tvätt, men sen fastnade jag här. Jag borde städa och framförallt packa! 
 

It's okey not to be okey.

Det blev inte så många timmar på jobbet idag. Hann göra en order, sen var jag tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen. Så nu har jag fått en tid på Oxbacken kl 18:30. Men det var lika bra! Så jag hinner kolla upp detta innan jag åker imorgon. Söta Sara och hennes pappa var så snälla att de hämtade mig från jobbet! Schyst! 
 
Plötsligt fick jag massa tid att fixa inför imorgon också. Om jag nu ändå ska vara hemma resten av kvällen, så kan jag passa på att städa lite. Om jag orkar. Har banne mig ont.. 
 

Du har valt slitstarka skor.

Ligger i sängen och lyssnar på musik och funderar. Livet är kort och man bör ta vara på det. Man vet aldrig när saker och ting ändras. Jag mår bra och tycker om mitt liv. Vännerna är underbara, jag älskar min familj, har ett välbetalt jobb, bor i en fin lägenhet, känner mig stark, är en överlag frisk människa. Ändå så kan jag inte komma ifrån att jag har en liten gnagande känsla i magen.
Jag trodde att mitt hjärta skulle stanna idag på jobbet. Musiken slutade spela och byttes ut mot min dånande ringsignal. Plockade upp telefonen, och trots att jag bett henne att ringa mig, så blev jag paff över att se hennes namn på displayen. 18 dagar sen jag pratade med henne senast. Det var lite konstigt att höra hennes röst. Men samtidigt bra.

Jag undrar vem som har makten i sin hand.. Om det går att rätta till saker som blivit fel.

Ta inte detta inlägg på fel sätt. Mår som sagt bra. Bara lite nattliga funderingar. Inget mer med det.
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik i mörkret. Imorgon blir det att kliva upp tidigt, så jag hinner allt som ska göras innan jag ska jobba!

Gravity is letting go of me tonight.

Jag mår så himla bra och är så glad! 
Vill nypa mig i armen för att se om jag inte bara drömmer, för just nu är livet lite för bra för att vara sant. 
Jag har verkligen massor av riktigt bra vänner. 
De senaste dagarna har varit så himla roliga och bra. I lördags så blev det middag och vin med Stefan. Vi rökte vattenpipa och bara satt och snackade. Sen drog vi till Slow down och drack Jinx. Efter det gick vi hem till Moa-Hanna, där även Erika var och en ny bekantskap vid namn Yeimy. De spelade monopol medan jag satt och roade mig på Erikas bekostad. Klockan blev mycket så jag, Stefan och Yeimy drog hem till mig för lite chill bara. Tror inte vi somnade förrän 5-6 på morgonen. 
Nyårsafton blev en riktig kanonkväll den också! Den började med att jag och Suzette åt trerätters hemma hos henne. Räkcocktail till förrätt, potatisgratäng och ugnstekt fläskfilé till varmrätt, sen skulle vi ha ätit chokladmousse till efterrätt, men det gick inte i oss. 
När vi ätit och gjort oss klara så kom Stefan, så gick vi iväg till nyårsfesten som var hemma hos Jennie och Jessica. Var en skön blandning av folk där. Träffade gamla och nya bekanta. Hade det riktigt roligt! 
Vid 12-slaget gick vi ut och kikade på raketer. Sen fortsatte festen till efter 3 någon gång. Det skrattades, pratades och gavs nyårslöften. Jag var hemma och däckade på soffan vid kl 5. 
Tack ALLA inblandade för en riktig kanonnyårsafton! Jag känner mig verkligen varm in i själen, är omgiven av så fina människor. 
 
Nu är det bara jobb två dagar som gäller. Sen på fredag så åker jag, Mikaela, Suzette och Sara ner till Göteborg! Det kommer bli helt underbart. Skämmas bort med hotell och mysiga hotellfrukostar. Träffa nya människor. Festa och fira Beatrix som idag fyller hela 20 år. Grattis fina vännen! 
 
Dags att sova om jag ska orka pumpa 1 ton i timmen imorgon! 
 
Gott nytt 2013 snyggingar! 
 
 

RSS 2.0