Förvånad.

Är väldigt förvånad över hur märkligt vissa personer beter sig. Vissa som visat väldigt fina och bra sidor. Men som plötsligt bara kan vända. Säger man att man är någons vän, så betyder det väldigt mycket för mig i alla fall. Men vissa har den där förmånan att bara kunna kasta bort sina vänner. Tråkigt. Men då är de väl antagligen inte äkta vänner.

Dödens död.

Min själ känns död idag. Jag önskar att det gällde min kropp med. Jag vet att jag är dum i huvudet som önskar att jag försvann. Men jag skulle lätt kunna byta plats med någon som verkligen har ett rikt liv framför sig, om den låg på dödsbädden.
För mitt liv känns inte alls värt. Idag slog det mig hårdare än hittills vad jag förlorat.
Sättet hur hon tittade på mig. Kändes som att hennes blick dött. Som att alla känslor som någonsin funnits bakom vackra ögon och en leende mun inte existerar mer. Och jag kom på att min flickvän faktiskt är borta. På riktigt.
Jag såg i hennes blick att hon försvunnit. Jag är inte hennes och hon är inte min längre. Det är förödande. För det betyder att det inte finns någon framtid mer.
Jag är inte glad och vet inte om jag någonsin blir lycklig igen. För detta känns på ett helt annat sätt än vad de gjort innan.
Nu har jag tappat fotfäste totalt.

Jag vill inte att någon ska hjälpa mig upp. Jag vill att någon gräver en djup grop och slänger ner mig där och låter mig ruttna bort.

Hej negativitet.

God morgon.

Jag kan säga god morgon idag och faktiskt mena det! Vaknade helt utan ångest.
Det är dag 20 idag. Vilket möjligtvis betyder att den fysiska smärtan är påväg bort. Om det är 21 dagar som gäller så.

Igårkväll smsade jag bort nästan hela kvällen med en ny bekantskap. En väldigt fin människa.
Hon fick mig att glömma allt det jobbiga för stunden.
Jag är glad att hon dykt upp i mitt liv.

Så idag känner jag mig lättare på något vis. Jag vet att saker och ting är jobbiga. Men vad vore livet om det inte är tufft ibland.
Innerst inne vet jag att jag kommer hitta tillbaka till glada jag igen.
Och gör jag det med hjälp av fina människor så är det bara en bonus.

Jag lyssnar på Robyns låt Indestructible på högsta volym minst en gång om dagen. Och orden; I'm gonna love you like I've never been hurt before. I'm gonna love you like I'm Indestructible. De orden kommer jag säga till någon en dag.
Kärleken väntar på mig där ute. Så fort jag lyckats släppa de förflutna så står framtiden bakom nästa dörr. Och jag är otroligt spänd på att få öppna den.

Gråa söndag.

Egentligen har nog inte denna söndag varit speciellt grå. Men jag sov bort alla soltimmar. För det gör för ont att leva i denna verklighet. Det är lättare att bara somna och försvinna för ett tag. Drömde dock mardrömmar om S och D som vanligt..
Jag är så rädd för hur livet ska kännas när hon officiellt har flyttat. Då är det verkligen över på riktigt. Då finns inte Frida och Sandra mer. Vi kommer distansera oss från varandra och leva vidare med varsitt liv.
Hur fan kunde det bli såhär? Två personer som älskar varandra så innerligt ska väl inte behöva leva utan varandra? Det är bara totalt sinnessjukt. Framtiden som var så otroligt nära. Nu känns det inte som att jag har en framtid längre. Allt känns bara onödigt. Jag vill inte göra något längre. Jag ler för att jag måste le. Men i mitt hjärta är det bara sorg.
När tidigare förhållanden tagit slut så har jag accepterat det rätt snabbt och gått vidare. För jag har vetat att det ändå aldrig skulle fungerat.
Men jag vet inte hur jag någonsin ska kunna släppa Sandra. Det är henne jag lever för. Det finns ingen i världen som jag älskar så som henne. Jag hade verkligen hittat den största kärleken i livet. Sen slits den bara ifrån mig.
Hur ska jag kunna acceptera det? Mitt liv är inget liv utan henne. Ändå måste jag leva det. Om jag inte dör av hjärtesorg snart.

The one.

Det slår mig hela tiden. Varje sekund. Att jag ser henne som the one. Personen som jag ser mig själv gifta mig med, skaffa barn med och åldras med. Det är i mitt huvud hela tiden. Framtiden spelas upp som en film.
Sen inser jag. Att jag kommer aldrig få vara med the one. Jag kommer aldrig få leva ett lyckligt liv med personen som jag värdesätter högst på denna jord. Hon som får mig att andas. Som gav mitt liv en helt ny mening.
Redan efter första helgen vi hade träffats så visste vi att detta var början på en otrolig kärlekssaga. Det är just vad det är nu. Endast en saga. En fantasi som jag så otroligt gärna hade haft som min verklighet.
Hur lever man vidare sitt liv utan personen som man är menad att vara med? Det känns som en total omöjlighet.
Jag kan dränka mig själv i hur mycket olika saker jag bara kan.

Men faktum kvarstår, jag är kär i en omöjlighet.

Ångest till tusen.

Idag är det en enorm ångestdag. Jag misslyckades med något som jag verkligen ville lyckas med! Jag hade taggat för att gå till jobbet idag. Jag ville verkligen. Men sömnen ville inte alls infinna sig i natt. Vågade inte ta lugnande heller för jag blir helt utslagen av det dagen efter. Så jag försökte verkligen somna av mig själv. Men det gick inte. Kroppen och huvudet var alldeles uppe i varv. Jag låg bara och tänkte på hur snurrigt livet känns. Hur lycklig jag nyss var. När jag hade min underbara flickvän vid min sida. Sen förvandlades allt till den värsta mardröm jag någonsin upplevt.
Jag lever i denna mardröm varje dag. Hur mycket jag än försöker nypa mig själv i armen så är jag fast i detta. Kan inte ta mig ur det.
Så ja, när klockan var 6 och jag fortfarande inte somnat så ringde jag jobbet och sjukanmälde mig. Det fanns ingen chans att jag skulle vara kapabel till att jobba.
Jag har sån ångest över att jag verkligen ville, men inte klarar att jobba. Det tar hårt på mig.
Denna breakup har verkligen förstört mig totalt. Och den förstör allt runtomkring.
Det är tur att jag har ett hem fortfarande i alla fall. Känns som att det är de enda jag har.

Hur ska jag någonsin orka igen? Hur ska jag ta mig upp från denna avgrund?

Born to die.

Alla människor föds på grund av en mening. Jag känner i djupet av mitt hjärta att min mening var att få säga till Sandra att jag älskar henne. Jag trodde att jag skulle få göra det varje dag för resten av mitt liv. Jag kan inte förstå varför jag skulle träffa henne om kärleken ändå skulle dö.
Som Lana del rey sjunger "You and I we were born to die". Är det så. Kom vår kärlek till bara för att den sen skulle dö. Vad var meningen med det?
Vad är meningen med att jag ska ligga i min säng och gråta hela natten och sakna mitt livs kärlek? Jag kan inte förstå det!!
Varför ska jag ligga här totalt jävla knäckt medan hon ligger tätt intill en annan människa?

Varje jävla sekund så saknar jag min flickvän. Jag orkar knappt stå. Mitt hjärta slår inte lika fort som det brukar. Det känns som att hela min existens sakta slocknar. Det finns inget bränsle som kan hålla lågan vid liv. Jag dör ut. Livsgnistan har försvunnit.
Jag gav mitt hjärta och själ till henne. Hon blev anledningen till att jag vaknade på morgonen. Hon fick livets klocka att ticka vidare.
Nu har allt stannat. Och jag vet inte hur jag ska överleva.
Livet med henne var den allra största självklarhet jag någonsin känt. Livet är för kort för att slösas bort. Jag hittade hon jag ville dela resten av detta liv med.
Nu vet jag att jag kommer vara halv för evigt. Jag kommer dö utan hennes hand i min.
Kommer gå genom detta liv och för alltid känna ånger.
Jag vill inte dö och känna att jag inte gjorde allt jag ville.
Men jag måste. För allt jag ville var att dela mitt liv med mitt livs kärlek.
Livet blir inte samma sak utan henne.

Jag är halv. För alltid.

Officiellt utbytt.

När det väl känns bra. När vi haft några bra timmar tillsammans. Och avslutar det på ett fint sätt. Vi kan smsa och ringa utan otrevligheter. Så händer detta.
Jag blir slagen rakt i magen med vad som känns som ett baseballträ. Tappar luften och faller ännu en gång till marken.
Jag har stått rakryggad hela dagen och faktiskt kunnat skratta och må bra.
Men så trycks deras fredagsmys upp i mitt ansikte. Hon är nu någon annans "babe". Inte min.
Våra mysiga kvällar har bytts ut till deras.
Jag är utbytt. Min varma säng dög inte längre. Så sakta men säkert kröp hon ur den och raka vägen in i nästa säng.
Jag har sagt att jag inte ska skriva något elakt om Sandra här. Det tänker jag inte heller. Sanningen är inte skitsnack. Sanningen är inte elak. Sanningen är sanningen. Och sanningen är att hon gått vidare.
Fick höra orden idag "jag har en ny". Ja det har du definitivt. Allt som lovades mig var tomma ord. Sånt som bara ska sägas i ett förhållande.
Önskar att du aldrig fått mig att lita på ditt ord.
Fem dagar innan du gjorde slut så trodde jag fortfarande på ditt evighetssnack. Jag trodde på vårt bebisplanerande.
Fem dagar senare existerade ingenting längre.
Nu är jag endast ett ex som alla andra. Som står och gapar.
Medan du kryper ner bredvid en varm kropp på nätterna så ligger jag och tittar på våra ringar och gråter tills det inte finns några tårar kvar.

Du dödar mig mer och mer varje dag. Och jag är livrädd för att jag snart ska dö av ett brustet hjärta.

Lägg din arm omkring min hals så att du är nära.

Haft sovsällskap två nätter nu. Det är lite lättare då. Lättare att somna och vakna. Fast vi gått och lagt oss typ kl 03 så vaknar jag ändå i rätt bra tid.
Jag är glad över att den här personen dykt upp i mitt liv igen. Hon kom i exakt rätt tid.
Skönt att ha en person som jag känner att jag lätt kan ringa när jag mår dåligt.

Hon har gått hem nu.
Smärtan i magen kommer på en gång. Tankarna rusar. Det blir som etr brus i hela huvudet. Jag blev lämnad av min största kärlek i livet. Vet inte hur eller när den smärtan ska försvinna. Eller i alla fall avta lite. Just nu känns det som att jag kommer vara ledsen resten av mitt liv. Kommer alltid känna att någon saknas. För det kommer det ju alltid göra. Min fru, hon är borta för alltid. Vem kommer någonsin lyckas ta upp hennes plats i mitt hjärta? Det känns som en total omöjlighet.
Hon var ju Den. Av alla jag träffat så var hon den som hade allt jag sökte. Jag gav henne mig till 100%.
I min familj är vi superprivata med julen. Den är liksom bara vi fem. Ingen har kommit och firat jul med oss. Men jag anslöt Sandra till vår familj. Hon var den första utomstående som fick ta del av våra traditioner. Hon fick vara med för jag var stensäker på att detta skulle hålla. Min familj tog in henne med öppna armar.
Min mamma har haft svårt med mina tidigare flickvänner för de kom och gick. Så det var svårt för henne att ta in dem. Sandra tog hon in. Sandra blev en del av min familj. De trodde på oss och stöttade oss till 100%.
Jag skäms nu. Skäms över att jag lät henne ta del av allt.
Mår illa över hur stor plats hon fick ta.
Men är det vad man tror, äkta kärlek, så ger man allt.

Allt var inte nog. Jag vet inte vad hon söker i livet. Men att få allt. Kärlek, lycka, en fru, barn. Det räckte tydligen inte.
Känner mig utbytt och otillräcklig. För hur kunde jag vara rillräcklig? Då hade detta aldrig hänt.

Morgonrutin.

Varje morgon när jag vaknar är det som att en elefant sätter sig på mitt bröst. Jag kommer till medvetande och inser alltihop. Om och om igen. Jag hamnar i chockläge. Får svälja min gråt för att inte bryta samman totalt. Jag tänker på allt som slitits ifrån mig. Min framtid, mitt hjärta, mitt liv. Känns som att jag ska sluta andas. För det är sån enorm smärta i hela kroppen. Jag vrider mig i panik. Mina ögon svider. Min själ skrumpnar sönder.
Känner mig som en äcklig tvättsvamp som någon vrider ur, hårt. Så smutsig och äcklig stoppas jag gång på gång ner i avloppsvatten. Försöker andas mellan varven. Men det känns som att jag inte hinner. Finner en gnutta hopp varje gång jag lyfts upp ur spannen. Lika snabbt trycks jag under vatten igen. Mitt inre druknar av tårar som jag gång på gång sväljer.
Jag är livrädd för livet och vill inte öppna mina ögon på morgonen. Jag vill fortsätta blunda och låtsas som att jag ligger i rätt rum. Som att det bara är att sträcka ut en arm så är Hon där bredvid. Att jag när som helst kan flytta mig närmre och andas in doften från hennes hår. Att jag kan smaka på hennes läppar när jag vill. Röra mina fingrar över hennes vackra kropp.
Tillslut har jag intalat mig att det är sanningen, så jag öppnar försiktigt mina ögon. Slås av chocken. Varje gång. Det är som att jag verkligen ser mig själv utifrån, hur jag kastas, brutalt, tillbaka in i mitt liv.
 
Jag är tom. Ännu en gång är jag totalt tom. Detta är mitt liv. Hur stört och konstigt det än känns, så är detta mitt liv.
 
 

Som att vi inte existerat.

Alla bilder som jag själv lagt upp på mig och Sandra på facebook är nu borttagna.
Försökte att inte kolla kommentarerna för mycket. Inte titta vad jag själv skrivit för beskrivning till bilderna.
Utan bara radera dem. Allihop.
Jag är fortfarande taggad i bilder med Sandra som andra lagt ut.
Men alla bilder som jag hade lagt upp är nu borta. Helt och hållet.
Jag behöver inte de där bilderna längre.

Hur ska det någonsin gå?

Jag blir så enormt jävla ledsen för våra djurs skull. Vi skaffade dem för att ge dem ett tryggt och varaktigt hem. När vi fick reda på att Ri redan bott i tre hem innan så sa vi att vi aldrig skulle utsätta honom för något sånt igen. Men det är just det vi gör nu. Djuren kommer att kastas mellan mitt och Sandras hem. Ri kommer aldrig någonsin kunna bli en trygg hund. Det gör mig så jävla ledsen! För detta är så själviskt. Saken är den att en av oss kan inte ha djuren på heltid heller. Vi kommer behöva hjälp med hundvakt mycket oftare nu också. Det gör verkligen ont i mig varje gång Ri sitter i ett hörn och skakar för att någon av oss höjer rösten. Att han sover otroligt dåligt om nätterna för han är så van vid att vi båda ligger i sängen. Han känner av att allt är fel. Jag vet inte om Zoe påverkas så mycket. Hon är ju en katt. Men jag vet att hon kommer påverkas om hon en gång i veckan ska behöva byta hem.
Detta är inte ett dugg rättvist mot dem, men det skulle aldrig i livet vara rätt att sälja Ri vidare heller.
Vi gjorde ett val båda två att ge dem det bästa liv möjigt. Men jag vill inte ha djuren själv. Det är ett för stort lass att bära! Jag orkar inte det. Samtidigt orkar inte Sandra heller det.
Jag känner mig totalt maktlös inför situationen. Jag bara gråter och gråter för jag hatar att vi gör detta mot våra djur.
Jag orkar inte ta hand om dem..... En katt är en sak. Men en hund kräver så mycket mer. Jag vill inte förlora dem. Men jag är inte det bästa hemmet för dem. Inte Sandra heller.
Det gör mig förkrossad!

The one.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.
 
Det kanske ser dramatiskt ut, från ert perspektiv. Men detta är mitt sätt att sörja. Att sörja personen som inte finns längre.
 
 

The truth can't bare the sunshine.

När jag vaknade imorse så visste jag att jag vaknade till en värld där Hon inte existerar längre. Jag vet att hon är död för mig. Det känns så jävla sorgligt. Jag hann aldrig säga adjö till den fina människan som jag älskade och var så otroligt kär i. Jag gråter inte för att jag saknar den fysiska människan som är livs levande. Jag gråter av sorg att den underbara, ärliga, genuina och vackra människa jag älskade, nu är borta.
Men jag tror att det är lättare att gå vidare om en person är död än att den finns där och påminner om allt fint.
Jag kommer bära med mig en hel del minnen som jag kan le åt. Men jag kommer aldrig någonsin kunna le åt henne igen.

Hur livs levande hon är må vara fysiskt. Så finns inte min framtida fru kvar.
Jag begravde dig igår. Och idag ska jag sörja din bortgång.

You've gotta get up and try, and try, and try.

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try, and try, and try
 

De där textraderna är fortfarande så jävla sanna, sen första gången jag hörde dem har de haft en speciell plats i mitt hjärta. Jag tänker verkligen leva efter det. Visst jag blev jävligt bränd, men jag kommer inte att dö. Jag är så mycket starkare nu än vad jag någonsin varit. Jag skrev igår att jag ångrar det senaste året, men egentligen är jag nog glad. Jag har lärt mig en massa nyttiga saker som jag kan ta med mig i livet. Jag vet vad man ska och inte ska göra. Både när det gäller mig själv och andra.
Jag kan verkligen stå för den människan jag är idag. Jag är så glad och nöjd över vem jag är. Jag kan hata mitt liv, visst. Men saknaden har övergått i en slags ilska som i sin tur ger mig styrka. Vilket gör att jag vet att jag tillslut kommer få det liv jag vill leva. Jag lever inte det livet nu, absolut inte.
Men jag ska fokusera på mig nu, på vad jag behöver för att må bra. Ska omge mig med gamla och nya vänner. Göra alla de där sakerna som jag vill göra.
Livet är tufft, och det är okej att det är det ett tag. Så länge jag har mål att sträva efter.
 
Nu ska jag unna mig en god natts sömn! Så jag orkar göra bra saker imorgon.
 
 

Wanna fly away.

Lösenordsskyddat inlägg.

Smärta.

Detta har varit en dag av otrolig smärta. Haft sån sjuk ångest hela dagen. Fått knapra lugnande och försökt sova bort en del tid. För jag orkar inte vara vaken och leva i mitt liv en hel dag. Det är för smärtsamt. Tänk om jag ändå kunde få en liten glimt av framtiden. Om jag kunde se när jag säger ja till min framtida fru. Eller se mitt framtida barn sträcka sin lilla hand mot min. Då skulle jag kunna känna lite hopp igen. Men jag har gett upp allt. Jag fejkar mina leenden fast jag egentligen bara vill gråta HELA tiden. Jag har förlorat min självklara framtid. Som jag sagt innan, jag hatar mitt liv nu.
Sandra är borta för alltid. Och jag vet inte hur jag ska möta framtiden utan henne vid min sida.
Jag är ensam nu.

Hur?

Varje jävla dag vaknar jag upp med den där känslan av att jag inte är nog.
För hur kan man vara nog om personen som man trodde att man skulle dela resten av sitt liv med plötsligt tappar känslorna för en. Jag har älskat varje sekund med henne. Min kärlek tar aldrig slut. Jag vill det, tro mig, men det går inte. Ibland blir jag arg då kan jag trycka bort kärleken för stunden. Men sen kommer allt över mig igen. Alla underbara stunder tillsammans. Sättet hur bara hon kunde titta på mig. Jag kände mig så älskad och speciell. Sen bara sa hon att hon inte är kär i mig mer. Det är det absolut hemskaste man någonsin kan få höra.
Det känns som att min själ har dött. Hon har tagit död på hela mitt inre. Framtiden var precis framför oss. Vi skulle haft vår drömfamilj om ett år. Vi hade börjat berätta de lite smått för några. Att vi hade dessa planer. Sen gick allt sönder i småbitar. Och jag står här ensam. Med våra ringar. Och undrar hur detta kunde ske. Hur känslor bara kan dö. När mina är så otroligt starka.

Hur ska jag kunna börja om? Hur ska jag någonsin kunna bli kär i någon annan? När jag redan är kär i den jag vill vara kär i för resten av mitt liv...

The only one.

ÅH HELVETES JÄVLA SKIT!!!!
Jag blir så äckligt jävla förbannad. Varför kan inte Jag få den jag vill för?! VAAAA?! Varför ska livet vara så jävla orättvist för mig? Varför ska jag behöva gå med ett äckligt jävla krossat hjärta för?
Nej fan! Åt helvete med allt. Jag orkar inte. Blir så jävla förbannad. Faktiskt. För det är fan inte rättvist. Jag har verkligen blivit en människa som jag älskar. En person som är fantastisk. Men nej, duger det eller?
En jävla hög av skit ska man visst vara. Då funkar det.
 
Jag är fan bra! Varför räcker det inte för????!!

Försvinn.

Jag har precis gett upp mitt livs kärlek. Okej. Livet kan dra åt helvete.
Hejdå.
 

Ett steg fram.

Försöker att ta mig framåt. När jag får höra meningar som "tänker varken ge dig förhoppningar eller inte". Då snurrar allt på högvarv. Jag vet inte vad jag ska tänka eller tro. Jag hoppas så mycket.

Att "flytta" idag var hemskt! Jag bor numera i gästrummet.. Känns så jävla sjukt. Hur kunde allt detta hända? Jag bor i vår lägenhet. Lägenheten vi skaffade för att vi så småning om skulle skaffa barn. Gästrummet skulle bli en fin liten barnkammare. Där vi skulle ha en gungstol som Sandra kunde sitta i och amma vårt barn. Medan jag skulle sitta i en fotölj bredvid och vi skulle berätta om våra respektive dagar. Nu känner jag mig plötsligt som någon inneboende som fått gästrummet. Jag är fortfarande i chock. Vart är min flickvän någonstans? I mitt hjärta finns hon lika starkt som innan. Men fysiskt. Vart är hon?
Jag saknar att krypa ner bredvid henne på nätterna. Djuren kommer och lägger sig tryggt hos oss. När jag vaknar så är hon det första jag ser. Lyckan som känns i hjärtat när hon ler mot mig. Hela hennes existens gjorde mig så lugn och harmonisk.
 
Nu är allt bara FEL! F.E.L. Fel fel fel! FEL!
Jag ska börja sova i gästrummet i min säng, medan hon ska köpa en säng och sova i vårt sovrum, djuren är ängsliga, Ri skäller och morrar hela tiden, jag känner mig stressad, har ont i magen hela tiden, vi försöker undvika varandra, när vi smsar så känns det bara hemskt, för det är så mycket mer jag vill skriva, men jag måste hindra mig, hon är i Sthlm nu och om det varit som vanligt så hade hon ringt mig ikväll och vi hade skrattat bort massa tid, men jag sitter här ensam i lägenheten och tänker på allt mitt hjärta saknar. Saknar min flickvän, sambo, fästmö.
Vad är vi nu? Kombos? Jag vet inte.
Det enda jag vet är att detta är så jävla fel som det bara kan bli. Universum är helt fel. FEL!
 
Jag borde börja packa inför Sundsvall nu..

Throwback thursday

Idag är det throwback thursday, då får man lov att minnas det som varit. Suttit och kikat igenom min blogg igen. Finns så mycket fint att läsa från det senaste året.
Hittade inlägget från vår förlovning.
 
"Nu är jag förlovad för första gången i mitt liv (på riktigt). Känns jättebra! För jag vet ju att detta är personen jag kommer spendera resten av mitt liv med. Jag bara känner en sån innerlig kärlek för henne.
I tisdags åkte vi till Stockholms skärgård. Låg på klipporna hela dagen och bara njöt av solskenet och av varandra. Efteråt så trodde jag att Sandra skulle möta upp en snubbe på Medis för att köpa nått från blocket. Godtroget så följer jag med henne. Efter ett tag så frågar jag om vi inte är framme snart.. Några meter längre fram stannar hon och säger; Nu är vi! Jag tittar åt sidan och vi står precis utanför Scandic hotell. Vi checkar in. Och på rummet så har hon fixat så det står vackra rosor. Blev väldigt rörd över hennes omtanke. Sen fixade vi i ordning oss och tog en promenad genom gamla stan. Avslutade promenaden med att äta på restaurang Riktigt bortskämd blev jag.
Sen tog vi oss tillbaka till hotellet och somnade i varandras armar.
Åh vad jag älskar min vackra flickvän!"

Alltså.. Jag känner sån lycka och sån enorm sorg när jag läser det där. Men jag kommer aldrig någonsin ångra något av det vackra som varit. 
 
 
 

Börja sluta tro och låta vansinnet gro.

Nejdå, inget vansinne från min sida, eller? Ibland känner jag mig lite sjuk i huvudet dock.
Känner mig glad, ledsen, arg, hoppfull, besviken, fri, fångad, uppåt, bestört. Alla känslor på en och samma gång i intervaller. Det är som vågor som sveper genom min kropp. Önskar att jag hade en sor fjärilshov så jag kunde fånga någon känsla. Men jag blir så rädd för att fånga fel känsla. Jag mår hellre såhär, absolut förvirrad. Än att bara må dåligt.
Jag känner en tilltro till att hjärtan som hör samman finner vägen tillbaka. Men det kommer inte fungera om jag är den enda som tror så. Så borde jag tvinga mig själv att ge upp? Jag vet inte det..
Borde jag kanske säga till mig själv "Frida, du är singel nu, ge dig ut i världen och upptäck allt!"
Ja, jag kanske borde. Men all moral och sans säger, nej skriker, NEJ!
För jag är inte den som bara ger upp och ger mig av. Jag är hon som kämpar! Jag fajtas till sista blodsdroppen. Skulle jag tillslut förlora helt. Då vet jag i alla fall att jag gav allt. Och om allt inte räcker. Då är det i alla fall inte mig det är fel på. För jag vet att jag är en bra människa. Jag vet att jag kommer göra en människa otroligt glad en dag.
 
.. Och jag vet vem jag hoppas på att göra lycklig.

Lättare sagt än gjort.

Folk säger "Varför lägger du ner så mycket tid och energi på en person som uppenbarligen inte vill ha dig, som inte är kär i dig, som går vidare med sitt liv."
Då säger jag, kort och gott, kärlek.
Kärleken jag känner i mitt hjärta är starkare än någonting hon säger. Jag kanske är dum i huvudet som trånar efter en person som visar klart och tydligt att jag inte är nått för henne. Men hur stänger man bara av sina känslor?
När jag gått hos psykolog tidigare så har de beundrat mig för att jag har så nära till mina känslor och för att jag är så självmedveten. Jag vet vad jag mår bra av och vad jag inte mår bra av.
Just nu mår jag bra av att fortsätta vara kär. För det är vad jag är. Det kan ingen ta ifrån mig. Jag är inte en människa som stänger av. För gjorde jag det så skulle jag inte vara sann mot mig själv. Det viktigaste jag har just nu är min egen sanning. I allt virrvarr av förvirring från henne, så vet jag i alla fall vart jag har mig själv.
Jag slutar inte plötsligt känna. Jag känner starkare än någonsin. Det vet hon. Hon vet att jag älskar henne och är kär i henne. Det är nuet. Vad som väntar en annan dag, det vet ingen. Inte ens jag själv.

Det första kalla regnet.

Såna här kvällar gillar jag. När jag inte hinner tänka. För det bara plingar överallt! Facebook-chatten, sms, KiK, badoo, qx. Det är bra. Jag blir okuperad och den där klumpen i magen kan försvinna för en liten stund, eller försvinner gör den väl aldrig. Men den känns inte av på samma sätt.
En person jag inte haft kontakt med sen i somras hörde av sig idag. Jag blev så otroligt glad! För jag har saknat att ha henne i mitt liv. De där nätterna som vi bara satt på soffan och pratade sönder förrförra hösten, det var bra. Jag behöver mer sånt nu. Jag behöver fokus. Fokus på mig själv och människor som ger mig energi. Såna jag tycker om och inte skulle kunna säga ett elakt ord om.

Tack för att ni finns där. Alla ni underbara människor.

Ett år sen.

För nästan precis ett år sen så skrev jag detta blogginlägg. Då hade jag endast träffat Sandra under en helg. Men kände redan då såhär starkt.

"Det har klivit in en helt underbar människa i mitt liv. Väldigt oväntat och jag var motsträvig till det från början. Vad hade hon att erbjuda mig liksom? Jag kände inte ens att energin fanns till att lära känna någon. 
Men så stod hon bara där helt plötsligt. Jag skrattade nervöst och hade diskvatten över hela händerna och sa att jag inte kunde ge henne en kram, men hon gav mig en varm kram ändå. 
Hela den helgen var underbar. Hon slog ner som en jäkla blixt i mitt liv. Med en massa energi, lycka och skratt. 
Sen dess har jag varit fast! Jag tänker på henne konstant, saknar henne, drömmer om henne. Så fort jag hör hennes röst så blir jag alldeles varm i kroppen. 
Ibland bara vet man, när något är början på något riktigt bra. Då känns det, i hela kroppen. 
Det är som pirrande vårkänslor. Det finns inte någon eller något som kan ta bort vad jag känner just nu. Längtan och lycka. 
Och om 50 timmar får jag träffa världens mest underbara människa igen. Jag ska ta vara på varje liten sekund med henne. Jag ska lyssna varsamt när hon pratar, jag ska dra in hennes doft med djupa andetag, jag ska hålla hennes hand hårt, jag ska kyssa hennes läppar ömt."

Hittade ett till.

"Den här senaste veckan har varit fantastisk. Jag trodde aldrig att jag skulle finna den största kärleken i världen i en liten fin skåne-brud, bosatt i Göteborg. Men det har jag gjort. Jag har fallit som en hög tall, PANG så har jag fallit til marken. Känslan i magen när jag föll var otroligt. Allt i kroppen vände sig i skräckblandad förtjusning. 
Men det är som att jag varit där uppe och hela tiden känt lite svindel inför livet. Stått där utan att våga vidröra mark. Men så fann jag Henne, och det fanns inget annat alternativ än att bara bli total golvad. 
Att vara kär på riktigt, det är en fantastisk känsla. Inget kommer kunna slita oss isär. Inte ens avståndet. För hur långt det än är mellan oss så har mitt hjärta smält samman med hennes. 
Jag känner pulsen i kroppen, en känsla av att vara mer levande än vad jag någonsin varit förut.

Jag vet att detta är början på den största kärlekshistoria jag varit med om."

Det där är verkligen kärlek.

Baby you're beautiful.

Känslan att vakna upp med ont i magen.
Jag har sovit så sjukt dåligt i natt. Ri har varit orolig och varit uppe massa gånger och skällt och morrat. Zoe började supertidigt med att trampa på mitt ansikte. Efter mycket om och men så lyckades jag tillslut somna om en stund. Drömde en fin dröm. Vaknade och sträckte ut armen för att hålla om min flickvän. Vaknade till ordentligt och fick en klump i magen och insåg hela sanningen. Det finns ingen flickvän mer. Hon jag älskar sov inte i vår säng i natt. Utan någon helt annan stans.
Det gör så ont i mig, alltihop. Att behöva vara utan den jag är kär i. Det är ju vansinne!! Hela universum känns helt i obalans just nu. Som att inget är rätt och riktigt. Allt är bara fel, fel, fel!
Jag blir förvirrad och rädd, hur kan det vara såhär orättvist? Hur kan det vara så att jag gett mitt hjärta till en människa till 100% för en gångs skull. Men inte ens det räcker. Det räcker inte för att hon ska finna styrka och mod igen. Om inte ens kärlek kan laga saker och ting, då tappar jag hoppet på allt. Då känns det som att världen lika gärna kan brinna upp idag.
 
MEN, jag ska inte tappa hoppet. Det är verkligen det sista jag har. Hoppet är det som värmer min säng på natten, det som får mig att orka slå upp ögonen på morgonen, det som pushar mig till att inte stanna totalt.
Jag är realistisk samtidigt som jag är en jäkla optimist. För jag vet att de som är menade för varandra tillslut finner vägen tillbaka. Oavsett hur lång den är.

You're just like a pill.

Det är svårt att våga tro på de sagda orden. Att inte veta vad som försegår bakom stängda dörrar. Vem rör vem i en mörk natt. Vems andetag griper tag om vems nacke.
Är det naivt att tro det bästa, när allt annat talar för nedförsbacke? Jag vet verkligen inte. Jag vill tro på ärlighet och respekt, men jag är bara rädd.
För vem är ensam och vem är själv? Det är den stora frågan.
 
Nu ska jag snart stänga ner och sova. Men jag är livrädd för mardrömmar. När den vakna tiden varit så bra, så är jag rädd att falla ner i helvetetsgapet som finns i drömmarnas värld. Ibland är det lika obehagligt att må dåligt i sömn som i vaket tillstånd.
Jag ligger här alldeles ensam i min säng och ber om att få kärleken åter. Kanske hörs min vädjan om förlåtelse.
 
I mitt hjärta brinner glöden för dig.

You can run but you cannot hide.

Om 1 h så har jag klarat 24 h utan en enda tår. Tittade på Greys anatomy och även fast det var sorligt så kunde jag inte gråta. Jag tycker om när det inte går att bli ledsen, fast det är samtidigt jobbigt också.
Skulle jag träffa Sandra nu så skulle jag nog dock inte kunna hålla tillbaka. Satan vad jag saknar henne. Det är helt sjukt. Hennes närhet. Sättet hon tittar på mig med vackra ögon och leende mun. Så vill jag att någon ska titta på mig för resten av mitt liv. Hon är underbar. Trots allt så är hon verkligen allt för mig.
Jag kommer bära våra förlovningsringar i en kedja runt min hals så länge jag känner att det finns ett litet hopp.
Jag vill att hon ska må bra. Jag vill att hon ska finna sin styrka. Så som jag kämpar för att finna min igen. Jag vet att jag aldrig någonsin skulle svika henne igen om jag bara fick sätta tillbaka ringen på hennes finger. Det kanske inte sker inom en vecka, eller ens inom ett halvår, eller alls. Men jag hoppas. Och inom mig tror jag. För passionerad kärlek kastar man inte bort. Vi är två vilsna själar just nu. Men jag tror att våra vägar kommer mötas igen.
 
Jag älskar min fina Sandra.

Standing where you left me.

Powerdag idag!
Fixade i ordning mig och drog ner på gymmet och dödade mig själv ordentligt i en timme. Det var så jäkla skönt! Fick en helt ny slags energi.
Sen blev jag bortskämd med chailatte och supergod thaimat. Åt så mycket att jag nästan sprack. Men det behövdes nog. När jag väl kan äta så är det bara att ta tillfället i akt.
Blev en massa prat med trevligt sällskap.
 
Nu har jag precis kommit hem. Tog två lugnande när jag satt på bussen. För att minska risken för att börja må dåligt när jag väl kom hem. Tror det var väldigt bra. För nu sitter jag på soffan och är väldigt lugn. Blir serier hela kvällen lång.
Tack som fan för bra dagar och bra vänner!

Feels like home to me.

Ligger på sängen med varm katt på bröstet och gosig hund under täcket. De ger mig en liten trygghet för stunden. Jag kan sova oplågat nu. Sover hela nätterna utan att vakna. Det är otroligt skönt. Men beror kanske på att jag är ständigt trött också. Att få ordentligt med sömn hjälper mig i alla fall att må lite bättre. Det ger mig en grund att stå på. Nu måste jag finna lusten till att äta ordentligt också.Om jag lyckas hitta tillbaka till mig själv fysiskt, så vet jag att det psykiska blir bättre och lättare att hantera också.
En dag så blir det bra igen.
Om en stund ska jag iväg ner till gymmet och få ur mig lite frustration. Ska bli otroligt skönt! Sen hem till en vän och bara vara. Kan inte sitta i lägenheten och ruttna hela dagarna.
 
Ta tag i livet, innan livet tar tag i dig.

I was made for lovin' you.

Det är hemskt när man når sin botten. Då är man inget ankare längre, som bara ska ner dit för att hålla fast en båt och hjälpa den ifrån att driva bort. Nej då är man som ett stort stenblock som bara smäller hårt, rakt ner i botten.
Jag gjorde det idag. Det kändes som att mitt medvetande försvann för några minuter. Som att jag inte hade kontroll över vad jag gjorde. Plötsligt satt jag där med en stor bula i pannan och garderobsdörren var inslagen.
Jag fick en panikattack utan dess like.
Ibland blir jag livrädd över vart jag befinner mig just nu, men samtidigt är jag glad över att jag är så pass stark att jag vet att jag kan klara av panikattacker i längden. Just när de inträffar är det som att världen försvinner under mina fötter. Men när vett och sans återkommer så lär jag mig bara av situationen och tänker att det här får inte hända igen.
Jag behöver nå botten för att ta mig uppåt igen.

What are words?

Chris Medinas låt fick just en ny innebörd för mig. Har aldrig gillat den. Men nu går den rakt in i hjärtat.

Where every single promise I'll keep
Cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them

What are words
If they're only for good times
Then they're done

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

If you're not the one.

Tänk så ointresserad jag kan vara av andra människor. Inte på det mentala planet. Absolut inte. Men det ytliga. Just nu är det verkligen insidan som räknas. För jag kan inte ens se på andra människor utan att tycka deras utsida äcklar mig. Alltså missförstå mig inte, jag tycker att mina vänner och bekanta är jättefina. Men jag menar om någon försöker stöta på mig, jag blir typ arg när någon ens försöker. Typ försvinn från mig! Kan du inte se att jag är hjärtekrossad? Vad vill du mig?! Lite så. Jag tror att så länge som Sandra är den enda människan jag ens kan tillåta mig själv andas in i mina lungor så kommer jag inte vilja att någon ens ska röra vid mig. Jag har som ett kraftfält runt omkring mig som absolut ingen får komma nära. Om det inte gäller vänner och en kram. Men allt annat utöver det vill jag bara ska försvinna. Kommer de för nära kommer de få sig en jävla stöt och flyga flera hundra meter bort. Bye bye liksom.
 
Annars då?
Jo jag är mest väldigt trött. Hade ett energirus tidigare idag. Så jag fick lite vettigt gjort. Men sen så somnade jag igen. Vaknade och insåg att jag måste gå ut med Ri. Försöker verkligen att inte låta honom vänta mer än nödvändigt. Djuren kommer alltid vara prio ett. Om jag så skulle bli en total zombie så kommer de alltid få mat, vatten, kärlek och omtanke. Just nu är de det enda jag har. Så jag måste vårda dem ömt.
Jag har inte gråtit en enda tår idag. Kanske för att jag känner mig rätt så känslomässigt avtrubbad. Tänker på Sandra konstant, som vanligt, men jag tillåter mig inte beröras som jag brukar. Jag bara sitter och tänker, men det är som att det ändå inte går in i hjärtat. Det snurrar i hjärnan, men det är inte mer än så. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det är obehagligt att vara avtrubbad. Men jag är rätt säker på att det bara är tillfälligt. Snart ligger jag väl i fosterställning och skriker ut min smärta igen.
 
Helvetes liv.

Livet är underbart, med en sarkastisk bittersmak.

Jag varnar känsliga personer att inte läsa längre, om de tycker att det är jobbigt att läsa vissa saker.
 
Livet har fan skitit sig helt totalt. Jag står på en grund som är så ostabil att jag när som helst bara kan falla ihop. Jag mår inte bra av att vara jag just nu. Ser mig i spegeln och bara hatar allt. Hatar mig själv, vem jag är, vem jag varit. Jag blir äcklad och vill spy galla över min spegelbild. Jag ser ingen lycka i mina ögon längre. Det är som att gnistan bara brunnit ut. Några fåtal tillfällen så kan jag spela teater, då leker jag att jag befinner mig i någon annans liv. Där allt är bra. Men sekunder senare så förstår jag att allt är lögn. Så kastas jag snabbt tillbaka till min egen verklighet. En verklighet som jag fullkomligt hatar.
Det finns en sån skarp linje att man nästan kan ta på den. Lycka och olycka. För några veckor sen vällde lycka över mig. Jag var så exalterad över insemineringen, livet med Sandra, alla våra vackra stunder, kärleken fyllde hela min kropp, tog över min själ.
Sen slog det om. Allt jag älskade slets ifrån mig. Det var en stor jävla bulldozer som körde rakt över mig. Den kom från ingenstans. Trafikljuset sa; grön gubbe. Och jag gick som vanligt, men så krossades jag bara fullkomligt.
Om någon hade sagt till mig för en månad sen att detta skulle hända så hade jag bara skrattat den rakt upp i ansiktet. Jag hade aldrig trott att mitt livs kärlek någonsin skulle lämna mig. Ödesbetämda människor är så sammankopplade att deras hjärtan adrig kan skiljas åt.
Mitt slets ur kroppen på mig. Vener bara bröts sönder. Smärtan i bröstet. I hjärtat. I själen. Helt jävla sönderslagen till småbitar.
Jag vill inte hata mitt liv. Men jag gör verkligen det. För min framtid är borta. Framtiden om barn, radhus, kärlek, bröllop, gamla händer som fortfarande håller hårt om den andre. Det är borta. Det var så nära att jag nästan kunde nudda vid det. Sen när jag bara var någon milimeter ifrån så bara PANG så flög allt åt helvete. Det var som ett stort varuhus av bara porlinssaker som alla samtidigt föll till marken och gav ifrån sig ett öronbedövande dån!
Nu står jag här mitt i röran. Hur mycket superlim jag än har så går det inte att limma ihop de trasiga porslinsfigurerna. De har tappat allt sitt värde. Jag sopar desperat ihop allt, försöker finna substans och proportion. Men det är försent. Allt är sönderslaget.

Och jag har fan ingen jävla aning om hur man ska lyckas ta sig runt utan att trampa på alla små skärvor och skära sig blodig.
Jag vet inte.
Jag bara vet att jag inte är jag längre. Jag är inte lycklig med livet eller med mig själv.
Jag hatar att behöva vara vid liv.

Nasty.

Förstår typ inte varför folk vill vara singel självmant. Jag blir typ äcklad. Alltså på riktigt. Vissa är så jävla vidriga. Just nu vill jag dra täcket över huvudet och bara försvinna. Fy och usch.. Önskar mig en trygg famn där jag verkligen kan vara. På riktigt. Men hur skulle man någonsin orka hitta den? Nej jag kommer nog förbli en liten tant som lever i celibat. För folk är vidriga...

När ingen vet.

Du ligger ensam i din säng
Nynnar på någon gammal tom refräng
Tänk om någonting kunde vara
I närheten av bra

Den gamla känslan bara gror
Ingenting blir längre som man tror
Du sjunker in i apati
När alla går förbi

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

Du känner dig helt transparant
Sliten och grå sådär ointressant
Tänk om dom visste hur det var
Att stå där ensam kvar

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet
 
 
Sara Löfgren - När ingen vet

Seven nights.

I natt sov jag sjunde natten utan Sandra. Sju nätter.. Har det verkligen gått så snabbt? Jag har i alla fall aldrig behövt sova helt ensam. Haft Chokko en natt, Twiggie en och annars djuren. Lite närhet ger ändå en slags trygghet.
Igår var det vår månadsdag också. Om en månad skulle vi firat 1 år. Fan, smärtan.
Ta mig tillbaka till lycka, kyssar, närhet, kärlek. Min vackra flickvän. Vart tog Du vägen?
 
Önskar att jag en dag får kyssa dig lika ömt som innan.
 
 

Never give up.

Där kom kvällsångesten då. Det var bra ett tag, fick vara "glad" i 2 timmar i alla fall. Gäller verkligen att ta vara på de små stunderna. Men sen plötsligt dyker något upp. Vet inte varför, men det var ordet singel. Tänkte på att jag är singel nu. Satan vad ont det gör!! Att gå från flickvän, sambo och färstmö. Till singel. Det är helt sinnessjuk. Vill bara spy rakt ut. Det svider i ögonen och jag tvingar mig själv att hålla tillbaka, för om jag väl låter tårarna rinna ner för mina kinder så blir det till en fors som inte går att få stopp på. Då ligger jag i fosterställning och bara panikartat gråter.
Jag trodde inte det gick att vara såhär nedbruten. Men när personen som man trodde att resten av livet skulle spenderas med försvinner, då går luften ur en. Det känns som att jag står på paus. Livet går vidare utan mig. Jag står orörlig och bara tittar på.
Jag var en glad människa förut. Nu är det bara smärta och sorg i hela min själ. Förutom vissa ljusglimtar, men de kommer sällan och för en kort stund. 
Jag är fortfarande i chock. Vet inte hur lång tid de ska ta innan chocken släpper. Känns som att jag lever i ett alternativt universum, där ingenting är verklighet. Jag ser bara en massa skuggor som vandrar omkring runt mig. De pekar på mig med smala fingrar. Stirrar. Jag känner mig utstirrad och bortglömd på samma gång. Och jag känner att detta inte är min verklighet. Kanske har jag hamnat i koma? Jag kanske blev påkörd av en bil för två veckor sen. Detta kanske är en dröm. Eller är det det? Jag vet inte längre. Kan knappt skilja på dröm eller verklighet. Med tanke på hur jävla orättvist och nedbrytande detta känns så borde det rimligtvis bara vara en mardröm. Eller hur?
Jag känner mig som ett skal. Som att allt inom mig ruttnar. Mitt hjärta skrumpnar ihop. Själen försöker desperat försvinna. Hjärnan har sagt upp sig. Det är kaos. Överallt. Inombords. Utanpå.
Jag tänker på allt fint. Hur jag vill ha det. Hur det finns precis framför min näsa. Men jag kan inte nå det. Det är som en glasskiva framför mig som jag gång på gång springer rakt in i. Och varje gång jag börjar hämta mig från senaste blodiga mötet så rusar jag in i den igen. Jag fattar liksom inte. Jag bara springer. Springer för mitt liv, mot mitt liv, men kanske har det tagit slut, och är endast en illusion. En illusion av en glödhet längtan.
Jag är förvirrad just nu. Att vara eller icke vara är lite frågan. Som jag aldrig kommer finna svaret på.
Jag vet dock att inom mig finns ett litet hopp. Det kommer inte slockna. För jag vet ändå vem Frida är. Oavsett om jag drömmer eller om det är verklighet så är jag jag.
Jag sa till Malin idag; Jag är en delfin som fångats och sen bara kastats tillbaka. Nu finns endast små mörtar till fångst.
Hur självgod jag än låter så är det sanningen. Jag vet att jag gjort en del misstag, jag har inte varit ett helgon i hela detta. Men människan som jag formats till. Människan jag är idag. I detta nu. Det är en godhjärtat, generös, vacker och underbar person. Att ha mig är en ära. Det är inget som man bara kastar bort.
En dag kanske ögon kan öppnas på ett annat sätt. Kanske kan misstag och krossade livsöden lagas. Så länge det finns liv, så finns det också hopp. Jag tror på att det alltid går att se allt ur en annan vinkel. Kanske inte just nu, kanske inte imorgon, kanske inte om 6 månader, men kanske en dag.
Den dagen kommer solen att skina igen, den dagen kommer mina lungor fyllas med syre igen, stenen som vilar på mina axlar kommer försvinna, livet kommer kunnas levas. Utan hopp finns inget. Därför hoppas jag. Så be mig aldrig sluta. För dagen jag slutar hoppas, är dagen jag tar mitt sista andetag.

Jag är vid liv, men jag lever inte.
 

All kärlek.

Jag känner nästan att jag inte förtjänar all kärlek som getts mig de senaste dagarna. Känner mig helt överöst. Blir alldeles varm i själen över hur många som hört av sig och sagt att de finns om jag vill prata eller bara umgås. Jag inser ju att jag har en massa vänner. Jag hade en svacka för ett tag sen, då trodde jag inte att det fanns någon. Att jag var helt ensam. Men det berodde mer på mig än på mina vänner. De fanns alltid där. Det var bara jag som inte anstängde mig tillräckligt. Jag ville tro att folk övergav mig, men det var jag som övergav dem. Som ställde in, ombokade, inte svarade när de skrev. Jag är så himla tacksam för att de aldrig vände mig ryggen. Att de stannade och gav mig tid. Nu när jag verkligen behöver dem så finns de där, allihop! Tack.
 
I tisdags blev det falafelmiddag hemma hos LM med Sara och Twiggie. Det var himla mysigt! Blir allt för sällan man gör såna saker, annars ses man bara på fest. Och det känns väldigt dumt när det är så trevligt att träffas över en middag bara.
Igår åkte jag till Twiggie. Vi pratade, pratade och pratade. Det var skönt att bara få ösa ur alla känslor. Bra och dåliga. Vi kom på att vi inte umgåtts själva på ett år! Det är bara sjukt. Kommer bli ändring på det nu. För hon betyder otroligt mycket.
Imorgon ska jag antagligen jobba, hoppas på att det ska gå bra. Att det ska vara helt okej, trots allt. Jag vägrar bryta ihop inför alla.
På lördag åker jag till en nyfunnen vän, vi har vetat om varandra i typ ett dygn, men jäklar vilken underbar människa! Vissa människor bara klickar man med, och det har jag verkligen gjort med Malin. Hon har stöttat, skickat låtar, peppat. Hon kom verkligen in i mitt liv i exakt rätt sekund.
Söndagen blir nog ganska lugn. Såna dagar behövs också. Att bara få vara själv och fundera över nästa steg.
På måndag ska jag och Hossein från jobbet gå en långpromenad.
Kommer nog bli mycket umgänge nästa vecka faktiskt. Väldigt skönt!
Sen åker jag till Sundsvall nästa fredag. Great.
 
Jag har nyss tagit en välbehövlig dusch, tagit på mig mjukiskläder och fixat lite mat. Så för tillfället känner jag mig lugn.
 
 

Beauty remains.

Det känns verkligen helt sinnessjukt att jag sitter här och letar efter ny lägenhet. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle hända. Jag trodde att kärleken som fanns mellan mig och Sandra, var sån där underbar kärlek som aldrig någonsin kunde försvinna. Men jag måste lära mig att inget varar för evigt. Det finns ingen evighet i någonting. I mina andra förhållanden har jag alltid varit rädd, inte kunnat ge 100% till någon, för jag har alltid trott att det ändå skiter sig tillslut. Men i detta förhållande så fick jag så mycket bekräftelse om att vi skulle vara för evigt, så jag trodde på evigheten. Jag borde inte ha gjort det. Men jag ville så gärna att denna kärlek skulle vara. För jag älskade att vara i vårt förhållande. Jag älskade alla saker vi delade. Alla äventyr, värderingar, alltihop.
Men allt har sitt slut. Och vi har nått det nu.
Jag kommer behöva börja om på noll. Trots att jag är så otroligt svag och nedbruten just nu så måste jag försöka hitta en ny lägenhet, jag måste med alla krafter jag har försöka bearbeta detta och försöka komma över min kärlek för Sandra. Någon gång i en avlägsen framtid måste jag också lyckas släppa in någon ny. Jag måste våga lita på en annan människa. Just nu känns det som att det aldrig någonsin kommer att gå. Men jag hoppas på det. Jag vill inte leva ett liv i ensamhet. Så jag hoppas att hon finns där ute någonstans, personen som kommer lyckas vinna mitt hjärta och bli ett med mig. Kärlek finns, det tror jag i alla fall på.

When everythings wrong, you make it right.

Ett sånt där skyddat inlägg igen.

I need oxygen.

Lösenordsskyddat inlägg.

Everytime I feel your touch, I'm broken.

Lösenordsskyddat inlägg.

Utan en varm hand i min.

Man skulle kunna tro att detta var ännu en av våra äventyrsresor. Vi passerar mörka skogar i susande fart. Mot en avlägsen destination. Någonstans vi aldrig varit innan. Dock varken speciellt spännande eller upplyftande.
Tystnaden ekar i mitt huvud. Vi stirrar på vägen som sträcker sig framför oss. Alla vägar leder till Rom, sägs det. En förtrollad plats. Ett kärlekens paradis. Men jag undrar vad som händer när vägen plötsligt tar slut. Innan man nått Rom. Vart befinner man sig då? Jag är rädd. Och denna gång måste jag vara det själv. Utan en varm hand i min.

RSS 2.0